Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sunum Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var

BaşlatanenTURKtainmentTarih25/08/2010 11:41:20Yorum2

İlk mesaj
Üye123 yazı
Arkadaşlar Merhaba,
Yapmayı düşündüğüm internet sitesi fikrini TASDIX ile benim olduğuna dair tasdiklemek istiyorum. Fakat aklımdaki fikri kağıda dökme konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Fikrini kağıda dökmüş olan arkadaşlardan; şablon tarzı bir döküman veya nasıl bir yol izlemem konusunda fikir rica ediyorum. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Saygılar,
www.cabarerestaurant.com

Yerleşim Türkiye / İzmir SelçukMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye123 yazı
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler,
www.cabarerestaurant.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir SelçukMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye38 yazı
Bence tasdix ile web sitesi fikrinizi koruma altına almak pek de olanaklı değil. Mesela benim hatırladığım kadarı ile facebook, arkadaşların birbirlerinin neler yaptığını görmesini sağlayan haber güncellemeleri için patent başvurusunda bulunmuş ve reddedilmişti. Yine aynı şekilde kendi alanında bir ilk olan geçenlerde de google a satılan love.com için de aynısı söz konusu o da fikri için değil sadece geliştirdiği yapay zeka için patent alabilmişti.

Daha açık bir örnek verecek olursak, internetten ürün satmayı ilk olarak gerçekleştiren siteler şimdi ortada bile yok, birileri internetten ürün satmayı ben buldum diye patent almaya kalksa kim bilir neler olurdu. Ama web sitenizde uygulayacak olduğunuz yeni bir yöntem veya kendi geliştirdiğiniz bir script, yazılım veya uygulama varsa bu konu hakkında Türk Patent Enstitüsüne başvurmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Reklam