Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yep Yeni Bir Ürünüm Var . Ciddi Pazar Arıyorum .

Başlatanahmet@sesbes.netTarih23/09/2010 13:03:27Yorum21

İlk mesaj
Merhabalar ,
Üretimdeki Tasarım Duvar Saatine Yeni Pazar Arıyorum .

Biz Alanya merkezli endüstriyel tasarım ürünleri üretim ve pazarlamasını yapan bir işletmeyiz .

Şuan üretimini yaptığımız “şeşbeş saat” farklı tasarımlar ile kişiselleşmiş olan duvar saatidir.

Biz , saat ve dakikayı birbirinden bağımsız ve dairesel olarak dönen iki göz bebeği olarak , klasik saat anlayışındn farklı ve işin içine biraz mizahı da ekleyerek bir duvar saati tasarladık.

Çalışma mantığı şu şekildedir ; duvara asıldığında bakış açımıza göre sol göz '' SAAT''i , sağ göz ise ''DAKİKA'' yı göstermektedir.

Göz bebekleri akrep ve yelkovan görevini görmektedir.

“şeşbeş saat” lerimizi sanal mağazamız aracılığıyla , diğer sanal mağazalara toptan dağıtım yaparak ve bir kaç AVM 'de satışa sunuyoruz . Pazarımızı arttırmak istiyoruz . Sizlerin de görüşlerini almak istiyoruz .

Tüm çeşitler ve tanıtım videomuz için lütfen sitemizi ziyaret edin .

http://www.sesbes.net

http://www.facebook.com/www.sesbes.net

bana ürünle ilgili e-posta gönderebilirsiniz

ahmet@sesbes.net

İyi çalışmalar .

Zamana gülümseyin

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Arkadaşlar herhangi bir görüşünüz yok mu ?
Zamana gülümseyin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik

Üzerinde reklam alanı olursa promosyon olarak pazarlanabilir, ama yanına birde saati okuma ve anlama kitapçığı lazım...........
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
sn ispanyol 24,90 tl yazıyor sitelerinde fiyat olarak

satış fiyatlarını ve iskonto oranlarını gönderirmisiniz.
ozgursev@gmail.com

Yerleşim Türkiye / FethiyeMeslek Turizm
www.sesbes.net

çalışma şekliniz ve iskonto oranlarını gönderirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Dany?manlyk
Yanlış anlamazsanız fikrimi açıklamak isterim. Ben bu ürünün tutacağını düşünmüyorum.. çünkü, akrep ve yelkovan ayrı yerlere konulmuş
Oysa bizim toplumumuz normal saatleri zor analiz ediyor. Dizayn hoş olsada saat olarak kullanışlı değil. Fakat şevkinizi kırmak istemem bahtınız açık olsun.
her oyunun bir sonu var...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - paşabahçe
Yanlış anlamazsanız fikrimi açıklamak isterim. Ben bu ürünün tutacağını düşünmüyorum.. çünkü, akrep ve yelkovan ayrı yerlere konulmuş
Oysa bizim toplumumuz normal saatleri zor analiz ediyor. Dizayn hoş olsada saat olarak kullanışlı değil. Fakat şevkinizi kırmak istemem bahtınız açık olsun.

paşabahçe doğru demiş akrep ve yelkovan çok acayip durmuş, hiç kullanışlı değil. saati okumayı deneyin önce sol gözden başlayacaksınız zaten akrebe bakınca saatin kaç olduğu belli oluyor dakikayı görmek için iki saat hesap yapmak gerekli harbiden çok karışık ve anlamsız bir saat olmuş. siz en iyisi ortaya bir delik açın bu dizaynların üstüne klasik akrep yelkovanı koyun daha güzel olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
değişik bi çalışma hoş olmuş ama her ortama asılmaz sanırım
arkadaşlar bu sıralar koniks i açmada sıkıntı oluyo sizlerde oluyomu bazen açılsada çok geç sayfa açıyo yardım lütfen
cederetex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cederete
değişik bi çalışma hoş olmuş ama her ortama asılmaz sanırım
arkadaşlar bu sıralar koniks i açmada sıkıntı oluyo sizlerde oluyomu bazen açılsada çok geç sayfa açıyo yardım lütfen
sorun seninle ilgili değil dostum , bende de oluyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im