Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bılgısayar Satıs Ve Servıs Fırması Acmak

BaşlatanermanosTarih06/09/2010 01:41:59Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
ARKADASLAR BILGISAYAR SATIS VE SERVIS FIRMASI ACMAK ISTIYORUM BANA ONERECEGINIZ BIR SEYLER VARMI..
erman

Yerleşim Arnavutluk / PrizrenMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye2 yazı
arkadaslar bana cevap verecek kimse yok muu ?
erman

Yerleşim Arnavutluk / PrizrenMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye60 yazı
Şimdi Hayrlı Olsun Muvaffak Olursunuz İnşallah.. Ancak Sorunuz muallak bugün ne yemek yapayımdan farksız değil açıkçası :) Arnavutluk mu Türkiye'de mi Kuracaksınız ? Tam Olarak Talebinizi İletirseniz ( Tedarik, Satılacak Ürün, Teknik Servis Programı-Aparatı Vs. ) Siteden Size Yardımcı Olacak Arkadaşlar Kesinlikle Çıkacaktır.. İyi Çalışmalar
"Bir Elin Nesi Var , İki Elin Sesi Var ; El Ele Verelim Dünyada Ses Getirsin "

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye277 yazı

Bulunduğun şehirin nüfusu yeterli ise başkasının markasını ya da bilgisayar parçası satacağına kendine ait bir marka oluştur ve bunu sat. Teknik desteğide sen birinci elden verirsin. Eğer iyi destek ve kaliteli ürün satarsan ağızdan ağıza markan yayılır ve kendine ait bir DEĞERİN olur. Belki ilerde şuberler açılıp yayılır gelişirsin.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye355 yazı
hocam işi Türkiye de yapacaksan hiç girme derim bilgisayar satışından bir kere para kazanamazsın tamir olayıda eskisi gibi değil artık herkez format yada benzeri işleri kendisi yapabiliyor yani küçük esnaf için ölü bir sektör başka meziyetleriniz varsa alarm kamera web tasarımı program yazılım gibi ve sağlam satış ekibi kurabilecekseniz yapın ancak yinede zor işiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye167 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - manta400
hocam işi Türkiye de yapacaksan hiç girme derim bilgisayar satışından bir kere para kazanamazsın tamir olayıda eskisi gibi değil artık herkez format yada benzeri işleri kendisi yapabiliyor yani küçük esnaf için ölü bir sektör başka meziyetleriniz varsa alarm kamera web tasarımı program yazılım gibi ve sağlam satış ekibi kurabilecekseniz yapın ancak yinede zor işiniz

tamamen katılıyorum , bende en son bu işten döndüm , dünyanın en düşük karlı , en gıcık işleri , zaten ABD lilerde geldi : eletroworld , darty , medyacenter vs , çok ucuza verdiklerinden , yerli firmalar patır patır dökülüyor , aman bulaşma derim...
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im