Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Birikmişimle Ne İş Yapabilirim?

BaşlatanadaankTarih26/07/2010 19:21:24Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar merhaba ben 39 yaşında özel bi şirkette çalışıyorum? ama işimde sıkıntılarım var artık kendi işimi kurmayı istiyorum 75 000 tl birikmişim var ne iş yapacağımı bilmiyorum, güvenilir tecrübeli bana yol gösterecek biriyle iş yapmak istiyorum, sermaye benden tecrübe sizden olsun, beraber iş yapıp para kazanalım istiyorum, ilgilenen tecrübeli güveneceğim kişilerden mesaj bekliyorum.. saygılarımla..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye25 yazı
adank bende ne zamndır ortak arıyorum ama öyle güvenilir biri cıkmadı karşıma ben size girişmek istediğim işi anlatayım hemen 50bin ben 50bin ortagım olacak kişi sermaye koyacak yaklaşık 50bin tlsi makinelere gidecek 50bin tl ile malzeme alacağız koltuk değneği üretimi yapacağız sadece onla kalmayacak makineler kalıplara göre hareket ettiği için alüminyumdan farklı şeylerde üretebilirz. açıkcası deneyiminiz var mı deseniz deneyimim yok ama bu işin en iyi ustasıyla birlikte çalışacaz. isterseniz bu konuyu araştırın ustanın dediğine göre bir değneği 8tl mal edip 15 tl satıyormussun onuda medikallere filan kendin satsan o fitat 25tlye cıkıyor.
durum bu eğer aklınıza yatarsa detayları özelden yazarım sana. ama söyle bir sorun var ben istanbuldayım.
hep yenilik tam olduğun yerde doğru kurallarla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye3 yazı
merhaba künefe ustasıyım.10 yıılık iş tecrübem var.ankarada sizinle künefecilik yapmak isterim kar oranı yüksektir.sermaye:tecrübe ve ustalık cep:0539 528 21 23

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye107 yazı
Arkadaşlar günümüz şartlarında bir işe yatırım yapmadan önce "ne iş yapabilirim, başarılı olabilirmiyim, param ya batarsa" diye çok düşünüyoruz. girişimci ruhlu kişiler tabi ki bunları düşünmek zorundalar.
iş kurmayı düşünen ciddi anlamda girişimciler arıyorum...
Girişimci arkadaşlar nakit durumlarına göre temsilci, ilçe bayii, il bayii, bölge bayii obilir. 365 gün tüm sektörlere satılabilecek bir ürün ve tüm yasal belgeleri alınmış. bayilerimize destek olarak şirketimiz afiş, broşür, kartvizit, radyo reklamları gibi destekler sağlamakta ve ücreti şirketimiz karşılamaktadır. Bu konuda gerekli tüm bilgiyi http://www.brightuse.com.tr adresinden ve http://www.tuncaelektronik.com.tr adresinden alabilirsiniz.
isteğiniz üzerine sizin markanıza, ünvanınıza özel üretimde yapmaktayız. Kar marjları yüksek, 5 yıl garantili.
Ayrıca üretim aşamasında olan başka bir ürün için Türkiye genelinde toptan dağıtımını üstlenebilecek ve 100.000 - 200.000 Tl sermayeli girişimci de aramaktayız. Ürünün satılabileceği sektörler çok geniş, zarar etme ihtimali yok yeterki tokatcılara dolandırıcılara malı kaptırmayalım.
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
Üye105 yazı
Azerbaycan piyasasina girmek isterseniz ve her hangi bir ulkeden istenilen urun dilerseniz temin ede bilirim. Guclu baglantilarim var:

eldarahmetzade@gmail.com
Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Yeni Üye25 yazı
azeri grişimci kardeş ben koltuk değneği üretimi yapıyorum hastalar için eğer azerbeycanda pazarını bulabilirsen sana burdan mal göndereyim.
hep yenilik tam olduğun yerde doğru kurallarla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Ben Feyzi.
İstanbul da küçük bir işletmemeiz var,inşaat malzemeleri üretümi yapmaktayız.İmalatını yapmış olduğumuz ürünler her geçen gün yüksek talep görmekte.Ve dış pazardanda ciddi talepler almaktayız.Bunun için yeni yatırımla ihtiyacımız var.Düşünürseniz lütfen not bırakın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye11 yazı
Arkadaşlar bursa merkezli içinde 4-5 ayrı sektörün acentalığını barındıran bir şirketiz,Bursa dışında çalışma arkadaşları arıyoruz kendi işinizi yapmak sizin içinde mantıklı olduğunu düşünmekteyim.Konu ile bağlantıya geçerseniz bilgi verebilirim en_akar@hotmail.com
Şirketimizde bulunan acentalıklar
1-Toptan enerji anlaşması
2-Taşıt tanıma sistemi anlaşması
3-Sigorta anlaşması
4-Kargo anlaşması

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik