Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Pratik Poşet Torba Taşıma Aparatı 2 Tl

BaşlataneticaretfirsatiTarih27/08/2010 16:20:12Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye60 yazı
TOPTAN PRATİK POŞET TAŞIMA APARATI

KARI YÜKSEK YENİ ÜRÜN!!!...

TOPTAN SADECE 2TL.

SİPARİŞ VEYA DETAYLI BİLGİ İÇİN MESAJ GÖNDERİN...

PAKET'TE HER RENK MEVCUTTUR...

BU ÜRÜNDE EN AZ SİPARİŞ ADETİ 10 ADETTİR...
KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ VEYA ANLAŞMALI KARGO İLE GÖNDEREBİLİRİZ...

BU Ürünle Artık Poşet Taşımak Çok Rahat Ve Çok Kolay Olucak..

BU Ürün Maxsimum 50 kg Taşıyabiliyor...

Kullanışlı,Düzenli,Güçlü,Dayanıklı,Kolay Taşınabilir Rahat Ergonomik Sağlam Ve Uzun Ömürlü..

ÜRÜN UFAKTIR FAZLA YER KAPLAMAZ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

16x12 cm Boyutlarındaki Ürün El Veya Bel Çantasına Konarak Hatta Pantolonların Britlerine Takarak Her Yere Kolaylıkla ***ürebilinir

Bu Ürün Sayesinde Ağır Alış Veriş Torbalarını Taşırken Elleri Kesinlikle Kesmez Ve Acıtmaz Ellerin Ergonomisine Uygun Plastik Sapı Sayesinde Poşetler Uzun Süre Acısız Taşıyabilme olanağı sağlıyor..
"Bir Elin Nesi Var , İki Elin Sesi Var ; El Ele Verelim Dünyada Ses Getirsin "

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye60 yazı
Emailiniz hatalı size özel mesajdan gerekli bilgi verilmiştir..Bilginize Saygılarımızla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye36 yazı
güzel bir icat bence tutar pazar yerlerinde denemek lazım satışını...
memorx

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Yeni Üye1 yazı
Bu ürün pazarda 1 TL den satılsa herkes alır. Fiyatı pahalı buluyorum. Yurtdışında toptan olarak alındığında 30 cent civarı bulunuyor.
www.ucuzshop.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye60 yazı
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler .. Ucuzshop daha uygun verebiliyorsanız kendiniz konu açıp satabilirsiniz konuyu gereksiz sulandırmayalım .. Satışlarımız Devam Etmektedir Ürün Listemiz İçin Mesaj Atınız.. Saygılarımızla

Üye196 yazı
selam bende ürününüzden 10 adet almak istiyorum fiyat yine 2 tl ise mesaj atarmısnız eses_serdar@hotmail.com bide ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderebilirmisiniz teşekürler
eses_serdar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye57 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eticaretfirsati
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler .. Ucuzshop daha uygun verebiliyorsanız kendiniz konu açıp satabilirsiniz konuyu gereksiz sulandırmayalım .. Satışlarımız Devam Etmektedir Ürün Listemiz İçin Mesaj Atınız.. Saygılarımızla

Arkadaşım yazdığın yazı içinde hem konuyu sulandırmayın hemde saygılarımızla ibarelerini aynı anda nasıl kullanabiliyorsun şaşıyorum.
Maliyetleri kurtarmıyor demek daha uygun olmazmıydı?
Burada samimi bir ortamda olduğumuzu düşünerek yazıyorum, olumlu eleştiri olarak alırsan sevinirim. Başarılar dilerim.

Yerleşim Türkiye / Zonguldak
Yeni Üye60 yazı
Eline su tabancasını alan foruma üye olmuş anlaşılan.. Samimiyetten bahsetmeden önce mesajı okuyup idrak edip mesaj atsaydınız keşke .. Ciddiyetten uzak mesajlarla lütfen konuları kirletenlere site yöneticelerinin müdahale etmesi gerekir kanaatindeyim .. Saygın Ciddi Üyelere Selamlar (Bazıları Üstene Alınmasın Diye Genelleme Yapmadan Yazılmıştır )

Üye167 yazı
2 tl bencede pahalı 1 tlfdense ben ilk etapda 100 tane alabilirm

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye18 yazı
Merhaba Bu üründen 2 tl ye bende talep etmekteyim.kiminle irtibata geçmeliyim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye46 yazı
antalya bölgesine mallarınızı şirketimle ciddi rakamlarda satabilirim. mail adresi vermemişsiniz. İrtibata geçerseniz sevinirim.
info@adatalya.com
syg.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
Üründen 1000 adet almak istiyorum, fiyat ve diğerşartlar için bilgi almak istiyorum. Mailinizi bekliyorum. alperalicilar@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama