İlk mesaj
Genel İlanlar
Hazır Kurulu İşime Yatırımcı Ortak Arıyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorumT
Yeni Üye27 yazı
M
Üye355 yazı
14/09/2010 : 12:19:30#2
Web sitesi
Alıntı
şimdilik istanbulda peki izmirde yapmak isteyenler nasıl yapıcak sadece makine almakla olmaz sanırım
T
Yeni Üye27 yazı
Fotokopinin başında üniversite öğrencileri çalışıyor. Daha farklı metodlarımız ve kontrol mekanizmalarımız mevcut. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde de 4 adet makinamız çalışmakta.
Bayilik veriyoruz çeşitli illerde.
B
Üye444 yazı
2.) çalışma şeklimiz ortaklık olarak mı yoksa bayi olarak mı olacak ? 3.) bu işe ne kadar yatırım yapmak gerekir ? 4.) kazancımız ( üniversiteler açık olduğu aylarda ) aylık ortalama ne kadar olur ? 5.) bu işin geleceğiyle alakalı düşünceniz nelerdir? bilgileri alabilirsem sevinirim. ciddi düşündüğümü belirtmek, hatta sizinle yüzyüze görüşmek isterim. hoşçakalın
bora
B
Üye444 yazı
iyi çalışmalar diliyorum.istanbul için ne yapılabilirleri düşünüyorum... işiniz bana hem öğrenciler açısından büyük avantaj, reklam verenler içinse güzel bir reklam şekli olarak geldi sitenizi incelediğimde. mümkünse sizden : 1.) istanbul için neler yapılabilinir?
2.) çalışma şeklimiz ortaklık olarak mı yoksa bayi olarak mı olacak ? 3.) bu işe ne kadar yatırım yapmak gerekir ? 4.) kazancımız ( üniversiteler açık olduğu aylarda ) aylık ortalama ne kadar olur ? 5.) bu işin geleceğiyle alakalı düşünceniz nelerdir? bilgileri alabilirsem sevinirim. ciddi düşündüğümü belirtmek, hatta sizinle yüzyüze görüşmek isterim. hoşçakalın
bora
T
Yeni Üye27 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - boraumut iyi çalışmalar diliyorum.istanbul için ne yapılabilirleri düşünüyorum... işiniz bana hem öğrenciler açısından büyük avantaj, reklam verenler içinse güzel bir reklam şekli olarak geldi sitenizi incelediğimde. mümkünse sizden : 1.) istanbul için neler yapılabilinir? 2.) çalışma şeklimiz ortaklık olarak mı yoksa bayi olarak mı olacak ? 3.) bu işe ne kadar yatırım yapmak gerekir ? 4.) kazancımız ( üniversiteler açık olduğu aylarda ) aylık ortalama ne kadar olur ? 5.) bu işin geleceğiyle alakalı düşünceniz nelerdir? bilgileri alabilirsem sevinirim. ciddi düşündüğümü belirtmek, hatta sizinle yüzyüze görüşmek isterim. hoşçakalın |
e-mail adresinizi verebilirseniz size detaylı bilgi verebilrim.
K
Yeni Üye46 yazı
28/10/2010 : 13:57:38#7
Web sitesi
Alıntı
slm detaylı bilgi verirminiz turkermatbaa@gmail.com
T
Yeni Üye27 yazı
Detaylar e-mail adreslerinize gönderilmiştir.
C
Üye142 yazı
slmlar bende detaylı bilgiyi göndermenizi rica ediyorum. izmirde ikamet ediyorum. ama manisa ili için düşünüyorum. iyi çalışmalar.
caliskanh@hotmail.com
caliskanh@hotmail.com
T
Yeni Üye27 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - caliskanh slmlar bende detaylı bilgiyi göndermenizi rica ediyorum. izmirde ikamet ediyorum. ama manisa ili için düşünüyorum. iyi çalışmalar. caliskanh@hotmail.com |
Detaylar e-mail adresinize yollanmıştır.
K
Üye180 yazı
24/12/2010 : 10:39:33#11
Web sitesi
Alıntı
s.a hocam ben bu işi yalovada yapmak istiyorum bana bunun şartları ve maliyeti ne olur.kizilkaya_67@hotmail.com
F
Yeni Üye2 yazı
15/02/2011 : 17:49:28#12
Web sitesi
Alıntı
Türkiyede yeni bir sektör..Müşteri Portföyü hazır birkaç ilde bayilik verdiğimiz işimizde dahada büyümek ve türkiyede birçok ilde bayilikler vermek istiyoruz..Ürünlerimiz için pazarlama ağı kurarak üniversite kantinleri,cafeteria,çaybahçeleri,restourantlar,oteller,otobüs firmaları,pastaneler zincirleri
ciddi yatırımcılar arasın lütfen..Görüşme talebi olursa istanbul Bölge Ana bayiimiz ve aday franchise bir araya gelerek yatırım ve hızlı gelişme plnaları konuşulacaktır...
İşimiz Balıkesir-Altınoluk Merkezdedir.KAZDAĞLARININ ETEKLERİ
Furkan KARA
0541-269-95-61
www.otcubey.net
ciddi yatırımcılar arasın lütfen..Görüşme talebi olursa istanbul Bölge Ana bayiimiz ve aday franchise bir araya gelerek yatırım ve hızlı gelişme plnaları konuşulacaktır...
İşimiz Balıkesir-Altınoluk Merkezdedir.KAZDAĞLARININ ETEKLERİ
Furkan KARA
0541-269-95-61
www.otcubey.net
G
Yeni Üye11 yazı
sizi tebrik ediyorum öncelikle..gerçekten çok ilginç ve anlamlı bir girişimcilik..
Eskişehirde ikamet ediyorum ısrarla bilgi almak ve şartlar oluşursa bu projede yer almak istiyorum..
nctintkn26@hotmail.com
Eskişehirde ikamet ediyorum ısrarla bilgi almak ve şartlar oluşursa bu projede yer almak istiyorum..
nctintkn26@hotmail.com
kıyıdan açılmayı göze alamıyorsan sakın ola okyanuslarda kulaç atmayı deneme...
J
Yeni Üye11 yazı
bencede oldukça ilginç bir fikir . detaylar için bilgi alabilirsem sevinirim
korogluca@hotmail.com
korogluca@hotmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz