Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Pazarlama Şirketi Kurucam Neler Pazarlıyabilirim?

BaşlatanİdealistTarih24/09/2010 09:39:42Yorum10

İlk mesaj
Üye464 yazı
Merhaba Pazarlama İşine Girmeyi Düşünüyorum Pazarlanıcak Piyasa Fiyatının Altında Alım Yapabileceğim Ürünler Arıyorum.
Pazarlama Konusunda İşleyişi Konusunda Bilgisi Olan Arkadaşların Önerisi Olan Fikir Sahibi Arkadaşlarında Yorumlarını Önerilerini Bekliyorum.
Bu Bütün Koniks Kullanıcıları İçin Çok Yararlı Olucaktır İnanıyorum'ki.
Not Pazarlama İşini Biliyorum Aslında Sadece Farklı Ürün Ve Önerilere İhtiyacım Var.
Toptan Her Ürünü Değerlendireceğim.Ve Herkesle Görüşeceğim.Ürün Sunan Arkadaşlarım Lütfen Ciddi Mesaj Yazsın Telefon Numarasını Ürünlerini Yazsın Fiyatlarını Yazsın.İyi Günler.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / İçelMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye20 yazı
Mrb.ii günler
biz Denizlide %100 saf kekik üretimi yapmaktayız ürünümüzü toptan yurtdışında pazarlamak istiyoruz bu kanuda birlikte çalışma imkanımız olabilirmi?

aylık 30 ton kekik
aylık 500 kg.kekik yağı verebilme kapasitemiz vardır

ibrahim topaç
satış müdürü
0544 322 46 76

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye77 yazı
merhaba
bizbiz türkiyede yenı olan ayaklardakı kokuları yok eden sıhırlı tabanlıgı tanıtıyoruz
beraber calısabılırız
ürün doğal ve alman nano teknolojısı ıle uretılmıstır
benzerlerınden farklı ve tamamen doğal malzemelerden uretılmıstır
irtibat
0555 426 08 48
satıs sorumlusu mehtap özmen

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler
Üye464 yazı

Allah Aşkına Onca Kişi Bu Konuya Bakıyor HİÇ KİMSENİNMİ AKLINDA BİRŞEY YOK.SİZİN DAYANIŞMADAN ANLADIĞINIZ BUMU...FİKRİ OLUPDA YAZMIYANLARA BU SÖZÜM.
ÜLKEMİZ NEDEN GELİŞMİYOR DİYE AĞLAR DURURUZ İŞTE BU YÜZDEN TÜRKİYEDEKİ BENCİLLİK VE DAYANIŞ-MAMA ARZUSU HİÇBİR MİLLETTE YOK.
SADECE ÜRÜNLERİ OLAN ARKADASLARIM YAZMISLAR BİZ HER KONUDA DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLASIYORUZ.BİR ZAHMET BİLEN FİKRİ OLANLAR BURADA PAYLASIMLARDA BULUNURLARSA HERKES YARARLANIR.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Üye329 yazı
bence kendini kısırlamamalısın ama pazarcılığa araban varsa taksi minibüs felan doldur köylere git elektronik aletlet sat derim mesela el feneri,traş makinası ve minik medikal aletler tansiyon aleti masaj aleti
birden bire şirket kurmanı tavsiye etmem
bayramlarda okul bahcelerine (19 mayıs-23 nisan)= şenliklerde festivallerde stantlar kur
ben 2 yıldır dur duraksız ürün arıyorum ve nihayet buldum
hemde cok uyguna bu ürünü pazarlamayı düşünüyorum
insanların günlük hayatlarını kolaylaştırabilecek ürünler arastır sat
benim suan aklıma fazla gelmiyor ama oldukça paylaşırım

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Dany?manlyk
Üye291 yazı
İspanyol arkadaşa katılıyorum.Sizi bilmem ama herkes şirket kurmak için can atıyor ve sonra maalesef üzücü şeyler yaşıyorlar.Onun için öncelikle siz iyi bir pazarlamacı mısınız onu görün.Eğer iyi bir pazarlamacı iseniz zaten şirketiniz kendiliğinden kurulmuş olur,hatta sağlam temellerde kurulmuş olur.İspanyol arkadaşa katılıyorum sonuna kadar.
Sakın yanlış anlamayın,sizi demotive etmek değil amacım.İşin sonunda üzülmeyin...
Başarılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye464 yazı
Benim İşyerim Var Zaten Gayrimenkul Üzerine..Ben Pazarlama Şirketi Kurmak İstiyorum 3 Personel Örneğin Olucak Onlarfda Kosturucak Bende Kışın Bizim Sektör Durgun Büroda Boş Boş Oturmaktanda Bir Kuruş Bir Kuruştur.
Bunun İçinde Nifüs Toplamı Yaklasık 4 Milyon Olan Mersin Adana Bölgesi Bence Uygundur Diye Dusunuyorum.Zaten Mersinde Yasıyorum.
Ve Fikirlerinde Devamını Bekliyorum Çok Az Geldi Bana...
B.Kaan

Üye291 yazı
belki komik gelecek ama bence artık bu işin çok iyi pazarı var .Duvar stickerları var biliyosunuz.Çok uygun fiyatlara alıp iyi karla satabilirsiniz.Bence araştırın.örnek:1-3 lira arasında alır,10-15 liraya rahat satabileceğiniz bir ürün..
aklıma geldikçe yazacağım ;)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye464 yazı
Konu Günceldir Fikirlerinize İhtiyacım Var Pazarlanıcak Ürün Arıyorum.Acil.
B.Kaan

Yeni Üye1 yazı
Çay pazarlayabilirsiniz. https://www.gercekrizecayi.com/p/girisimci-sats-ortaklg-program.html birlikte çalışabiliriz.

Bir çayın kalitesini belirleyen en temel unsurlardan biri çayın kaç kez işlendiğidir. Yani ilk işlemde eleğin altına dökülen çay kalite düzeyi en yüksek çaydır. Bu çaylar elek altı çay diye adlandırılır ve genellikle hediyelik çay olarak yarım kiloluk kutularda özel olarak daha pahalıya satılır.
Bunun dışında daha çay işlenmeden kalitesine etki eden başka bir takım faktörlerde bulunmaktadır. En önemlileri ise işlenen yaş çayın taze olması ve işlenmek için beklerken bulunduğu koşullardır. Yaş çay toplandığı gün veya uygun koşullarda bekletilerek en geç ertesi gün işlenmesi gerekmektedir. Bunun nedeni yaş çay bekledikçe içten içe sıcaklığı artmakta ve yanma olarak adlandırılan, anlaşılması açısından çürüme diyebileceğimiz olay gerçekleşmektedir. Yanmış çay, çayın kalitesini büyük ölçüde düşüren ve tek çözümü kar hırsını bastırıp, kapasiteyi aşmayacak düzeyde üretim yapmak olan bir sorundur.

Çayın kalitesi üretimden sonrada etkilenmeye devam etmektedir. Bunun nedeni paketleme esnasında çaya katılan kaçak ve başka ucuz çaylardır. Fiyat avantajı sağlamak ve yüksek kar elde etmek için bu yola genellikle başvurulmaktadır. Kalitenin ucuza alınamayacağı gerçeğini destekleyen bu durum maalesef yaşanmaktadır.
Gerçek Rize Çayı sadece bulunduğu köydeki taze çayları işleyen her sezon işleyebileceği kadar çay alıp sınırlı üretim yapılan küçük bir fabrikada üretilmektedir. Buda Gerçek Rize Çayının kalitesinin yükselmesine imkan vermektedir. Tattığınızda fark zaten fark edeceğiniz bu çayı içmeden önce koklamamız bile farkı hissetmenize yetecektir.

gerçekrizeçayı

Yerleşim Türkiye / GüneysuMeslek Esnaf
Yeni Üye57 yazı
kozmetik ile ilgilenirsen irtibata geçebilirsin 0532 387 70 47

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Sanayici