Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Akıl Akıldan Üstündür*düzeltme*

Başlatansmartest2004Tarih18/08/2010 00:02:39Yorum10

İlk mesaj
Üye252 yazı
Arkadaşlar bankacıyım ve ALLAH NASİP EDERSE bırakacağım.Aklımda bir iş fikri var tutarmı tutmaz mı fikirlerinizi bekliyorum.

Kredi danışmanığı bürsu açmak istiyorum.Şöyle ki siz bir yerde çalışıyorsunz fakat ev araba nakit olabilir bir krediye ihityacınız var bu noktada ben devreye giriyorum hangi bankadan daha uyuna kredi alabilirsiniz karşılaşacağınız masraflar nelerdir şeklinde sizlere bankanızı şeçtikten sonra dosya takibinizi yapıyorum.Ev alacaksanız eksper gibi kişilerlede ilgilenip kredi takibinizi ve opersyonel takiplerinizi yapıyorum.Neticeyi sizlere dosyanız sonuclandıktan sonra tarafınıza telefonla bildiriyorum.
Emlakçılarla anlaşıp size uygun evleri gezdiriyorum Galerilerden anlaşMalı arabanızı secip diğer işlemlerinizi yapıyorum.
Veya bankalarla ilgiliproblemlerinizin çözümünde danışmanlığını yapıyorum.
Fikrlerinizi beklerim
SİZ İŞTEN ÇIKINCA GENELDE BANKALAR KAPALI OLUR VE SİZ İZİNDE OLDUĞUNUZ HAFTASONLARIDA BANKALAR KAPALI OLDUĞUNDAN OFİSİME GELEREK SİZİN ADINIZA BU İŞLEMLERİ YAPMAMI İSTERMİYDİNİZ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye84 yazı
ilginç.!!!
selami oktav

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye12 yazı
merhaba,bende bankacıyım,moralinizi bozmak istemem
ama bu işi yapan birkaç yer.getirisi cok az ve zevksiz
cok çabuk bıkarsınız.(kredixshop)bu işi yapıyor onlara
danışabilirsiniz.kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye450 yazı

İnternet ortamında hemen hemen tüm bilgiye ulaşılabiliniyor.
Ayrıca o kadar kredi borcunun altına girildiğinden extradan danışman tutarak daha fazla masrafa girilmek istenmeyecektir diye düşünüyorum.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye39 yazı
asılına bakarsanız cokgüzel bir fikirdir
cunku bu ulkede insanlar bir arac ve ya ev vs. bir keredi cekmek icin banakaların yolunu tuttarken neyle karşılayacaklarını ve.
cekecekleri keredide ne kadar borclanacaklar veya başvuruda bulunacağı kerdediye en cazip faiz oranıyla nerde nasıl cekeceğini .
gercekten bilmiyor.
tabıkı bunları diyince buna hepimiz dahiliz. ben şahsen bir ticari kırediye başvurunca en hızlı kım verirse hemen o banakadan cekerım .
hangisi daha cazip daha guzel ve elverişlidir diye bu konuda hıc kımsenın pek fazla bılgısı yok .
hele türkiye gibi bir ulkede bu konularda cok gerilerdeyız.
bence yapmanızda ben şahsen bır sakınca bulmuyorum
niye diye sorarsan .
bankalar arasındakı vatandaştan aldıkları vazlalalıkltan olan parayı bence sana bir hızmet ve emek bedeli olarak oderlerse .
daha guzel olunur enazında vatandaş ne yaptıklarını cok ıyı ve farkında olmuş olur.
başarılar dıler kolay gelsın ..
MORKOÇLAR GRUP
zeynelmorkoc@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye252 yazı
Bugün avukat arkadaşımlada hemfikir olduk ,hukusal platformda hakkınızı arayabilmek içinde seçenekler sunacağım.Vatandaşa çektirilen eziyetin,alınan ekstra masrafların ,kart aidatlarının sonlandırılacak.

"İnternet ortamında hemen hemen tüm bilgiye ulaşılabiliniyor.
Ayrıca o kadar kredi borcunun altına girildiğinden extradan danışman tutarak daha fazla masrafa girilmek istenmeyecektir diye düşünüyorum."

hertürlü bilgiye ulaşabilirsiniz onda sıkıntı yok! ama bunu uygulamak için vakti olmayanlar var.Fabrikada çalışan insanlarımız sizce kaç kere fabrikadan banka prosüdürleri için izin isteyebilir ki yada memur arkadaşlar nasıl bıraksın işlerini bu işlerle ilgilensin??

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye450 yazı
Selamlar,

Sizde bankaların artık pazarlama teknigini biliyorsunuz..Bir kredi başvurusu için kalkıp yetkili,yönetmen,müşteri temsilcisi bile müşteriye kadar gidebiliyor.Direk satış personelleri harıl harıl o işyeri senin bu işyeri benim geziniyor ortalıkta..

Kredi onaylanma oranını şuanda biliyorsunuz, bankalar hala kredi konusunda iştahlı değil..

Müşteri kredisi onaylanmazsa ödeme yapmak istemeyecek,onaylanması için garanti isteyecek..

Umarım bunları düşünmüşsünüz ve bir önlem almışsınızdır..Haa birçok emlakcı suanda bazı bankaların konut kredısı konusunda aracılıgını yapıyor,yanı banka emlakcı yonlendırdıgınde bır rakam oduyor bu ısın ayrı tarafı..

... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Üye252 yazı
Sizde bankaların artık pazarlama teknigini biliyorsunuz..Bir kredi başvurusu için kalkıp yetkili,yönetmen,müşteri temsilcisi bile müşteriye kadar gidebiliyor.Direk satış personelleri harıl harıl o işyeri senin bu işyeri benim geziniyor ortalıkta..

(aynı ben beni tarifliyor sanki:)))

dediğiniz hususlar konusunda teşekkür ederim gerçekten MUTLAKA DİKKATE ALACAĞIM.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye252 yazı
turkcesini bilmem ama real estate sektori icin fikriniz guzel. birisi sizin sayenizde yatirim yapar birisi satar,banka ile siz araci oluyor komisyon u musteruyle anlasiyorsunuz. tebrikler iyi fikriniz guzel fikriniz var.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Üye508 yazı
moralini bozmak istemem ama tutmazzz

İşinden ayrılmadan 1-2 kişi ile bu dediğin töntemi denemeye çalış bence

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
Bakın arkadaşlar bu konuyu açan arkadaşımız çok güzel bir fikir söylemiş kredi danışmanlığı gerçektende güzel olur yanı benım krediye ihtiyecım var bir ev alacam araştırmaya girmeden geliyorum senın yanına sen herşeyi yapıyorsun ne güzel en son sanada komisyon kalıyor şimdi iş güzel fikir güzel Fakat bu iş türkiyede yapılacak bir iş değil yurt dışında lsan ayrı yurt dışında her evin ayrı bir piskoloğu var ayrı doktorları var orda olsa tutardı bu iş ama türkiyede kalkıp kimse gelmez bana kredi lazım araştır diye bankaya gider sorar ama ofisinize gelmezler çünki türkiye daha bu kadar gelişmedi gelişmedi derken insan güven duymuyor böyle şirketlere yanı denemeyin bence açarsanız bile çevrenizden yönlendirilmeyle belki 1-2 kişi gelir ama türkiyede olmaz bu iş bir kere daha düşünün derim ben saygılarımla iyi akşamlar
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan Kaptanın yelkeneri nasıl açtığıdır...

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Halkla ili?kiler