Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kuyumculuk, Dershane, Market İşleri Hakkında Bilgi

BaşlatanemremertTarih26/07/2007 14:34:19Yorum7

İlk mesaj
istanbulda yukarıda adı geçen işlerden birini yapabilirim. konuyla ilgili bilgisi olan, ortak olmak isteyen, işin içinden gelen insanlardan bilgi ve öneriler bekliyorum. 200,000 ytl özsermayem var.

Yerleşim Türkiye / İstnbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
s.a
ben istanbuldan hakan ben sana bir öneride buluncam istanbuldaysan güvenlik sistemleri teknoloji sektöründe ben bu işte piyasayı ve kazanmanın yollarını bilen biriğim ama tek eksiğim sermaye ilgilenirsen konuşmak isterim seninle : 543 911 17 00 535 306 49 55 hakan keleş
PROJE SORUMLUSU
HAKAN KELEŞ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
merhaba
27 yıldır üsküdarda dershanecilik yapıyorum ve halen devam ediyorum.eğer bir ortaklık şekliyle eğitimde yatırım yapmak isterseniz( anaokulu,özel okul vs) yüzyüze görüşebiliriz.
0506 2455422

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe

eğer kuyumculuk konusunda hiç bilginiz yoksa uzak durun.Dünyanın en zevkli ama en zor mesleklerinden biridir.Kuyum sektörü dipsiz bir kuyudur.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
BİLEZİK İMALATCISI ARKADASIM VAR. AYRİYETEN KUYUM İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ MALI KENDİ İÇİN İMAL ETTİRİYOR. EĞER YAPICAM DERSEN YARDIMCI OLURUM.

AMA BENCE NERDE YAPCAGIN VE NASIL YAPACAGIN ONEMLI..

200 BIN YTL İLE BENCE BASKA İŞLER YAP. MESELA UCUZ BI ARSA BUL 3 KATLI BI EVİ EN FAZLA 150 BIN YTL YE DIKERSIN..SONRA BI DAIREYIDE MUHITE GORE EN AZ , YANI EN KOTU MUHITTE BILE 70-80 E SATARSIN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Sayın Emre Mert Bey,
200.000 Ytl özsermayeniz varsa daha farklı işler deneyebilirsiniz.Yapmak istediğiniz iş hakkında ilk olarak pazar araştırması yapmalısınız.Sonuçları değerlendirip fizibilite raporunu hazırlayın.Bunları yaparsanız ihtiyaç duyabileceğiniz sermayeyi gerekli kuruluşlardan karşılayabilirsiniz.

Size önerebileceğim iş alanları balık üretimi(çiftlik),büyükbaş hayvan yetiştiriciliği(entegre tesis kurarak işinizi daha da büyültme inkanınız bulunmaktadır),damla sulama ekipmanları üreten tesis kurabilirsiniz(maliyeti üretim için gerekli olan makinaları yurtdışında temein ederseniz yaklaşık olarak 400,000 euro, yurt içinden temin ederseniz makinaları 300,000ytl )
Son olarak devlet teşviklerinden yararlanmaya bakın(yurtdışında bazı ülkelere yatırım yapılabilir büyük kazanç sağlaya bilirsiniz)
İlgilenirseniz size yardımcı olmaya çalışırım iyi günler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
BİLEZİK İMALATATI YAPIYORSAN ARAYIN GÖRÜŞELİM 05447866880
VEHBİ

Yerleşim Türkiye / ?anly UrfaMeslek Esnaf
bu siteye ben de bir ilan verdim göreceksin oku aklına yatarsa görüşelim haırlı günler

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di? hekimi