Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ticarete Başlamak Tutmak Büyütmek İstiyorum

BaşlatanErdi EryılmazTarih01/08/2010 22:47:59Yorum3

İlk mesaj
Üye326 yazı
Herkese Hayırlı günler Öncelikle. Ben 18 yaşında bir gencim. Küçüklükten beri ticarete meraklı olduğumdan sürekli alıp satmak yani elimde canlı para dönmesinden hoşlanıyorum.

Çeşitli yerlerde çalıştım Barlar'da otellerde komilik, Garsonluk Yaptım. Ama dayanamıyorum o tür işlere severek yapamıyorum. Oysa ticaret yaparken elime sürekli para geçtiği için para elimde döndüğü için bi zevk alıyorum. Şimdiden ticarete başlayıp Allah izin verirse ilerde iyi yerlere gelmek istiyorum.

Bana pazar yerinde veya işlek bir caddede satabileceğim % 40 % 50 kar oranlı ürünler hakkında bilgi verebilirmisniz (Maliyeti düşük olmalı) Toptancılarıda verirseniz çok memnun kalırım.

Simdiden yardım edeceklere Sonsuz teşekkürlerimi İletiyorum .
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandırmaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye450 yazı
Selamlar,

Bu sitede ilanlar bölümünde toptan birsürü teksil ürünü var..Oradan kendine gideri fazla ürünler tercih edebilirsin..Yani ihrac fazlası tişört demiş mesela 1-2 tl ye toptan veriliyor..3-5 tl ye satabilirsin.Sayg..
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Üye326 yazı
Teşekkür ederim böyle sağlam kaynak bulursam bişeyler alıp ticarete atılmayı düşünüyorum. :)
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Üye105 yazı

Merhaba, ticarete nekadarlik bir sermaye ile girmeyi dusunuyorsunuz ?

Elimde %200 net kari olan urunler var ureticisinden. Su an satis rekorlari kiriyor. Istersen iletisime gec:

eldarahmetzade@gmail.com
Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret