Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

140 Milyarım Var İş Fikri İstiyorum

Başlatanasd1980Tarih14/08/2010 17:39:57Yorum28

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
140 Milyarım Var İş Fikri İstiyorum..
beğeneceğim fikir ile birlikte o projeyi gerçekleştrimek isterim....

msn: ulusbilgisayar@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SultanbeyliMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorum
Yeni Üye23 yazı
paintball saha işletmeciliği düşünürsen:

www.paintballsahakurulumu.com
we have just one world but we living different one's...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye9 yazı
Hangi sektor dusunuyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Üye816 yazı
iyi bir başlık o kadar pram var ne yapayım en az 100 kişide yazar ..

ama gelin görünki gerçek satıcı yok
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye84 yazı
düşündüğünüzün çok daha altında bir parayla size para kazandıracak fikirlerim var.nihavend-@hotmail.com
5458271883
selami oktav

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye8 yazı
1-paintball saha işletmeciliği konusunda bilgim yok getirisi nedir .. ve gerekli yer teminide bu işte önemli sanırım....kısa bi açıklama yapabilirmisiniz...

2-Genellikle hizmet , bilgisayar bilişim veya tekstil sektöründe iş yapmayı düşünürüm.. ama aklımda daha çok market açmak var ...

3-ukranyada hiç düşünmemiştim ama ne gibi bir iş kurulabilirki ?

4-140 tl sıcak nakitim var bunu değerlendirmek isyiyorum yardımcı olun....

5-selami oktaybey bir az açıklık getirebilimisiniz.. bizleri takip eden kişilerede yardımcı olmuş oluruz....msn nizi ekledim görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / SultanbeyliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye295 yazı
kahve satışta %100 kahve sunuda %900 pasta,sütlütatlı,çikolata,sandeviçte %100 karlı bir iş son yıllarda türkiye ve dünyada en popüler iş alanı
şiddetle tavsiye derim.

KAHVE DEPOSU-FRANCHISE MAĞAZALARI

Yapılan araştırmalar Türkiye de çalışan nüfusun yarıdan fazlasının kendi işini kurmak istediğini gösteriyor. Bununla birlikte finansman yetersizliği, işletme ve yönetim bilgisi eksikliği, rekabetin acımasız olduğu global ortamda işe sıfırdan başlama dezavantajı bu yatırım isteği zorlaştırmaktadır.

Kahve Deposu tüm bu olumsuz etkenleri ortadan kaldırıp, sektörüne yatırım yapmak isteyen yatırımcıların enerji ve motivasyonunu yönlendirerek kendiişlerinin sahibi olmalarını sağlıyor.

Kahve Deposu franchise sahibi olarak, başarınız için sektöründe 50 yıllık deneyimini ve birikimli çalışanının takım desteğini devamlı yanınızda bulacaksınız. (Sizin başarınız bizim başarımız demektir). Kendi ticari gelecek kararlarınızı verirken deneyimlerimizi hizmetinize sunacağız. Üretim lojistik sorunları ile uğraşmayacaksınız, yeni bir ürünün rağbet görüp görmeyeceğini sizin yerinize biz test etmiş olacağız, diğer franchise sahiplerinin deneyimlerinden yararlanacaksınız. Ve en önemlisi Kahve Deposu’nun büyüyen ismi ile birlikte sizinde işiniz değerlenecek ve satışlarınız artacak, bunun için extra bir çaba göstermeniz gerekmeyecek

Kahve Deposu mağaza konsepti

* Kahve Satış Sunum: 80 – 120 m² büyüklüğü, 60 kişi oturma kapasitesi olan Avm mağaza

FRANCHISE ÜCRETLERİ

1. Franchise giriş bedelleri;
Kahve Satış Sunum Üretim : 7.000 USD

2. İsim Hakkı
Yıllık cironun % 2 si

3. Reklam Katılım Bedeli
Yıllık cironun % 0,5 i

4. Mağaza Dekorasyon Bedeli
Ortalama 500 USD/m²

Saygılarımızla
Kahve Deposu

Mevlüt Dakın
Franchise Koodinatörü

Gsm: 0535 961 04 04
Tel : 0212 486 27 58
Fax : 0212 486 27 59

www.kahvedeposu.com
mevlut@kahvedeposu.com
Amacınız Baklava Pasta Cafe Sektörün de Lider bir firma kurmaksa
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye55 yazı
Geleceğin ticaret sistemi E-ticareti düşünürmüsün?
Üstelik öyle 140 milyara falanda ihtiyacın yok.
Sadece bir bilgisayar ,internet bağlantısı ve 200$ yeter.
Dünyada milyonlarca insanın yaptığı dropship yani satış ortaklığı sitemi ile 225 ülkeye mal satabilirsin.
_ürün tedarik etme derdin yok
_depo ihtiyacın yok
_dükkan kirası yok
_eleman gideri yok
_elk.su derdi yok
_vergi yok
DÜNYANIN en güvenilir dropshıp şirketi DROPSHİPDESİNG 'a 200$ karşılğı hemen satış ortağı ortağı oluyorsun.
Sana anında içinde 1000000(bir milyon) ürün entegre edilmiş sanal pos sistemi kurulu bir site veriyorlar,
Anında tek tusla E-buy'da ürün satma imkanı tanıyorlar
Senin yerine ürünü en güvenilir kargo şirketleri ile müşteriye tamamen garantili olarak yolluyorlar
Sürekli sitene yeni ürünler ekliyorlar
Üstelik incelediğinde görüceksin dünyanın en kaliteli marka ürünlerini en uygun fiyata sattırıyorlar
Senin yapıcan sadece sitene gelen müşteriye bir sipariş numarası vermek okadar
VE EN ÖNEMLİSİ BUNLARIN HEPSİNE SADECE 200 $ 'A SAHİP OLUYORSUN
Örnek site görmek istersen incelemen için ;
www.canshoppingcenter.com
HEMEN satış ortağı olmak istersen
http://www.dropshipdesign.com/affiliate-dropship-program-uk.html
İyi Şanslar

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
çok güzel fikirler alıyorum... gelen görüşlere göre hemen incelemesini yapıyorum....

Yeni Üye8 yazı
zendere satıışlardan kar yüzdesimi alınıyor açıklarmısın

Üye272 yazı
Bukadar paran varsa neden burada bunun çözümünü arıyorsun, bence çok mantıksız geldi yapabileceğiniz birçok seçenek var hayatta araştırırsanız zaten bulursunuz,

Bunun yerinin burası olduğunu zannetmiyorum saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye450 yazı
Ben bu sekilde bir fayda sağlanabileceğine inanmıyorum.Yani 1 milyon liram var ne yapayım dersinizle buradan hiçbir kimse hiçbir fayda sağlayamaz.Bu forumların bır amacı var..

100-140 bın tl bır sermayem var,su su sektorlere ılgı duyuyorum,bu konularda bılgı sahıbıyım dersınız.Hem baskalarının vaktını calmaz,hemde hedefe ulasmakta daha hızlı yol alırsınız..En azından ısı bılen kısısler,ısın ıcındekıler sıze bazı onerı ve uyarılarda bulunur..Is teklıfınde bulunanlar kadar,ısle ılgılı onerılerde bulunanlarda olur,ısın ıcındekılerde,işe girmek isteyenlerde okuyup faydalanır..
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye8 yazı
başka neler tavsiye edebilirisiniz?

Yeni Üye55 yazı
Hayır akadaşım fiyatları istediğin gibi düzeltme hakkın var.Firma sana gönderdiği toptan fiyatı söylüyor satabileceğin cazip fiyatları otomatik yüklüyor.sen istersen kontrol panelinden satış fiyatını yükseltebilirsin.Ama unutma karlar öyle düşük değil,sadece ,E-BUY yada AMAZON COM da rekabet etmen açısından en ideal fiyatlar yüklenmiş. Zaten sana önceden E-buy' a ürün koymadan önce fiyat karşılaştırman için yeterli bilgiyi veriyorlar.
Kısaca tam ticaret yapıyorsun.Herşey sana kalmış, istediğin malı istediğn fiyata satarsın, yada istemediğin ürünü sitenden kaldırabilirsin.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Azerbaycanda mualicevi ehemiyetli yodlu bromlu sudan turizm obyektim var saytim www.yanarsu.com emailim nebiyevfamil@mail.ru sivil qaydaya dahada salmaq istoyorom ortaq aryorom tel;+994703329982

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Üye149 yazı
140 bin liran var ve ne is yapacagini bilmiyorsun? ilginc!!! acaba nasil 140 binin oldu? ayni ise devam et bence :)

Yerleşim Rusya Federasyonu / KrasnodarMeslek Serbest meslek
Yeni Üye10 yazı
Sayın Yetkili
Zeytin Yapım Olarak ilkögretim Okullarında Kendi Lisanslı 3Boyutlu Eğitici Animasyon Filmleri Sergilemekteyiz.Sizlerde Kendi İlinizdeki İlkögretim Okullarında Filmlerimizin Gösterimlerini Yaparak Az Maliyetle İyi Gelirler Elde Edebilirsiniz..Müşteriniz Hazır Ögrenciler..

3D Eğitici Animasyon Filmimiz Gizemli Külübe Tamamlandı.Bayilik Fırsatları Devam Etmektedir.Sizlere Daha İyi Bayilik Hizmeti Sunabilmemiz İçin Lütfen Bizlere Ulaşın ..

www.tiyatrozeytin.com

www.tiyatrozeytin.com

Yerleşim Türkiye / Yst
Üye111 yazı
o parayla en güzel yapılabilecek işlerden birisi rent a car,
10 tl ofis vs için gider,
internet'ten pazarlama, ilgili sitelere ilanlar ile,
başlangıçta 2006-2008 model dizel clio alırsın ortalama 15-20 tl arası 4 ad.
ilave olarak 2 ad. aynı model megane dizel alırsın 20 -25 tl arası,
6 araç ile ortalama aylık 1.500 x 6 = 9.000 tl kazanırsın, genel giderler, bakım, sigorta vs düştükten sonra nereden bakarsan bak eline ayda temiz 5.000 TL kalır, 3-4 ayda bir araba ilave edersin, zamanla eskileri değiştirir yenilemeye başlarsın.

Yapabilirsen güzel ve karlı bir iş modelidir..
www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye6 yazı
senin paran yoxdur ne istoyorsan bilmem cunki ben Azerbaycanda sene fimama ortaqliq teklif etdim sen bana cavab yazmadin EMAILIM nebiyevfamil@mail.ru www.yanarsu.com

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Arkadaşlar bursa merkezli içinde 4-5 ayrı sektörün acentalığını barındıran bir şirketiz,Bursa dışında çalışma arkadaşları arıyoruz kendi işinizi yapmak sizin içinde mantıklı olduğunu düşünmekteyim.Konu ile bağlantıya geçerseniz bilgi verebilirim en_akar@hotmail.com
Şirketimizde bulunan acentalıklar
1-Toptan enerji anlaşması
2-Taşıt tanıma sistemi anlaşması
3-Sigorta anlaşması
4-Kargo anlaşması

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
araba al sat iş yapim diyorsan en azından ruhsatın cebinde öbür işler tehlike olanda uçar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
dolandırılma kardeş araba al sat boş ver ruhsatın cebinde araba başı para kazanırsın az olur belki ama garanti.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye43 yazı
Sayın Arkadaşım,lütfen google üzerinden Akarsu biokim sitemizi bir incele ilgilenirsen görüşelim.Saygılarımla.. Alp Akarsu

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı
azerbaycan yada kırgızistandüşünürmüsünz?*

Yerleşim Azerbaycan / GenceMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
SEN O PARAYI GÖM.SENDEN Bİ CACIK OLMAZ ..ZAMANIMI BARİ ALMA
bujiteri ve tuhafiye

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye60 yazı
ya akvaryuma bir yem atılıyo sonrası olta hiç boş kalmıyo okadar param olsa kendimi bu kadar deşifre etmezdim gerek yok çünkü.benim en az 10.15 iş fikrim var hemde çok gerçekçi ama nakitim olmadığı için girişim olmuyor hepside yurtdışı ile alakalı.saygılar

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Üye173 yazı
parası olan gelsin. Bir holding te yöneticiydim.herbiri girdiği sektörde lider olmayı sağlayacak fikirleri topladım. varsa gelin yapalım. akcayli@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik