Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sunum Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var

BaşlatanenTURKtainmentYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı123 katkı
Profil alanıİthalat / İhracat
Profil konumuİzmir Selçuk, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Arkadaşlar Merhaba,
Yapmayı düşündüğüm internet sitesi fikrini TASDIX ile benim olduğuna dair tasdiklemek istiyorum. Fakat aklımdaki fikri kağıda dökme konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Fikrini kağıda dökmüş olan arkadaşlardan; şablon tarzı bir döküman veya nasıl bir yol izlemem konusunda fikir rica ediyorum. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Saygılar,
www.cabarerestaurant.com

Yerleşim Türkiye / İzmir SelçukMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 123Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu İzmir Selçuk, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler,
www.cabarerestaurant.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir SelçukMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 38Profil alanı ReklamProfil konumu Mersin, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Bence tasdix ile web sitesi fikrinizi koruma altına almak pek de olanaklı değil. Mesela benim hatırladığım kadarı ile facebook, arkadaşların birbirlerinin neler yaptığını görmesini sağlayan haber güncellemeleri için patent başvurusunda bulunmuş ve reddedilmişti. Yine aynı şekilde kendi alanında bir ilk olan geçenlerde de google a satılan love.com için de aynısı söz konusu o da fikri için değil sadece geliştirdiği yapay zeka için patent alabilmişti.

Daha açık bir örnek verecek olursak, internetten ürün satmayı ilk olarak gerçekleştiren siteler şimdi ortada bile yok, birileri internetten ürün satmayı ben buldum diye patent almaya kalksa kim bilir neler olurdu. Ama web sitenizde uygulayacak olduğunuz yeni bir yöntem veya kendi geliştirdiğiniz bir script, yazılım veya uygulama varsa bu konu hakkında Türk Patent Enstitüsüne başvurmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Reklam
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet