Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Belcika Hollanda Fransada Satilik Sirketler

BaşlatanhokiriTarih12/09/2010 17:50:38Yorum9

İlk mesaj
Üye140 yazı
Selam arkadaslar oncelikle herkese hayirli isler

Evet konuya hemen gireyim konu basliginda belirtigim ulkelerde hazir sirket satabilirim yada sifirdan size sirket kurabilirim bu sekilde avrupayada vizeyi cok kolay alabilirsiniz tabiki geldikten sonrada oturum alabilirsiniz... Avrupaya acilmak isteyen sirrket sahipleri yada avrupada yasamak isteyenler benimle kontaga gecebilirler msn turkgrafiker@hotmail.com

Herkese bol kazancli gunler saygilar

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye137 yazı
freeworld_s@windowslife.com mail le daha detaylı bilgi alabilirmiyim..ben amsterdamda 4 yıl kaldım...
Yoksa eş dost,şu ömür gam yoludur.
Bilki tekmilce ölüm,düş doludur.
Su ; zehirdir,kötü ettiyse seni,
İyi ettiyse zehir ; bilki Sudur ...!!!

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Ticaret
Üye762 yazı

Bu bahsettiğiniz iş Türkiyede evden de yapılabiliyor.Artı şu anda Türk vatandaşının Avrupaya gitmesi o kadar zor değil.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye55 yazı
hokırı meraba sen dıyorsunkı sırket satarım senın sırketınmı yoksa orada kurmaya yardımcımı oluyorsun ben hollanda veya belcıkada sırket kurup falıyet gostermek ıstıyorum gıda uzerıne bana nasıl yardımcı olursun benı ekle goruselım yagmur-komurculuk@hotmail.com mehmet torunoglu eklersen goruselım

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Üye628 yazı
Arkadaşlar Schengen vizesi almak için şirket kurmayı yada almayı düşünmeyin sakın özellikle Almanya için vize konusunda bir fayda sağlamaz.
:-)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye35 yazı
merhabalar ben belçikaya sürekli gidip gelen birisiyim ailevi durumum nedeniyle bir kaç yıl içinde burada yaşamaya başlayacağım. ticaretle uğraşmayı düşünüyorum. eğer bukonuda bana ulaşırsanız sevinirim. yavrukurtasena@hotmail.com mail adresim
asena

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Memur
Üye992 yazı
son 3 yildir kriz avrupayi sardi, avrupada pek cok ulkede sirketler batti kapandi,devlete ve ozel sektere olan borclari girtlaga kadar, kendilerini kurtarmasi yabanci kisiye satmasi cunku o ulkede yasayan almaz, borc ve harci olmayan sirketlerde var tabii, hazir acilmasini bekliyo. sirket acmak sorun degil onu faal duruma getirmek cok para ve rekabet tabii isin ustasi olacan
bazi kisiler buufirsaat gorup degerledirmek ister olabilir, yapabilir, en azindan yol da gosterse buna karsilik bir hibe ister hakkidir, kimse kimseye bedava bir sey vermez, ab ulkelerinde ucuz diye bir sey yok, maddi gucu yuksek olanlarin gelip yapabilecegi seyler, zaten parasi olanin gucu ve cevresi var ,resmi islemlerini turkiyeden cikmadan herseyi ordan yapar gelmesine gerek yok

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye129 yazı
Sevgili arkadaslar hollandada sirket kurmak cok basit sirket almak diye bisey yok zaten yalnizca holdingler var satilan ve alinan bu gibi isler genellikle ard niyetli isler icindir. Normal sartlarda hollandada her turlu sirket kurmak icin bir adres yeterli. Holding kurmak icinse 3000 euro kadar bi para lazim diger sirketler icin para lazim degil yani turkiyeden gelip hollandada sirket kurmak icin sirketlere ve kisilere para vermenize gerek yok. Onemli olan buraya gelebilmek cunku buraya gelmek icin vize lazim geldikten sonra hic bir sey lazim degil. Gelmek isteyen arkadaslar maille bana ulassinlar saygilar y.peker
Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye61 yazı
Konu 3 senelik olmus, merak ettim bu ve buna benzer konular vesilesi ile yurt disindan, sirket, is yeri ve alip gelebilen oldumu?

Hollanda, Belcika, Fransa vs nasil bilmem. Ama Almanya´dan bir is yeri almak isteyen olursa, kendilerine yardimci olmaya calisirim. (Hayali alicilar lütfen hayallerinizle baskalarinida rahatsiz etmeyin.)

Örnegin; Plastik isi ile ugrasan bir arkadasimiz Almanya´dan Plastik geri dönüsüm firmasi satin almak isterse linkini verdigim firma kendisi icin idial olabilir.

https://www.nexxt-change.org/Verkaufsangebot/detail/kunststoffrecycling-unternehmen-sucht-nachfolger-oder-teilhaber/60478,1,0.html

Firin/Pastane/Unlu mamüller ile ugrasan bir arkadasimiz yine Almanyadan isine yakin bir sirket ariyorsa. 25 sübesi ile birlikte satilik firin kendisi icin idial olabilir.

https://www.nexxt-change.org/Verkaufsangebot/detail/traditionsreiches-und-umsatzstarkes-baeckereiunternehmen-im-raum-frankfurt/99945,1,0.html

Essen Mülheim´de yukarida ki sartlar ile is yeri acmis bir Türk biliyorum, bu arkadastan edindigim kulaktan dolma bilgilerim su yönde. Almanyadan is yeri aldiginiz veya is yeri actiginiz zaman size hemen 2 senelik oturum verilmekte. 2 sene sonuda isinizin basinda isinize devam ediyorsaniz 5 sene daha verilmekte 5 sene sonundada süresiz ve 8 sene sonra eger ki Almancaniz yeterliyse isterseniz Alman vatandasi olabiliyorsunuz.

Ciddi anlamda burada is yapmak isteyen veya buradan is yeri satin almak isteyenler olursa kendilerine yardimci olabiliriz.

Hangi bransta bir is kurmak isteniliyor ve is yeri satin almak isteniliyor bütceleri nedir vs bu konuda bilgimiz oldugu zaman kendilerine gerekli arastirmalari yapabiliriz. (Ücret veya masraf talebimiz yok. Sadece CIDDIYET talebimiz var)

Sessizligi, konusanlardan ögrendim.

Hayat bütün tercübeleri yasayacak kadar uzun degildir.

Onun icin baskalarinin, tercübelerinden´de istifade edin.

Yerleşim ALMANYA / Düsseldorf