Merhaba arkadaşlar,Tavsiyem biraz itici gelmiş olabilir,ben sadece bildiğim bir olayı paylaştım.Arkadaş sormuş,ne gibi zorluklar olabilir diye bende uyardım.Açacağınız bir dükkansa(tonton büfe tarzı,arkadaş öyle yazmış)diyeceğim yok,ama seyyar işi yaş .Şirinevler meydanı trafiğe kapalı yer ,kalabalık,şahane bir yer (ne güzel) ozaman herkez bi araba alsın akşam 9 dan sonra dolsun oraya ,adım atacak yer kalmaz seyyardan.(yanlış anlamayın,ne şirinevler benim,nede orda seyyarım)43 yıldır orda oturuyorum,oranın raconunu iyi bilirim .Sadece arkadaşları uyardım moralleri bozulmasın diye tabi kendiniz bilirsiniz yaparsınız yapmazsınız.(arkadaş demişki mafya olmaz orda) buyursun gelsin varmı yokmu .Ordaki kokoreççi amcaya sorsun:DD .orada mafya var güneydoğulu arkadaşların kurmuş olduğu,(çapulcu değil) Malesef bu işler böyle arkadaşlar,bir kardeşimizin başına geldi,Köfte ekmek,arabasını parçaladılar.Kimsede başını çevirip bakamamış bile,sonradan haberimiz oldu ,araya adam koyduk özür dilediler,arabanın parasınıda aldık,ama orada ekmek yedirmediler arkadaşa.Allah yardımcınız olsun .