Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bowling Salonunun Maliyeti Nedir?

BaşlatanblackkTarih05/08/2007 16:29:21Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Merhabalar herkese,

Ben sizden bir bowling salonun ne kadara mal olacağını soracağım?

Bowling ve cafe malzemeleriyle birlikte ne kadara mal olur?

Bana yardım edebilirseniz çok sevinirim....

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye2 yazı
sevgili blackk kardeşim..ben bu konuyu baya bir araştırdım... umut sengul kardeşinde bahsettiği üzere baya bir sermayeli istiyor. şu an bowling makineleri yurtdışından ithal edilirken gümrük kanununun bilmem kaçıncı maddesi gereğince kumar makinesi sınıfına sokulup öyle vergilendiriliyor. çok yüksek miktarda vergi çıkıyor anlıyacağın. saçmalığın danişkası yani.. şu anda hat başı maliyeti mekan ve diğer giderler hariç 35-50 bin usd civarında.. italyan malı, çin malı, isveç malı değişik alternatiflerin var. kalite arttıkca maliyet artıyor be kardeşim.. dünyada bir spor dalı olarak görülüp kabul edilen bowling türkiyede federasyonu ve turnuvaları olduğu halde boyle kanunun içine..... dedirtecek bir kanunla kumar makinesi sınıfına alınmış.. girişimcinin elini ayağını kafadan bağlıyorlar bir kere... diğer yandan; araştırmalarıma göre her bir kanal için en az 70 m2 civarında bir alan gerekiyor. 4 kanalla girsen bu işe.300 m2 civarında bir alan gerektiği gibi birde çap önemli eni boyu. vs.vs...şu anda elimdeki 700 bin tl ile bu işe girmeye tırsdım inan. ve bekliyorum. belki kanun değişir, hükümet düşer, darbe olur falan filan yani... sana kolay gelsin. hoşcakal.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı

Merhaba,bende bowling salonu kurma maliyetleri ile ilgileniyorum,bir kaç yorum okudum... çok ciddi rakamlar bunlar anmladığım kadarıyla kulvar başı 50.000 Tl falan?bir de ülkemizde bunu yapan bir firma yokmu?yahu.
murat

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye1 yazı

VIA Bowling Türkiye;
VIA Bowling Products Ürünlerinin Montajı başta olmak üzere, VIA Bowling Topu, Ayakkabı, Çanta ve diğer Pro-shop ürünlerinin tedariğinde de hizmet vermektedir.

Ayrıca Yedek Parça ve Teknik Servis gibi hizmetleride Spor ve Eglence odaklı Bowling Sektörüne sunmaktadır.

Bir Bowling Center (Merkezi)'ın kurulumu için gereken yapılanma, tesis maliyeti, gerekli ekipman fiyatı ve diğer konulardaki sorularınız için:

info@viabowlingturkiye.com

http://www.viabowlingturkiye.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Sporcu
Yeni Üye1 yazı
bowling salonu kurmak isteyen arkadaş benimle iletişime geçmende yarar var awesis@h o t m a i l ....
awesis

Yerleşim Türkiye / urfa
Üye1359 yazı
kar marjları nedir ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye146 yazı
16bin küsür hit alıp 7 mesaj olması çok ilginç

Yerleşim Moldavya / ChisinauMeslek Ythalat / Yhracat
Üye1359 yazı
konu güncellenip başkaları da uyanmasın diye olmasın .)
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaşlar bowling salonu açmak istiyorum ama yeterli bi bilgiye sahip değilim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim 546 542 31 21

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Üye711 yazı
daha ilginç olan bişey var :) 2 sene geçmiş hit 43 bini geçmiş ve hala 11 yazı :)
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - canbabacan
16bin küsür hit alıp 7 mesaj olması çok ilginç

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye235 yazı
elimizde 2. el amf marka 8 hat vardır. Kurulumda yardım ederiz.
0507 669 63 41

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis