Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oto Yedek Parça Üzerine Yer Açmayı Düşünüyorum

Başlatanravza65Tarih27/08/2010 03:52:00Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar merhaba ben Van ilinde ikamet ediyorum.Bulunduğum ilde oto yedek parça üzerine yer açmayı düşünüyorum bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa önerilerini ve tavsiyelerini esirgemeyeceğini umut ediyorum.Şimdiden ilginizden dolayı tşk ederim..
t.a

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye111 yazı
otomotiv işi çok geniş bir sektör,
öncelikle hangi sınıfa dönük olacağına karar verilmeli,
binek, hafif ticari, ağır vasıta..
sonrasında ana dalların hangisine ağırlık verileceğine karar verilmeli,
motor, elektrik, kaporta, mekanik,
her marka araca hizmet vermek zor, belirli marka araçlara dönük hizmet verilmeli,
özellikle bölgenizdeki araçların çokluğuna göre karar vermeniz daha doğru olur,
bu işin yapılacağı yer önemli, sanayi sitesi içerisinde olunması avantajdır,
doğru kanallardan mal temin edilmeli, kar marjını etkileyen en önemli faktör,
bazı yp üreticilerinden ve yan sanayi üretcilerinden bayilikler alınarakda takviye edilebilir.
www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye5 yazı
Aslında ben burda genelde çok olan araçların yedek parçalarını satmayı düşünüyorum.Volskwagen,toyota ve ford,bu araçlar burda baya fazla en önemlisi volskwagen, servisi açıldıktan sonra baya fazlalaştı artı ne hikmetse parçasıda pek bulunmuyor bizzat kendim sorununu yaşadım ve yaşıyorum sırf parçası erken temin edilmediğinden dolayı satma kararı aldım.Bu araçların parçalarını en uygun fiyata nasıl bulabilirim.nerden temin etsem daha ucuza gelir bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim.Şimdiden arkadaşlara tşk ederim...
t.a

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Di?er
Üye111 yazı

marka seçimleri şöyle olmalı;
volkswagen-audi-seat-mercedes-bmw-opel (alman menşei araçlar)
toyota-mitsubishi-mazda-subaru-honda (japon menşei araçlar)
gibi...
www.cekicidunyasi.com

Yeni Üye5 yazı
Vermiş olduğunuz bu markaları yurtdışından temin etmemiz mümkün mü acaba?
t.a

Üye111 yazı
y.dışı işi bu işin bir sonraki adımı olmalı,
öncelikle y.içinden temin ederek başlaman daha iyi olur,
yp işinin merkezi istanbul ve bursadır,
büyük imalatçı, toptan satış yapan ithalatçılardan temin etmelisin, selamlar.
www.cekicidunyasi.com

Yeni Üye5 yazı
İsminizi bilmediğimden dolayı kusura bakmayın nickinizle hitap etmek zorunda kalıcam.Öncelikler (trla) Arkadaşım ilginizden dolayı tşk ederim.Ben taşımacılık işinde büyüdüm yaşım 33 bu işe anlayacağınız yeni başlayacam ve bu konuda sizin gibi bilgisi olan arkadaşların önerilerine,tavsiyelerine ihtiyacım var.Çok acele karar verip yanlış yapmak istemiyorum.Onun için öncelikle sizin ve diğer arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.Bunu benden esirgemeyeceğinizi umuyorum.Nerden başlamam gerekiyor evet ticarette bir ürünü satarken değil alırken kar edileceğini biliyorum.Fakat bazı arkadaşlar gibi bir defada çok para kazanma hırsımda yok, onun için alacağım ürünü ilk etapta kendimi tutana kadar alternatifim olan diğer bu işi yapanlardan daha uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.Onun içindir ki alacağım ürününde uygun fiyatta olmasını istiyorum.Belkide yanılıyor olabilirimde. Şimdiden ilginizden dolayı tşk eder.Saygılarımı sunarım...
t.a