Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

40. 000. 00 Tl Ile Gurcıstanda Ne Is Yapılır

Başlatansf_temizlikTarih14/08/2010 18:52:10Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye89 yazı
ARKADASLAR HAYIRLI ISLER 40.000.00 TL ILE GURCISTANDA NE IS YAPILIR BIR FIKIR VERIRSENIZ SEVINIRIM

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye60 yazı
neden.gürcistan

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Gyda
Yeni Üye89 yazı
neden türkiyeye yakın oldugu ıcın cazıp gelıyor sızın önerınız

Yeni Üye16 yazı

türkiyede 40.000tl ile daha güzel ve karlı işler yapabilirsin.gürcistana gidipte paranı mundar etme.tavsiyemm.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye89 yazı
türkiye yatırıma doymus kanısındayım gurcıstan yada onun gıbı balkan ulkelerinde bir cok şey yapılabılır dusuncesındeyım ama ne uretıme dayalı bır sey ama ne işde mesele orada ne

Yeni Üye16 yazı
ozaman sana tavsiyem balkan ülkesinde iş yapacaksan eb iyisi arap ülkesine iş yap.şuanda türkiye menşeli ürünlere deli saldıran en iyi ülke libya.ben libyaya su satmayı düşünüyorum.çünkü orası ile burayı kıyaslarsan benzin su fiyatına,su ise altından daha değerli bir konumda.ben burada ege bölge ditiribiritörlüğü yapıyorum bir su firmaasının.eğer aklına yatarsa birlikte çalışabiliriz.daha detaylı konuşmak istersen beni ekle.
y_silyanhotmail.com
saygılar

Yeni Üye89 yazı
ortak işse ben ortak olmam basdan soyleyım :)

Yeni Üye16 yazı
ortak iş değil tabikide ben aracı firmayım.ben firmanın ürününü satmasını sağlarım.bu işi yaparkende pastayı kendi başıma yemem paylaşmasını severim.niyetimiz üzüm yemek bağcıyı dövmek değil.kararı sen vereceksin eğer aklına yatarsa pazar araştırması yapar maliyetleri çıkarırız.sana yardımcı olurum.sonuçta sen yatırım yapıp benim ürünnümü satacaksın.bizimki sadece çözüm ortaklığı ;) eğer aklına yatarsa eklersin beni msnden konuşuruz.

Yeni Üye89 yazı
sen neden satmıyorsun peki aracı oluyorsun ne ,iş

Yeni Üye16 yazı
ben zaten satmayı düşünüyorum şuanda bu işi yapıcam.sadece sana bir fikir olarak söledim.illa libya değil.dubaide damacana suların tanesi 250 $ an satılıyor.şuanda fabrikamla görüşüyorum yarında toplantı halinde olucam.ve büyük bir destek çıkacaklar.ben sadece sana tavsiyede bulundum.ister yaparsın ister yapmazsın beni ilgilendirmez.sadece paranı sokağa atma.kafana göre hayat senin.

Yeni Üye89 yazı
msn adresın neydı kardes goruselım sen gayet cıddısın