İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
20000 Tl Param Var Ama Bu Parayı Nasıl
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorumS
Yeni Üye27 yazı
sv
P
Yeni Üye7 yazı
S
Yeni Üye84 yazı
ben zaten sedat a yazmıştım yazımı....
selami oktav
H
Üye450 yazı
Siz emniyet görevlisisiniz bir sürü tanıdığınız arkadaşınız vardır.Sadece emniyetteki arkadaşlarınızın ev arabalarına bile poliçe kesseniz bi dolu para yapar..En güzel işlerden biri şayet becerebiliyorsan..Tabi siz belgesi olan biri ile ortak olacaksınız..
İyi bir pazarlamacı olmanız lazım..Her akraba eş dost vs.den tc kimlik nosu alıp yada poliçe günlerini alıp bazen 10 -12 ay sonrasına randevulayacaksınız ve 1 gun onceden arayacak,çeşitli firmaların tekliflerini fiyatlarını sunacaksınızki,sistemli iyi bir pazarlamacı takipci,ve müşterinin problemlerine karşı birebir ilgili olacaksınızki bir pörtföyünüz olsun..Sonrası zaten sonraki yıllarda kemik bir müşteri pörtföyünüz oturacak,müşteri müşteriyi getirecek vs.. vs..Size müşteri getiren müşterilerinize atıyorum tatlı bir kıyak yapacaksınızki,trafik poliçesini ücretsiz yapmak gibi gizli pazarlama elemanlarınız olsun.. :) Yani ben gördüğüm kadarı ile az çok içerisinde olduğum bu sektörde iyi kazanan böyle kazanıyor..
Tabi sizin belgeniz yok,yada bilmiyorum aracı belgesi olan bir tanıdığınız varmı..Ancak bu işe içten içe girmeyi düşünüyorsanız,bir acenteye ortakda olabilirsiniz..Artık çok ciddi rekabet var..Müşteriye iyi fiyat verebilmek için birkaç tercih sunman lazım..Bu sebeble bir sürü kişi acentelik almak istiyor ancak ufak tefek teminatları yatıramadığından alamıyor..Yani atıyorum x şirket acentesi,ancak fiyat aralıgı bıraz yuksek,y sırketıde almalıkı fıyat bu ancak polıce de su su var,ha istemezsen bendede y sırketı var polıcesı bu fıyatıda bu..
Böyle bir arayışı olan acenteye ortak olur bu konuda maddi fayda saglar kar paylasımı yaparak ıse baslayabılırsınız..
... ... ...
S
Yeni Üye76 yazı
eğer merkezi bir yerde küçük bir dükkan kiralayabilirseniz iyibir fikrim var. lütfen mail atınız. tuncelsehnaz@gmail.com
C
Yeni Üye26 yazı
ps 3 cafe acın derim ben
iş yapan yerde olursa aylık 2500 - 3000 bırakır
iş yapan yerde olursa aylık 2500 - 3000 bırakır
M
Yeni Üye6 yazı
valla o paraya git 4 tane define dedektörü al bunları kirala. en az bir hafta kiralıyorsun günlük 50 tl. haftada 350 tl bir makinadan tabi bunu kiralayabilmen önemli.
Z
Yeni Üye18 yazı
01/09/2010 : 22:14:34#8
Web sitesi
Alıntı
Merhaba Sedat bey konuyla ilgili sizemesaj yolladım..3 Boyutlu eğitici Animasyon konusunda...Saygılar
www.tiyatrozeytin.com
S
Yeni Üye27 yazı
arkadaşlar yorumlarınızı şimdi okudum sigorta işini ben çalıştım için yapamayacam sadece düşünce olarak kendime güveniyorum yapacak kişi çok yakın bi kişi onunla olacak bi şey bu ama mekanizma başı ben olacam şimdi bazı arkadaşlar çok doğru konuşmuş biri diğerini getirir hep ben en düşük fiyat veren kişi olacam karı en az ben alacam ve müşteri memnuniyeti ön planda olacak sigortacının ayağına gidilmeyecek o sizin ayağınıza gelecek sraeyl arkadaşım mail ni kaydettim burdan fikir oluşturrsak neden olmasın arkadaşlar para değil sade fikir üretecez hep birlikte.
sv
S
Yeni Üye27 yazı
sv
D
Yeni Üye22 yazı
slm sedat üncelikle bu yaşamda herkes bifikir kendice yürütür ama günümüzde herşeyde malesef zorlanmış insanlar eskisi gibideğiller çünkü ünceleri insanlık nitelikleri üncelik gelirdi biz insan lar geldiğimiz çağın beraberliğinde ve olgarlık ve erdemliğimizi ?koryamıyoruz neyazıkki buyle bi ortam niteliğindede açıkçası iş ayatıda hayli zorlanıyo ticaret 20 yıl üncesi çok kulaydı amaşimdiise çok zurlaşmış bu ? zurlukların içindede ticareti yapmak çok ağırdır ve ? tecrit koşularıyaşamak gibidir bizde 180 kişi çALIŞANVAR bunu yaşı**** süylüyom yanı hayat nitelik lerinde ticaret çok güzelbişi ama idericiliğede çok dikat etmeli ve bi hata herşeyi bitirir bana soracak olursan benderim az persünel bi iş yap oda eyitim ve hizmet gibi bi işe atılki riskin olmaz enazında yatırım yapacağın bu gibiişlerde kaybın olmaz dünüşümüde sana karlı bi iş olur saygılarımla mehmet başarılar ? not bu kunuda seni yünlendire bilirim
Doğuş Tekstil mehmet_dogustekstil@hotmail.com
S
Yeni Üye27 yazı
mehmet doğuş tşk ederim fikirlerin için sölediklerinde haklısın bende yapmak istediklerim işte bu sayılır 20 yıl önceki ticareti yeniden canlandırmak
sv
Z
Yeni Üye18 yazı
02/09/2010 : 22:46:24#13
Web sitesi
Alıntı
Sedat Bey Konu İle İlgili Size Mesaj Gönderilmiştir ..Lütfen Mesajlarınızı Kontrol Ediniz ..Saygılar..
www.tiyatrozeytin.com
S
Yeni Üye27 yazı
arkadaşlar bana bu konu hakkında düşünceleri olan arkadaşlar var mı?
sv
M
Yeni Üye8 yazı
04/09/2010 : 10:47:45#15
Web sitesi
Alıntı
20.000 tl nakit mi, bankanizda vedeli hesaptami, yakin tarihli cek mi, yoksa birine vakti zamaninda verdiginiz borcu yakinlarda tahsil edeceginiz paraniz mi ?
20.000 tl'ye ticaret mi yapmak istiyorsunuz, yoksa 20.000 tl'yi ikiye katlamanin yollarinimi ariyorsunuz...
Ticaret : 10.000 tl'yi ana sermaye olarak kullanmalisiniz ki diger 10.000'ni yapacaginiz ticarette masraflarinizi karsilamaniz icin ayirmalisiniz
kisacasi, 10.000 tl'lik urune para yatirdiniz ve bunu satmak icin giderleriniz olacak, hemen para kazanamayacaginiz icin biraz sureye ihtiyaciniz olacak, musteri portfoyu olusturmaniz kendinizi piyasada tanitmaniz gerek
yani geri kalan 10.000 tl'yi bu sure icinde arac, yakit, gunluk gider, reklam, varsa kira, evrak isleri vesaire gibi masraflar icin ayirmalisiniz.
20.000 tl'yi direk sermaye olarak kullanirsaniz hata yaparsiniz ve masraflari karsilamak icin borca girersiniz...para kazanacagim derken zarar edersiniz.
Ticaret yapacaksaniz paranizin yarisini ortaya koyun 10.000 tl' ye de yapilacak isler kisitli
ortak olmayin cunku sermaye az kazancida az olacagi icin kar- i kardes payi yapmak kimseyi memnun etmez. en ufak zararda birbirinize girersiniz.
calisan biri olarak ticaret icin vaktiniz yok...baskasina guvenerek asla bir ise girmeyin
tavsiyem; paranizi ticarette degil, kisa vadeli kazanci olan yerlerde degerlendirin, riski en aza indirin
20.000 tl'ye ticaret mi yapmak istiyorsunuz, yoksa 20.000 tl'yi ikiye katlamanin yollarinimi ariyorsunuz...
Ticaret : 10.000 tl'yi ana sermaye olarak kullanmalisiniz ki diger 10.000'ni yapacaginiz ticarette masraflarinizi karsilamaniz icin ayirmalisiniz
kisacasi, 10.000 tl'lik urune para yatirdiniz ve bunu satmak icin giderleriniz olacak, hemen para kazanamayacaginiz icin biraz sureye ihtiyaciniz olacak, musteri portfoyu olusturmaniz kendinizi piyasada tanitmaniz gerek
yani geri kalan 10.000 tl'yi bu sure icinde arac, yakit, gunluk gider, reklam, varsa kira, evrak isleri vesaire gibi masraflar icin ayirmalisiniz.
20.000 tl'yi direk sermaye olarak kullanirsaniz hata yaparsiniz ve masraflari karsilamak icin borca girersiniz...para kazanacagim derken zarar edersiniz.
Ticaret yapacaksaniz paranizin yarisini ortaya koyun 10.000 tl' ye de yapilacak isler kisitli
ortak olmayin cunku sermaye az kazancida az olacagi icin kar- i kardes payi yapmak kimseyi memnun etmez. en ufak zararda birbirinize girersiniz.
calisan biri olarak ticaret icin vaktiniz yok...baskasina guvenerek asla bir ise girmeyin
tavsiyem; paranizi ticarette degil, kisa vadeli kazanci olan yerlerde degerlendirin, riski en aza indirin
Stadt Schwäbisch Hall
Am Markt 6 74523
Tel.: +49 7 91/ 751 202
Fax: +49 7 91/ 751 466
Am Markt 6 74523
Tel.: +49 7 91/ 751 202
Fax: +49 7 91/ 751 466
S
Yeni Üye27 yazı
KISA VADELİ DERKEN MESELA
sv
Z
Yeni Üye81 yazı
altın alıp satman olabilir mesela, kısa vadeli kazanç olarak
S
Yeni Üye27 yazı
anladım tşk ler
sv
E
Yeni Üye2 yazı
daha önceden bir mesleğin varsa ona yoğunlaşabilirsin ama bir işe girmeden önce mutlaka analiz yapmalısın riske atılıyorsun kazanırsan ne kazanırsın kazanamassan ne kaybedersin gibi mutlaka analiz yap her ihtimalede hazır olmalısın
S
Yeni Üye27 yazı
haklısın bi yerden başlamazsan yanlız hiç bi şey sahibi olamıyorsun tek maaş ta yetmiyor TÜRKİYE şartlarında
sv
S
Yeni Üye27 yazı
siz ce sigorta şirketi açmak nasıl bi fikir
sv
K
Yeni Üye12 yazı
1000 tl kirası olan bir dükkan tutarsanız aylık 1000 tl kazanırsınız 5000 tl kirası olan bir dükkandada buna paralel 5000 tl kazanç elde edersiniz.. tabiii bu size ve dış etkenlere bağlı olarakta değişebilir
.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz