sizlerle paylaşmak istediğim birkaç iş fikri var kafamda. Fikirler boş boş kafamda dolaşacağına burada yazayım belki birileri bu fikirlerden faydalanıp ekmek yer. O zaman ne mutlu bana...
İlk önce birinden başlayıp zaman zaman diğerlerinide yazacağım. İlk yazacağım fikir aslında benim fikrim değil yurtdışında senelerden beri başarıyla yapılıyor ama hernedense Türkiyede uygulamasını göremedim.
gelelim fikre...
Hepiniz bilirsiniz bi restoranta gideriz garsonu bekler yemek siparişini yaparız ve ondan sonra 5 - 10 dakika sağa solo boş boş bakıp yemeğin gelmesini bekleriz.
fakat şöyle bi durum olsa....
Yemek siparişinizi verdikten sonra... garson önünüze masaya bi kağıt serse sağına solunada bıçak kaşıt...
siz 5 - 10 dakika yemeği beklerken o kağıdın üzerindeki reklamları okusanız... Relamları alanda para kazansa.
Olay şu... siz yerel reklam alıyorsunuz. Reklamın büyüklüğüne ve süresine görede ücretlendiriyorsunuz.
Bu reklamları bi kağıda bastırıp restorantlara tabak altında kullanmaları için ücretsiz dağıtıyorsunuz.
Reklam süresine göre örneğin 1 ay sonra restorantlara yeni reklamlarla basılmış kağıtlar dağıtıyorsunuz ve kalanlarıda imha ediyorsunuz.
artık maliyetini ve kazancını siz hesaplayın...
bol kazanclar