pek çok siteden pek çok mail alıyorum bu konularla ilgili ama maalesef ing. olmayınca anlamak bile çok çok zor.
İlk mesaj
pek çok siteden pek çok mail alıyorum bu konularla ilgili ama maalesef ing. olmayınca anlamak bile çok çok zor.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ttr911 ya gecin arkadaşm bu işleri, bazı insanlar ne kadar saf şaşıyorum bazen, netten e-ticaretin dışında hçbişeklde he bide (site yaparsın reklam alırsın, sitenın trafiği çoktur) bu şeklde para kazanabilrsn onun dısındakileri unutun, cok yapmak ıstıyosanız gıdın 3-5 yerle anlan ürünlerini indirimli aln gittigidiyorda sahibinden.comda satın, ayrıca şu amway, herbal,oriflame vb... gecin bunları boş işlşerr bunlar, bizlern sırtından milyonlarca para kazandılar bu adamlar ne bi markette varlar nede reklamları var dogru dürüst zincirşeklnde şöle satarsan böle kazanırsn diyerekten milleti sömürüyolar elbette kazanan var bunlardanda bu işe ugrastıgnz zamanı başka bi işe yogunlaşsanız daha net kazanclar elde edersinz isteyene cok daha ayrıntılı anlatablrm bu sistemleri , kolay gelsin iyi çalşmalar herkese |