Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kendi İşimi Kurmak İstiyorum.

BaşlatanumudummuTarih16/08/2010 13:56:04Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar,ben 4 yıllık ünv.mezunuyum(sanat tarihi),aslında mağduruyum desem daha doğru olur,bölümümle ilgili herhangi bir atamam olmadığı için bu zamana kadar farklı işlerde çalıştım.Ama artık kısmet olursa kendi işimi kurmak istiyorum.Adanada yaşıyorum ve Adana da yapabileceğim bayilik de olabilir 20.000 TL.kadar bir sermayeyle kendi işimi yapmak istiyorum.Bu konuda malum tecrübesiz olduğum için bilgisi olan kişilerden tavsiye ve tekliflerini bekliyorum.Şimdiden teşk.iyi günler.

Yerleşim Türkiye / Adana
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye105 yazı
Yurtdisina fikrin olursa Azerbaycan icin yardimci olabilirim
Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
Teşk.ediyorum ama yurtdışı düşünmüyorum.

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye84 yazı

izmirde en az 3500-4000 tl karı olan bir işe sizi ortak alabilirim.

nihavend-@hotmail.com 5458271883
selami oktav

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
biraz bahsedebilirmisiniz işinizden?

Yerleşim Türkiye / Adana
Üye167 yazı
Merhaba,öncelikle yapamayacağınız bir işe girişmeyiniz.
Neler yapabilirsiniz,bir düşünün..oradaki potansiyeli ve eksikleri göz önünde bulundurun.
Bir kaç iş fikri aklınıza geldiğinde bunların bir maliyetini hesaplayın.Maliyetler hayali değilde daha cok gerçekci olmasına özen gösterin.
Buna göre kendinize ortalama bir bilanco hazırlayın.Reklam giderlerinizi,piyasaya nasıl gireceğinizi,rakiplerin fiyat kırmasına karsı neler yapabileceklerinizi,işlerin kötü gitmesi durumunda neler yapabileceğinizi hepsini gerçekci bir şekilde kağıda dökün.
eğer tüm sartlar uygun ise işinizi kurmaya başlayabilirsiniz.
Her hangi bir fikir aklınıza geldiğinde bu sekilde davranırsanız,hem yanılma payınız azalır,hemde gerçek maliyetler ile ne kadar kar sağlayacagınızı bilirsiniz.
Kısacası kendinizi piyasada görürsünüz...dahası da var ancak şimdilik bunları kısaca bir düşünün..

iyi günler..

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
İlginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşk.ederim.Allah razı olsun.

Yerleşim Türkiye / Adana
Üye107 yazı
http://www.brightuse.com.tr
http://www.tuncaelektronik.com.tr
elektriğin kullanıldığı her alanda kullanılabilir bir ürün. piyasası çok geniş ve tüm sektörlerin ihtiyacı.
yeni bir işe atılmak isteyen girişimciler bu konuda bize ulaşabilirler. ayrıca web sayfalarımızda bulunmayan yeni ürünleri de piyasaya satışa hazırlıyoruz. bu hazırladığımız yeni ürünler konusunda üretim ortaklıklarıda kurabiliriz. detaylı bilgi almak isteyen ciddi firma ve girişimciler 0532-3327493 numaradan ön bilgi alabilirler . hayırlı işler dileğiyle...
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik