Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

100. 000 Tl Ye İş Kurmak.

Başlatanyeacube06Tarih09/08/2010 20:21:24Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
İyi günler sevgili koniks üyeleri.

100.000 TL ye iş fikirleri arıyorum. Kafamda birkaç fikir olmasına rağmen değişik fikirlerede açığım. Öncelik sırasına göre Ankara, Bursa ve İstanbul' da ne iş kurabilirim ne tavsiye edersiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye105 yazı
Konikste bu tur yazilar cok ama kimse bu yazilarin sahiplerinin herhagi bir ishe yatirim yaptiklarini duymamis.

Onun icin bende dahil uzun suredir koniksi izleyen birilerinden bu konulara proje sunumu yapan az kisi olur diye dusunuyorum

Ayrica 100.000 tl yatirim yapanin bi ogrenci olmasi da beni shasirtti.
Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Üye100 yazı

Bursa da sana market satabilirim Aylık minumum da 4000 TL net kazanırsın. Ben iş değişikliği yapacağım için marketi satıyorum..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı
isvicrede tekstil sirketimiz vardı babam vefat etti varı yoğu amcalarım sattılar elime bahsettiğim miktardan biraz daha fazla para gecti ve değerlendirmek istiyorum. umarım yeterince acıklayıcı olmustur.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye23 yazı
www.paintballsahakurulumu.com
madem gençsin ilgini çekecektir paintball işi....
we have just one world but we living different one's...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye105 yazı
ozaman Allah rahmet eylesin, hangi sektorde ish yapmak istiyorsunuz ? Azerbaycanda her turlu yardimci olabilirim.
eldarahmetzade@gmail.com
Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
bahsettiğim seyler olabilir. paintball u listeme aldım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye84 yazı
merhaba kardeşim,izmirde kurmak isterseniz daha az paraya kurulacak risksiz fikirlerim var.hatta kurulu bir sisteme sizi ortak alabilirim.5458271883
nihavend-@hotmail.com
selami oktav

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf