Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İngiltere'de İş Kurmak

BaşlatancemustunerTarih06/09/2010 01:57:19Yorum5

İlk mesaj
100 bin $ sermaye ile ingilterede iş kurmak istiyorum. İyi derecede ingilizcem var yüksek inşaat mühendisiyim. Boğaziçi mezunuyum..
Önerilerinizi , şirket kurulumu ile ilgili yardımı olabilecek danışman şirket tavsiyelerinizi bekliyorum..

ayrıca bir soru; şirketi kurduktan sonra çalışma izni alıp askerliğimi tecil ettirebiliyor muyum? kurduğum şirkette çalışıyor gözükerek 3 yıl sonra dövizli askerlik hakkından yararlanabilir miyim?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Merhabalar sizi bu konuda bilgilendirebilirim fakat amaciniz burada is kurmak mi yoksa askerligi dovizli olarak yapmak icin bir firsat mi yaratmak?

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Bilgisayar-Bili?im
amacım iş kurmak, ama söylediğim gibi askerliğimi yapmadığım için askerlik tecilini de bir şekilde yapmam lazım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis

İyi Günler...
İngiltere Pazarı için Deisgn & Contract Furniture alanını önerebilirim..
İsterseniz kendi showroomunuzu açarsınız dilerseniz ithalatını gerçekleştirip..
UK pazarında tedarikçilik yapabilirsiniz....
Dilerseniz bizim agentemiz olarak çalışabilirsiniz...

Saygılarımla,

Hasan Dursun İLHAN
Area Export Manager

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
slmlar eger paraniz varsa su siralar kesinlikle ingiltere pazarina bulasmamanizi oneririm su anda ingiltere piyasasi devletin tesvikleri ile ayakta yok illaki yapacagim diyorsaniz domestic cleaning uzeri calisma yapmanizi onerebilirim ama onun icinde yaninizda calistiracaginiz satis temsilcilerinin kurt gibi olmasi lazim tabi bunlara saglayacaginiz imkanlar vede temizlik iscileri vs.vs. gercekten cok getirisi olan bi is benim buradaki bi ingiliz arkadasim 3 sene once bu ise 0 dan basladi 2 ay once 1.000.000 sterlinlik bi anlasma yaptilar zaten su siaralar ingiltere pazarinda sadece temizlik islerinde para var cunku bu insanlar calismayi sevmeyen insanlar saygilarimla
kor atin kor alicisi olur

Yerleşim Yngiltere / Nottingham
Londra yaşayan bankacı arkadaşlarla sormuştum, bazıları boğaziçi mezunu. orda ortadogu ve doğu kokenli iyi kazanan çok insan var. İstanbuldaki borsa lokantası gibi kaliteli ev yemekleri yapan ve işyerleri-evlere servis yapan bir yer iş yapabilirmiş. buşunebilirsiniz. yemek sektörü her zmn hızlı...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama