Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İflas Ettim Ne Yapacağım?

Başlatansonumut06Tarih23/08/2010 13:15:36Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Slm arkadaşlar.
Yaşım 35 toplam olarak 20 yıldır çalışıyorum.Bunun 10 yılı bir firmada satış temsilcisiydim.Son 10 yılımda cafe işi yaptım.Dükkanımı devrettim.Şimdi ne işyapabilirim diye kara kara düşünüyorum.Bir iş kuracak kadar da çok bir sermayem yok .İmalata yönelik ne işler yapılabilir bunu düşünüyorum aklıma gelen ıslak mendil işi bu konuyla ilgili ve başka ne imal edilip satılır.Fikirlerinizi bekliyorum.sermaye en fazla 20000 tl bu işe yeter mi

Yerleşim Türkiye / Ankara
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye255 yazı
ıslak mendil işi için önce makina parasını briktirmen lazım sonra hammedde ki öle 3-5 koli vermezler. Ondan sonra üretim izni haliyle ısla mendil insan vücudu ile temaslı olduğu için gerekli hijyenik koşulların oluşturulması lazım. Onun için en az 50,000 - 100,000 lira arası paran olması lazım. Ben öyle hatırlıyorum
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye167 yazı
iflas ettiğin için üzülme , herşeyden önce bunun verdiği üzüntülü psikolojik ruh durumundan sıyrılmaya çaba sarfet , öncelikle kafan rahat olmalı ki , iyi iş yapabilesin..
bu iniş çıkışlı istikrarsız ortamda zaten hergün binlerce kişi iflas ettiğinden yalnız değilsin , sözgelimi bende 3 kere iflas ettim..şimdi biraz toparlamak üzereyim ,
sana önerim , bu elindeki birikimle düşündüğün işi yapman çok zor , gıda üzerine pazarlama işi daha akıllıca olur , ucuz ve kaliteli ürünleri rahatlıkla satabilirsin..
sana kolay gelsin..
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye277 yazı

hemşerim iflat ettim dedin ama maşaallah borcun yok heralde ben can acıtan bikaç iflasa şahit oldum etrafımda 1 milyon 2 milyon bataka verdiler. borcun yoksa en mutlu sensin boşver çalış bi yerde al maaşını bak işine ne mutlu sana.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye413 yazı
istanbulda günlük süt satışı işi düşünürsen sana bu konuda yardımcı olacak senle ortak olacak sütçü tanıdığım var.sermayen yeterli. ayrıca aylık kişi başı 3000 tl düşer. banada teklif etmişti ama ben yurt dışında olduğumdan bu işe girmedim.istersen bu konuda yardımcı olabilirim
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Dostum beni ara yardımcı olayım 05357611377
Adanmışlık varsa Mazeret yoktur...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye35 yazı
ercan kardes durumu cok guzel ozetlemis..iflas etmis falan degilsin sadece is yapamamis birisin. denildigi gibi elindeki parayi carcur etme madem serbest calismaya alistin, bir firmanin satis temsilciligi veya buna benzer bir is yap derim...
pasa

Yerleşim Yunanistan / AtinaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye112 yazı
elimde çok uygun fiyatlı 4 ünlü marakanın tşörtleri var iyi fiyat ayrıca ayakkabı imalatım var düşünürseniz yardımcı olabilirim 0532 331 73 34 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye120 yazı
emsal kardeşim tişörtlerin resim ve fiyat bilgisini mailime gönderirmisin. hcingir@yahoo.com
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
Yeni Üye46 yazı
ttps://plus.google.com/u/0/118415428838460815801/photos

4.5 tl cep ; 0532 548 11 26

ilgilenirsen....toptan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
canım kardeşim öncelikle bir süre kendini dinle. nerelerde hata yaptığını düşün. anladığım kadarı ile uzun süre pazarlama sektöründe idin. kendi işini kurdun ve başarısız oldun. pazarlama sektöründe olup ta kendi işini kuran bir çok arkadaşımız gibi pazarlamacı hastalığı dediğimiz hastalığa tutuldun. ve çok hatalar yaptın. öncelikle nerelerde hatalar yaptığının muhasebesini yap. sağlıklı düşünebilecek şekle getir kendini. daha sonra en iyi ne işi yapıyorsan onu yap. kendi adına değil. bir firma da çalış. bu süre içerisinde kendini toplama şansı bulursun. daha sonra sağlıklı düşünerek geçmişte yaptığın hatalardan da ders çıkartarak belki bir atılım yaparsın. acele etme. elinde çoluk çocuğunun bir kaç aylık rızkını da heba etme. nacizane benim önerim bu.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik