Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ithal Odun Tonu 50 Eu

Başlatanvarnali77Tarih15/08/2010 00:34:17Yorum8

İlk mesaj
Üye550 yazı
bulgarıstandan mese odunu getırıyoruz.tonu 50 euro naklıye ve gumruk harıc fıyata.gemıyle getırılırse gumruk daha da az olur.ılgılenenler enginberber76@mynet.com al atsınlar..

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye84 yazı
bu odunlar türkiyede kaça satılıyor öğrenebilirmiyim? vede pazarı odun ve kömür satanlarmıdır?
nihavend-@hotmail.com
tel:545 827 1883
selami oktav

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye550 yazı
300 tl cıvarında ıdı gecen sene.pazarı fırıncılarda cok alıyor odnla ekmek pısırenler.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye47 yazı

peki nakliye ve gümrük eklenince tanu ne kadara geliyor barbaroz_17@hotmail.com birde odunların nasıl ince mi yoksa kalın mı

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Serbest meslek
Üye550 yazı
naklıye gumrugu bılemem ama gemıyle getırıyorlarmıs daha ucuza gelıyormus.odunların kalınlıgı ıkı cesıt hem kalın yanı kereselık hem ınce sobalık

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye90 yazı
merhabayin ben bulgaristandanim odun isteyen varsa beni arasin vardir tonas problem deil fiatlarda uygun dur.+3590899389979.

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Yeni Üye94 yazı
selam arkadasım sunta fabrikaları için varmı odununuz

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı
Merhaba, 200 Ton kıyma sobalık odun kaça gelir tam olarak. Gebze'ye gelcek.
birde 200 ton sırık odun. gebze'ye gelecek.
Tam ve net bir fiyat istiyorum. Eğer düzgün bir fiyat verirsen düzenli olarak alırım senden.
Google'da ilk sırada reklamınız çıksın!
Aylık 100 TL ile 300 TL arasında bir bütçe belirleyin. İnternette sektörünüz arandığında ilk sırada çıkın.
Örn: Mantolama firması iseniz mantolama yazıldığında google'da ilk sırada çıkarsınız, mantolama arayanlar sizi hemen bulur. Diğer firmalardan önde olun. Referanslarımız mevcuttur.
Ayrıntılı bilgi: hediyenoktam@hotmal.com
----------------------------------------------------------------
Web sitesi olmayanlara müjde!
Web site tasarımı ve yayınlaması dahil 250 TL. Ayrıca 100 TL'lik google reklamı hediyesi.

Yerleşim Türkiye / GebzeMeslek Mühendis
Üye120 yazı
ister seniz meşe odunu var 1500 ton hazır fop ukrayna tonu 50 dolar .cif olabilir

Yerleşim Ukrayna / DoneksMeslek Ythalat / Yhracat