Sayın Alex34 selamlar,
Bende öğrencilik zamanımda pazarcılık yapmıştım.Kısmen bilgi verebilirim,işim değil ama..
Birçok kişi bu sitede ilanlar kısmında da görebilirsiniz,1-2 tl ye çocuk kıyafetleri,tişörtler vb şeyler alıp satıyor işporta da yada pazarda tezgahta..Bayram yaklaştığı için potansiyel olabilir..Sitedeki ilan bölümlerini incelerseniz,arayıp onlardan bilgi isteyebilirsiniz,yada inşallah istanbulda sizi bu toptancılara yönlendirecek birileri çıkarsa bu ürünlerin hangi muhitte satıldığını söyleyebilecek,gidip toptancılara görüşürseniz en iyi sizi hangi pazarda iş olur ne olur ne biter onlar yönlendirebilir diye düşünüyorum,çünkü siz satacaksınızki onlarda satacak..
Pazar yeri bulmakla ilgili olarak pazara gidip en güzeli pazarcılara sorabilirsiniz,kiralık yer varmı?Sıcak vs oldugu ıcın pazara cıkamayan tatıl yapan yada ramazanda calısmayan bos kalan yerlerı cuzı rakamla kıralayabılırsıniz..
Ben zamanında patates sogan satan bırının yanında adamın benzın parası kadar cuzı bır rakamla hatta bazen kazandıgım paraya göre verdiğim 3-5 kuruşla kiracı olup,yanında küçük bir kutunun üstünde sarımsak satmıştım ve cidden iyi para kazanmıştım.Sarımsagı tercıh etme sebebım bozulma bayatlama derdı olmaması,2 çuval sarımsak alıp 3-5 kafa baglayıp bagını ıyı bır fıyattan satıyordum ve ıyıde para kazanıyordum.
sizde benzeri bir kontak kurmaya çalışabilirsiniz,riskde almayacak şekilde..
İşkurda kaydınız varmı?
Belediyeye gidip,iş bulana kadar geçinebilmek için bir yerde simit,börek tezgahı açmak için izin isteyebilirsiniz.Durumunuzu sıkıntınızı anlatırsanız,geçici olarak size simit,poğaça satabileceğiniz bir yer ve izin verebilirler,samimiyetinize istinaden..
Allah şimdiden yardımcınız olsun..
Sayg..
... ... ...