Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

En Çok İthal Edilen Ürünler

BaşlatanHaberkanTarih06/09/2010 11:07:37Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Ülkemizin en çok ithal ettiği ürünler aşağıda belirtilmişti. Bu ürünlerin ithali genelde ham ürünün işlenmesini yapamayan ülkelerden sağlanmaktadır. Kanada ise bu ülkelerin arasında ilk sırada yer almaktadır. Kanada dan ithal etmek istediğiniz ürünler için buradaki uygun şirketlerin araştırılıp gerekli ön konuşmaları sağlayabilirim. İlgilenen iş adamları bana mailden yazabilirler.

Ülkemize ithal edilen başlıca ürünler:
Ham petrol,
Çeşitli makineler ve kimyasal maddeler,
Motorlu taşıtlar,
Kahve,
Kakao,
Baharat
eczacılık ürünleri,
çeşitli mutfak eşyaları

Yerleşim Kanada / MississaugaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye4 yazı
Merhaba Dostlar,
Ben Kanada`da gocmen olarak bulunuyorum.
Meslegim Ithalat-Ihracat, yaklasik 6 yil Turkiyede gida, deri ve hayvan yemleri uzerine calistim.
6 ay kadar oldu Kanadaya yerleseli. Bolumumle ilgili Master yapmaya calisiyorum, tabi gecim sartlari kolay olmadigi icin, ufak bir bir store un idareciligini yapiyorum.
Eger ciddi manada ilgilenen olursa, lutfen mesaj biraksin.
msn kullanmaya vakit bulamadigim icin ancak e-mail ya da telefonla irtibatlasabiliriz.
Saglicakla

Yerleşim Kanada / VancouverMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye74 yazı
Merhabalar, Kazakistan'daki ham deri piyasa fiyat listesi elimde. Yalnız deri ile ilgili çalışmalardaki terminolojileri anlayamadım. “Xingjiang”, “Sqft/ /kg cif/ori/c/off”, “Kromlu”, “Hankow teslim”, “Sqft/parça ve ort Kalınlık ABD doları/sqft”, “30/40/30 2,5/4,5 ort 3,5 0.7 mm/+ 1.20”, “crf/ori/c 1.30cif/ori/c/off”, “i/ii/iii 7.00”. Bu konu hakkında bilgi verirseniz yada bilenler var ise yaza bilirlerse sevinirim. Kazakistan'da İnek, Buğa, Manda, At, Koyun ve Keçi (Kuzu ve oğlak) derileri tuzlanarak kurutulmaktadır. Hazırda toplam 20-25 ton bulunmaktadır. Derilerin fabrikada çekilen fotoğrafı ve videosu bulunmaktadır. Mal Kazakistan'dan teslim edilecektir. Ayrıca koyun ve keçi bağırsağı var (tıp cerrahide kullanılan iplik ve sucuk salamlarda kullanılan işlenmiş bağırsaklarda var.) İlgilenenler ciddi olanlar irtibata geçebilirler. Kazakistan'la ilgili bilmek istediğiniz piyasa bilgilerimi paylaşabilirim. galimcan@mail.ru, 05543842886 Galimcan.

Yerleşim Kazakistan / TurkistanMeslek Halkla ili?kiler