Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bayilik, Teknik Cihaz Satış-montaj Ve Servis Hiz.

BaşlatanBülent KapucuTarih07/08/2010 18:13:12Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
SAYIN YETKİLİ;
ANTALYA İLİNDE 10 YILI AŞKIN SÜREDİR ÖZEL FİRMALARDA TEKNİK MÜDÜRLÜK YAPTIM. KENDİ İŞİMİ KURMAK İSTİYORUM. ŞU AN KENDİ ARACIMLA MOBİL TEKNİK SERVİS HİZMETİ SUNMAKTAYIM. ANTALYA VE ÇEVRESİ İÇİN TEKNİK SERVİS - MONTAJ HİZMETLERİ YANI SIRA ÜRÜN SATIŞ BAYİLİĞİ ALABİLECEĞİM FİRMA ARAYIŞI İÇERİSİNDEYİM. TEKNİK SERVİS-MONTAJ-BAKIM-ONARIM ALANLARINDA HİZMET SUNACAK HER TÜRLÜ ALET-PERSONEL VE ARAÇ İMKÂNLARINA SAHİBİM. ÖZEL TECRÜBE GEREKTİRECEK KONULAR İÇİN EĞİTİM-KURS VB. DESTEK ALMAYA AÇIĞIM. ÖZELLİKLE AKDENİZ BÖLGESİNDE ÜRÜNÜ BULUNUPTA TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ SUNMAKTA SIKINTILAR YAŞAYAN FİRMALARA DESTEK VEREBİLECEK YETERLİLİKTEYİM. UYGUN ORTAM OLUŞTUĞUNDA RESMİ FİRMA OLMA ŞARTINI DA BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE YERİNE GETİREBİLİRİM. HER TÜRLÜ TEKNİK ÜRÜNÜN MONTAJ-DEMONTAJ-TAMİR- BAKIMI VE SATIŞ HİZMETLERİ İÇİN TEKLİFLERİNİZİ DEĞERLENDİRMEYE AÇIK OLDUĞUMU BELİRTİR, ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
SAYGILAR
BÜLENT KAPUCU

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye29 yazı
merhaba antalya için apartmanlara anahtarsız geçiş sistemi bayiliği verebilirz
sistem apartman giriş kapısına takılan okuyucu ünite ve göstergeç anahtarlardan oluşmaktadır
şayet düşünürseniz
05306403546
mehemt
istanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye105 yazı
Chinden belgeli ve garantili sinyal kesici kilif getiriyorum. Minimum alim adeti 1000 adet. Istanbul teslim fiyati 2900$
Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret