Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikirlerinize Almak İstiyorum

BaşlatanyagcisTarih26/08/2010 11:14:13Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Merhabalar.Bayilik şeklinde çalışan bir firmadan ödeme merkezim var.Ticaret hayatınada bu işle başladım.Daha önceleri özel sektördeydim vede özel sektörün çilesini çektim.Şimdide var olan dükkanımda neler satabilirim bunun fikrini almak istiyorum sizden.Elbette benimde aklıma gelen şeyler var elektronik cihaz gibi cep telefonu aksesuarı gibi ama ben istiyorumki hızlı tüketilebilecek vede yaptığım işle alakalı şeyler satabileyim.Fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İletişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye52 yazı
Merhabalar
Yazınızda ödeme merkeziniz olduğundan bahsetmişsiniz.
Buralara giden insanlar ;elektrik,su,telefon faturaları ile kredi kartları vs. ödemeleri yaparlar.
Aklıma ilk gelenler:
1- Elektrik tasarruf cihazı
2- su tasarruf ve yumuşatma cihazı
3- İnternet üzerinden telefon görüşmesi yaptıran sistem
Başarılar dilerim
ERSANSGENCER

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
teşekkür ederim elektrik tasarruf cihazlarını duymuştum hatta araştırmasını yapıyorum stand bulup satışını yapmak gibi ama su için olanını sizden duydum araştıracağım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Üye450 yazı

Bu aralar emlakcılarda bıle turk telekom ucretsız telefon ve ınternet basvuru noktası yazısı goruyorum..Hata musterı getırene 10 tl verırım falan dıyen,dırek satıs temsılcısı arayan falan bıle gordum..Arastırabılırsınız..Sayg..
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Üye450 yazı
Mahalleye yenı tasınanlardan tleefon,ınternet basvurusu alır,hatta farklı kurumlara bayılıgı olanlara capraz satıs yapmaya calısabılırsınız.elınızde faturası olacak adamın zaten.. :)
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye18 yazı
teşekkür ederim adsl satışı yapıyorum zaten ttnet doping türknet gibi kurumların sabit hat başvurusu işlemleride yapıyorum.Alt bayi oluşturmamda sıkıntım var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im