Ben 24 yaşında bir üniversite öğrencisiyim okuduğum bölümün gerçekten benim için olmadığını anladığım da daha 1. sınıftaydım ve o günden sonra ben ne yapmak istiyorum diye sordum kendime ve yeni arayışlara girdim bir yandan da okulumu okuyorum tabiki, Bu güne kadar bir çok fikrim oldu bunlardan %90 nı çok ilginç geldi etrafımdakilere ancak sonuç olarak yapamadım :(
Şimdi internette bir websitsi üzerinden bir online oyunun üyeliklerini satıyorum
Bu oyundaki potansiyel okadar fazlaki eğer hesap yapılsa insanın uykusu kaçıyor ancak şuanki durumumuzda ve sermayesizliğimizden dolayı ne reklam yapabiliyoruz ne promosyon vs. ancak şu halimizde bile günlük en az 10 satışımız oluyor
Benim bu satışlarla ilgili çok parlak ve ilginç bir fikrim var ancak dediğim gibi sermaye yok okadar ve sadece uykusuz kalıyorum okadar.
İnternet işi olduğu için pek kişmse yanaşmak istemiyor.
bundan 2 ay önce bir holding sahibiyle bir görüşme ayarlaya bildik.
Bu durumu anlattık ne olur ne olmaz konuştuk ve adam hiç düşünmeden şu teklifi yaptı:
Bu satışlar için bize bir lmt. sti. kuracak ve bir ofis hazırlatacak 5 eleman verecek emrimize ve ilk etapda tüm giderler ona ait olacak..
bizden istediği ise %70 hisse :( düşündük bu emeğin karşılığı bu olacaksa biz enayi durumuna düşürüleceksek ne o adam kazansın ne biz dedik ve geri çekildik...
neyse fazla uzadı varmı internet ortamına yatırım yapabilecek arkadaşlar abiler ablalar ben adana ve ankarada görüşebilirim.
Ayrıca görüşlerinizde önemli lütfen görüşlerinizide yazarmısınız bu durum hakkında teşekkür ediyorum
netteklif.net << Yeni :)