Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ortak Arıyorum

BaşlatanuguregeTarih01/09/2010 12:01:48Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Öncelikle Herkese Merhabalar.
Bu kriz döneminde iş bulmak ve iş kurmak oldukça zor ve zahmetli bir iş.
İş bulduğunuzda sizin için uygun olmaz, size uygun olan iş ise malesef bulunmaz. İş kurmak istediğinizde ise; "Acaba tutar mı?" "Acaba başarılı olabilir miyim?" şeklindeki düşüncelerle hep geri adım atılmaktadır. Ancak artık böyle sorunlar ortadan kalkıyor. Son zamanlarda hızla gelişen Güvenlik Hizmetleri, Temizlik Görevlileri ve Dadı sektöründe prezentabl, güvenilir ve işinin ehli elemanlar bulmak oldukça zor. Ancak aracı kurumlar sayesinde bu tarz elemanlar bulmak ve istihtam etmek kolaylaşıyor. Günümüzde aracı kurumlar olmadan bir çok iş halledilemiyor. Şirketimin faaliyet konusuda tam burada başlıyor. Şirketim Güvenlik elemanı istihtam etmek ve yetiştirmek, temizlik görevlisi ve dadı istihtam yaratmak alanında faaliyet gösteriyor. Ve aylık kazancım ise yaklaşık masraflar çıkarıldıktan sonra 7.000 TL ile 10.000 TL arasında değişiyor. %100 kazanç garantisi ile kendime ortak aramaktayım. Ortaklık için minimum 5.000 TL lik bir meblağ istiyorum.

Daha geniş ve detaylı bilgi almak isteyenler ugurege@hotmail.com.tr e-mail adresine veya 0541 616 49 91 nolu telefondan ulaşabilirler.

Uğur EGE

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnsan kaynakları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye291 yazı
Merhaba;

Firmanız hangi ilde,konu hakkında bilgi rica edebilir miyim?

Alishn@k.st

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy