İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Otomobil Firmasının Satış Bayiliği
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumT
Yeni Üye21 yazı
D
Üye816 yazı
01/09/2010 : 15:26:42#2
Web sitesi
Alıntı
dortler
B
Üye450 yazı
1 milyon dolar mı bayilerin kar marjı nedir acaba o zaman merak ettim şimdi.
Sadece dekorasyon maliyetini karşılamak için kaç araba satması lazım.....
Makina Mühendisi/İstanbul
D
Üye816 yazı
01/09/2010 : 17:51:18#4
Web sitesi
Alıntı
bu kariyer işidir. örneğin bakkal olarakmı ayda 15 bin kazanmak istersin yada m.vekili olarak 10 bin mi tabi ki herkes m.vekili olmak ister.
bu da öyle birşey bu yıl ya sabah yada haberturk te okudum plaza dekorasyon teminat 1 milyon dolardı.. bunlar normal rakamlardır kardeşim sen yüzde 5 kazansan 2-3 bin lira kalır ayda 10 araba satsan 20 30 bin lira eder yıllık ise 250-300 bin dir tabi ki şirketler kar ve kazancına göre teminat belirlerler
dortler
M
Yeni Üye31 yazı
Çok uçuk fiyatlar var bu bayiliklerde. Ford İstanbul için giriş bedeli 10 milyon dolar istiyor mesela. Ama peynir ekmek gibide satar.
S
Üye141 yazı
17/09/2010 : 10:53:33#6
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar,
Araç bayiliğinden kimse para kazanamaz (Koluman ve Borusan hariç) Herkes servisden para kazanır. Mesela bir Citroen düşünün C5 modeli ortalama 50.000 TL ye satılır ve maksimum 200 TL para kazandırır. Düşünün bir plazaya bu araçtan en az 5 tane koyarsınız ve ne zaman satılacağını bilmeden beklersiniz. Bu paralarla plazanın elektrik faturalarını ödeyemezsiniz ama servis olursa güzel para kazandırır. Tabi plaza yapmak için hem para hem teminatınızın güçlü olması lazım. Benim şahsi fikrim 4-5 milyon dolar para yatırıp plaza açacağıma o paralarla üretim tesisi kurarım ki benim bir tesisim var zaten. Sizede öneririm. Bırakın plazaları o arabaları Türkiye'ye getirenler açsın. Sizin sırtınızdan para kazanmalarına izin vermeyin. Ankara'da paketleme tesisim var kâr marjım %60 civarında. %40 net kâr edebiliyoruz. Geçen yılki ciromuz 500.000 TL. Allah bereket versin. Size öneririm ÜRETİM ÜRETİM ÜRETİM.....TÜRKİYE'NİN KALKINMASI İÇİN ÜRETİM ÜRETİM ÜRETİM. Ben bunu bilirim bunu yaparım.
Kalın sağlıcakla
iLGİLENENLER ARAYABİLİR
05324901810
ŞOREŞ YILDIRIM
Araç bayiliğinden kimse para kazanamaz (Koluman ve Borusan hariç) Herkes servisden para kazanır. Mesela bir Citroen düşünün C5 modeli ortalama 50.000 TL ye satılır ve maksimum 200 TL para kazandırır. Düşünün bir plazaya bu araçtan en az 5 tane koyarsınız ve ne zaman satılacağını bilmeden beklersiniz. Bu paralarla plazanın elektrik faturalarını ödeyemezsiniz ama servis olursa güzel para kazandırır. Tabi plaza yapmak için hem para hem teminatınızın güçlü olması lazım. Benim şahsi fikrim 4-5 milyon dolar para yatırıp plaza açacağıma o paralarla üretim tesisi kurarım ki benim bir tesisim var zaten. Sizede öneririm. Bırakın plazaları o arabaları Türkiye'ye getirenler açsın. Sizin sırtınızdan para kazanmalarına izin vermeyin. Ankara'da paketleme tesisim var kâr marjım %60 civarında. %40 net kâr edebiliyoruz. Geçen yılki ciromuz 500.000 TL. Allah bereket versin. Size öneririm ÜRETİM ÜRETİM ÜRETİM.....TÜRKİYE'NİN KALKINMASI İÇİN ÜRETİM ÜRETİM ÜRETİM. Ben bunu bilirim bunu yaparım.
Kalın sağlıcakla
iLGİLENENLER ARAYABİLİR
05324901810
ŞOREŞ YILDIRIM
ŞOREŞ YILDIRIM
M
Üye355 yazı
18/09/2010 : 01:50:34#7
Web sitesi
Alıntı
üsteki yazıya katılmaktan başka çarem kalmadı durum gayet güzel özetlenmiş diğer yorumlardada belirtildiği gibi bu işler kariyer işi bakın araç satan kurumlara hepsinin mutlaka finan yada işaat sektörü gibi alanlarada başka şirketleri olduğunu görebilirsiniz
bunun dışında satış servis yedekparça 2.el gibi hizmetler bir arada olmazsa çark dönmez
bu kadar büyük yatırımları bırakın o araçları üretenler yada ithalatcıları uğraşsın siz milyonları harcıyacaksınız niye adamın malını satmak için
bunun dışında satış servis yedekparça 2.el gibi hizmetler bir arada olmazsa çark dönmez
bu kadar büyük yatırımları bırakın o araçları üretenler yada ithalatcıları uğraşsın siz milyonları harcıyacaksınız niye adamın malını satmak için
H
Yeni Üye11 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - sores12 ÜRETİM ÜRETİM ÜRETİM.....TÜRKİYE'NİN KALKINMASI İÇİN ÜRETİM ÜRETİM ÜRETİM. Ben bunu bilirim bunu yaparım. |
Bir Makine Müh. öğrencisi olarak kesinlikle katılıyorum...
O
Üye468 yazı
ÜRETİM ÜRETİM ÜRETİM BENDE KATILIYORUM AMA NE ÜRETLİM NE PAKETLİYELİM !!
8000090
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz