Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

2000tl Yatırımla Aylık 4000 Kar

BaşlatanAzeri_girishimciTarih28/07/2010 20:50:01Yorum15

İlk mesaj
Oto çizik giderici süper kalem Fix İt Pro-yu artık herkes biliyor. Çok kısa zamanda çıkmasına ragmen satış rekorları kırıyor. Bazı sitelerin stoklarında yakalamak artık zorlaşıyor.

Ürünün Türkiyede ortalama fiyatı 40-60 TL.

Aynı ürünü yurtdışından çalıştığım firma toptan 10 TL-den üretiyor.

Minimum alım adeti 200 adettir, yani 2000 TL.

Ürünün düşük fiyatı ortalama 40 TL oldugu için 30 TL-den kolayca satabilirsiniz.
Her ürüne 20 TL eklerseniz ve 200 adeti bir ayda satarsanız 4 000 TL net kar yapıyor.

Firmayla komisyonla anlaşma yaptıgım için ürünlere fiyat eklemiyorum, imalat fiyatına satıyorum.

Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Arkadaslar, lutfen meil yazmadan once konuyu iyice okuyun, zaten minimum alim adeti falan hepsini belirtmisim..

Saygilar
Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Sayın ahmet_logo,

200 kalem 10 TL den 2000 TL yapar.

Bu kalemleri arkadaşın dediği gibi 30 TL den satarsan 30 X 200= 6000 TL yapar.

6000 - 2000 = 4000 TL kar yapar ve arkadaşın rakamlarına göre kar miktarı doğrudur.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
her ay 2000 adet kalemı kıme satacaksın?
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Sayin ahmetlogo, matematik hocanla araniz nasildi ? (Anladin sen onu.. =))

Sayin Gama, lutfen once bir bu urunun sitelerdeki stoklarina bakiniz, satislarini takib ediniz.
Azeri_girisimci

eldar-94@box.az

Sayin Umutnew, zaten msninizde varim (help@b*******)
----
Ayrica urunun diger ucuzlarindan farki ISO ve garanti belgelerinin olmasidir. Bu halde belgeli urunlerin minimum 40TLye satildigini hesaplayarsak 30TLye urunu havada kaparlar.
Bu da sayin Gamanin sorusunun detayli cevabi
Azeri_girisimci

eldar-94@box.az

Merhaba Azeri Girişimci kardeşim...
ürünü web sitelerinde araştırdım ve en ucuz olarak www.tvshop.com.tr de buldum onunda fiyat bilgisi şu

Fix it Pro Araç Çizik Onarıcı Kalem 29 TL (Şok Fiyat, 3 Adet Alana 4.Bedava!) dediğin gibi çoğu sitede 49,90 ve 39,90 satış fiyatları ben tekstilci olduğum için pek ilgilenemiyorum sana kolay gelsin. Hayırlı işler

AFÇ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hazyr giyim
Sayin afcaglar,

Belki benim musteridir =))

Ayrica baktinizmi herhangi bir belgesi varmi urunun ?
Azeri_girisimci

eldar-94@box.az

arkadaşlar burası türkiye burada kim takıyor belgeyi çin malları hastalık yayıyor diyolar ama ucuz oldugu için kapış kapış gidiyor neymiş bu ülke marka kalite belge degil ucuzluk isteyen bir ülkeymiş hayırlı işler
hayatını boşa geçiren insanların mezarıda boş olur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Sayin apenzell, hic kendiniz denedinizmi urunu ? (sahtesini kastetmiyorum)
Azeri_girisimci

eldar-94@box.az

Syn Azeri kardeşim denemedim denmeye de niyetim yok.Şimdi diyeceksin onlar sahte benimkiler orjinal.Verdiğim link de onlarca siteden alınmış onlarca kalem ve şikayet var bunların hepsi sahte de seninkiler mi orjinal ? ki orjinal denilende ne kadar etkili o da muamma !

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ynsan kaynaklary
Sayin apenzell, gormedigin seyi kendin denemis gibi soyleme lutfen, ornegin ben denemisim ise yaradigini da biliyorum.

Ben o tur kaynagi bilinmeyen sitelere inanmam. Biznsda rakibi piyasadan cikarmak icin denenen binlerce yollar var, once bunlari bi arastirip ogrenmeni tavsiye ediyorum.

Ornegin bir site biliyorum Chin sitesi, binlerce Chin elektronik sirketinin ismini   olarak yazmis sitesine. Sitenin sahibi kim biliyormusun ? Chinde faaliyet gosteren bir elektronik magaza. )) Buradan iste hersey anlasiliyor. Yok hani tum Chin firmalari sahteymisde bunun magazasi durustmus.

+ Kanit yok, belge yok, simdiye kadar boyle birsey olsaydi, mutlaka TVde haberlerde yayinlanirdi. Hem ben merak ediyorum, dedigin sitede uye firmalarinin urunlerini sahte olarak yazsam site sahibi yazimi yayinlarmi..
Azeri_girisimci

eldar-94@box.az

Sayin NAKRE,
Isterseniz yazimdaki ve yorumlarimdaki imzama bi goz atiniz.

Saygilar
Azeri_girisimci

eldar-94@box.az