Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hazır Kurulu İşime Yatırımcı Ortak Arıyorum

BaşlatantaytayTarih16/08/2010 10:37:59Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Mavi Kopya'ya yatırımcı ortak aranmakta. İş ile ilgili detayları www.mavikopya.com sitesinde bulabilirsiniz. İlgilenenler info@mavikopya.com sitesine mail atabilirler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye27 yazı
Mavi Kopya kısa zamanda büyük bir yol katetti. Referans gazetesine ve Ekonomist dergisine haber olduk. Ve hızla yayılmaya devam etmekteyiz. Şu an Mavi Kopya olarak üniversitelerle çok güçlü bağlarımız oluştu ve yeni projelerimizi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Tabi bunları bir çırpıda yapmak kolay değil. Bu yüzden hem maddi destek verebilecek ortak aramaktayız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye355 yazı
hocam selamlar fotokopinin başına eleman mı koyuyorsunuz yani demek istediğim suistimalleri nasıl önlüyorsunuz ayrı bir copy centeriniz var sanırım baskı ve grafik işlerini yürütmek için
şimdilik istanbulda peki izmirde yapmak isteyenler nasıl yapıcak sadece makine almakla olmaz sanırım

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye27 yazı

Fotokopinin başında üniversite öğrencileri çalışıyor. Daha farklı metodlarımız ve kontrol mekanizmalarımız mevcut. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde de 4 adet makinamız çalışmakta.
Bayilik veriyoruz çeşitli illerde.

Üye444 yazı
iyi çalışmalar diliyorum.istanbul için ne yapılabilirleri düşünüyorum... işiniz bana hem öğrenciler açısından büyük avantaj, reklam verenler içinse güzel bir reklam şekli olarak geldi sitenizi incelediğimde. mümkünse sizden : 1.) istanbul için neler yapılabilinir?
2.) çalışma şeklimiz ortaklık olarak mı yoksa bayi olarak mı olacak ? 3.) bu işe ne kadar yatırım yapmak gerekir ? 4.) kazancımız ( üniversiteler açık olduğu aylarda ) aylık ortalama ne kadar olur ? 5.) bu işin geleceğiyle alakalı düşünceniz nelerdir? bilgileri alabilirsem sevinirim. ciddi düşündüğümü belirtmek, hatta sizinle yüzyüze görüşmek isterim. hoşçakalın
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye444 yazı
iyi çalışmalar diliyorum.istanbul için ne yapılabilirleri düşünüyorum... işiniz bana hem öğrenciler açısından büyük avantaj, reklam verenler içinse güzel bir reklam şekli olarak geldi sitenizi incelediğimde. mümkünse sizden : 1.) istanbul için neler yapılabilinir?
2.) çalışma şeklimiz ortaklık olarak mı yoksa bayi olarak mı olacak ? 3.) bu işe ne kadar yatırım yapmak gerekir ? 4.) kazancımız ( üniversiteler açık olduğu aylarda ) aylık ortalama ne kadar olur ? 5.) bu işin geleceğiyle alakalı düşünceniz nelerdir? bilgileri alabilirsem sevinirim. ciddi düşündüğümü belirtmek, hatta sizinle yüzyüze görüşmek isterim. hoşçakalın
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye27 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - boraumut

e-mail adresinizi verebilirseniz size detaylı bilgi verebilrim.

Yeni Üye27 yazı
Detaylar e-mail adreslerinize gönderilmiştir.

Üye142 yazı
slmlar bende detaylı bilgiyi göndermenizi rica ediyorum. izmirde ikamet ediyorum. ama manisa ili için düşünüyorum. iyi çalışmalar.
caliskanh@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye27 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - caliskanh
slmlar bende detaylı bilgiyi göndermenizi rica ediyorum. izmirde ikamet ediyorum. ama manisa ili için düşünüyorum. iyi çalışmalar.
caliskanh@hotmail.com

Detaylar e-mail adresinize yollanmıştır.

Yeni Üye2 yazı
Türkiyede yeni bir sektör..Müşteri Portföyü hazır birkaç ilde bayilik verdiğimiz işimizde dahada büyümek ve türkiyede birçok ilde bayilikler vermek istiyoruz..Ürünlerimiz için pazarlama ağı kurarak üniversite kantinleri,cafeteria,çaybahçeleri,restourantlar,oteller,otobüs firmaları,pastaneler zincirleri
ciddi yatırımcılar arasın lütfen..Görüşme talebi olursa istanbul Bölge Ana bayiimiz ve aday franchise bir araya gelerek yatırım ve hızlı gelişme plnaları konuşulacaktır...

İşimiz Balıkesir-Altınoluk Merkezdedir.KAZDAĞLARININ ETEKLERİ

Furkan KARA
0541-269-95-61
www.otcubey.net

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Gyda
Yeni Üye11 yazı
sizi tebrik ediyorum öncelikle..gerçekten çok ilginç ve anlamlı bir girişimcilik..

Eskişehirde ikamet ediyorum ısrarla bilgi almak ve şartlar oluşursa bu projede yer almak istiyorum..

nctintkn26@hotmail.com
kıyıdan açılmayı göze alamıyorsan sakın ola okyanuslarda kulaç atmayı deneme...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
bencede oldukça ilginç bir fikir . detaylar için bilgi alabilirsem sevinirim
korogluca@hotmail.com