Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sağlıklı Ve Daima Genç Kalarak Yaşama Fırsatı

BaşlatanCoNNRoaDTarih13/09/2010 18:14:27Yorum0

İlk mesaj
Üye158 yazı
İyi günler,
Borsa oynamanın ve muz işine girmemin yanı sıra, besin tamamlayıcı sağlık ürünleride satmaya başladım.Aileminde sağlık sektöründe olması dolayısıyla(doktor,eczacı) yabancı olmadığım bir konu.
Bu ürünleri kısaca tanıtmak istiyorum.
Bir çoğumuzun etrafında fazla kilo, şeker hastalığı,tansiyon vs. gibi hastalıklar vardır. Bu hastalıkların temel kökeni aslında genetik faktörler dışında beslenmeyle alakalıdır. Mesela pankreası besleyen kromdur ve eksik alındığında şeker hastalığı ortaya çıkar.
Ürünler Amerikan FDA onaylı ve bunun gibi 152 ülkede onaylı olarak satılan forever living products ürünleridir. Forever dünya Aloa Vera üretiminin %90'nına sahip, Arı ürünlerinde(polen,arı sütü,propolis) %60 ve bunun gibi 250 şifalı bitki ve deniz ürünleri üretmektedir. Aloa Vera bilindiği gibi eskiden askerlerin tedavileri için kullanılmıştır bunun yanında vucudun üretemediği 8 amino asitten 7'si dahil olmak üzere, 22 amino asitin 20 sini içinde barındırır.Bunun yanında vitamin,mineral ve enzim...vs içerir.Hergün vucuda alınması gereken bir yiyecektir.
Arı ürünlerinde ise anlatmaya gerek yok herkes faydalı olduğunu bilir, hatta arı poleni yaşamı tek başına devam ettirebilecek özelliktedir.
Aloa Vera'nın en çok kullanıldığı yer güzellik ürünleri. Kraliçe Kleopatranın dillere destan güzelliğinin her gün Aloa Vera'lı banyo yapmasından kaynaklandığı söylenir.Ciltteki bölünmeyi destekleyen ve ölü hücreleri temizleme özelliğiyle gençleşmeyi destekler.(Benim tanıdığım,ürünleri sürekli kullanan birisinin kimliğini,fotoğrafta daha yaşlı gösterdiği için kabul etmiyorlar.)
Zayıflamayı destekleyen ürünler ise yediğiniz yiyeceklerden kısıtlama yapmadan fazla olanın yağa çevrilmesi yerine atılmasını destekleyerek çalışır.
Ürünler yurt dışından direkt ithal gelir ve fiyat olarakta uygundurlar.

Ürünler ve kullanımı ile ilgili detaylı bilgi almak için.

Mehmet TANRIKULU
+90 533 727 07 62
http://www.aloasaglik.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum