Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Satılık Şirket Arıyoruz

BaşlatanaquamarinstoneTarih31/07/2010 21:03:25Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Arkadaşlar bursada otomotiv yan san alanlarına hitap edebilmek için yeni bir şirket kurmak istiyorum.Yeniden kurmaktansa hazır borcu olmayan bankalarla ilgili problemi olamayan devraldığımızda üzerinden kredi çekebilecegimiz, çek defteri alabileceğimiz bir şirket arıyorum.
tel:05352826170
mehmet@aquamarinstone.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye90 yazı
slm,
Nekadaar hazır şirket alsanda bankalar ortak değişikliğine baktıklarından yeni şirketmiş gibi daavranıyor.
sc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye508 yazı
derdin ne anlamadım git sıfırdan kur şirketini en sağlamı, bunu vergisi var maliyesi var, varda var

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Editör5590 yazı

Biloncosu iyi bir şirketi sahibi neden satmak istesin anlamak zor tabi. Ama dünya hali adamın biri hayatının geri kalanını balık tutmakla geçirmek istiyor olabilir. Sıkıntısı olmayan şirketini fazla da bir para istemeden satmaya kalkışabilir.

Siz iyi bir para mı vaad edeceksiniz bu şirkete ?
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
Sevgili akınselcuk bankacı arkaşımın bana dediği budur mevcut firmam 6 aylık ortaklı bir firma rahat hareket edemiyorum bu yeni şirkete ben ve ailemden biri ortak olacak çok paraya gelince hayır fazla parada vermiycem
Hani senin dediğin gibi emekli olmuştur artık yeter demiştir çocukları memur olmuş devam ettirmiyodur yaşlılıktan vs.vs.vs işte öle birisinde makul bir rakama alabirim dşye düşünüyorum kesinlikle üçkagıt için degil.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
Editör5590 yazı
Zaten aklıma ****lık gelseydi silerdim başlığı. Olacak makul bir yanı yok değil. Ben merak ettim sadece. Bol kazançlar dilerim . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er