Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hatay Iskenderun'dan Bayilik Arıyorum

BaşlatanserappTarih23/08/2010 13:53:49Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Merhaba arkadaslar hatay ıskenderundan yazıyorum burda satısını yapabılecegım yada bayılıgını alabılecegım yenı urunler arıyorum pazarlama konusunda deneyımlı elemanlara ve ıyı bır satıs agına sahıbız. uzun zamandır buraya uyeyım bı cok urunu arastırdım ama bana burda surumu ıyı satısı yapılırken ınsanların ılgısını cekecek bıseler bulamadım yada denk gelmedım bu konuda hepınızın fıkırlerını beklıyorum. ılgılenen arkadaslardan cvp beklıyorum....

Yerleşim Türkiye / İskenderun
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye47 yazı
kapı ve pencere kolu bayiliğine ne dersiniz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye272 yazı
Merhaba Hemşerim;

Bende aslen Hatay/Antakya/Merkezliyim ama İstanbulda kalıyorum,

Yörenin en çok gıda üzerine iş yaptığını biliyorum, insanların gıda ve giyim dışında başka hiç bir para harcamadığını çok iyi bildiğimden gıda üzerine yoğunlaşmanın senin için çok iyi olacağını düşünüyorum.

Bizim BALKARDEŞLER firmamız var ve birçok alanda üretim yapmaktayız, ilanların altında erenballes gördüğün tüm ilanlar bizim şirketimize aittiri istersen bak incele tüm ilanlarımızı yakın gördüğüne bayilik verebilirim,

Sana şöyle bir örnek vermek istiyorum, hatayda ıslak mendil satışı çok iyi gider nede olsa memleket sıcak insanlar bunalıyor, buna para verirler,
ikincisi çocuk bezi çok satılır üretimi bolbir şehir olduğunu düşünmelisin,

Üçüncüsü Çeşni; gıda üzerine bence yapılabilecek eğilebilirsen başarabileceğin bir dal çünkü insanlar yemek yemeden durmuyorlar,

Dördüncüsü Varis çorabı; insanların sürekli yürüdüğünü düşünürsen medikal anlamda süper bir kar getirecektir,

Beşincisi Demir çelik; Mustafa Kemal Üniversitesinin Serinyol bölgesindeki kampüste yapılan inşaat alanları için;

Altıncısı Site yada Normal apartmanlar için giriş kapısının insanların elinde bulunduğu manyetik okuyucuyla açılmasını sağlayan aparat,

Yedincisi Güneş enerjisi ile elektrik enerjisi üretmek; Biliyorsun ki Hatay bölgesi sürekli güneşten yararlanan bir bölgedir, her apartmanın yada müstakil evin üzerinde mutlaka bir güneş enerjisi mevcuttur, ancak biz bu aparatın değişiğini takıp hem su hemde eletrik üretiyoruz ve gün içinde 20 saat güneşten depoladığı elektiriği evinin her yerinde kullanarak birdaha elektrik faturası ödemiyor.

Sekisincisi Hasta Bezi; Medikal anlamında en çok kar getiren polikliniklerin ve hastanelerin olmazsa olmazları arasına girer,

Ben daha böyle devam edebilirim, anlayacağın hemşerim bunların hepsinin üretimini yapmaktayız,

İstersen irtibata geçip oradanda konuşabiliriz,

BALKARDEŞLER KOZMETİK LTD.
Salih Eren BAL(CEO)
Atakent 2. Etaplar Kardelen Is Hanı No:7
Halkalı/ISTANBUL/TURKEY
eren.bal@balkardesler.com
00(90)555 605 34 76
00(90)530 642 76 37

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı

Arkadaşlar bursa merkezli içinde 4-5 ayrı sektörün acentalığını barındıran bir şirketiz,Bursa dışında çalışma arkadaşları arıyoruz kendi işinizi yapmak sizin içinde mantıklı olduğunu düşünmekteyim.Konu ile bağlantıya geçerseniz bilgi verebilirim en_akar@hotmail.com
Şirketimizde bulunan acentalıklar
1-Toptan enerji anlaşması
2-Taşıt tanıma sistemi anlaşması
3-Sigorta anlaşması
4-Kargo anlaşması

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
Üye107 yazı
merhabalar, Bayilik konusunda size yardımcı olabiliriz. Kar Marjları yüksek ve CE Belgeli ürünlerdir. Bu ürünleri birçok ülkeye de satıyoruz. web sayfalarımızda ürünle ilgili tüm detayları bulabilirsiniz...
http://www.brightuse.com.tr
http://www.tuncaelektronik.com.tr
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye21 yazı
Tüm Türkiye'ye Fındık Mamülleri Bayiliği (Hatay Dahil)
Kavrulmuş Fındık 100 grm'dan 1.kg paketlenmiş vakumlu vakumsuz satış bayiliğini verebiliriz.
Gıda Sektörünün Parlayan Yıldızı Malumumuz Fındık Mamülleri Pazar Detayları Ve Sorularınız İçin 0532 567 51 47

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Sanayici
Yeni Üye43 yazı
Sayın arkadaşım,lütfen google üzerinden AKARSU BİOKİM sitesini bir incele :ilgilenirsen görüşelim..Alp Akarsu

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
merhaba. iyi fikirlerim vizyonel kisilerle konusmak isterim..ilgilenirseniz konusabiliriz...iyi caalismalr
evett

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Dany?manlyk