İlk mesaj
Genel İlanlar
Birikmişimle Ne İş Yapabilirim?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumB
Üye107 yazı
burhan tunca
M
Yeni Üye25 yazı
durum bu eğer aklınıza yatarsa detayları özelden yazarım sana. ama söyle bir sorun var ben istanbuldayım.
hep yenilik tam olduğun yerde doğru kurallarla.
G
Üye299 yazı
E
Yeni Üye3 yazı
B
Üye107 yazı
Arkadaşlar günümüz şartlarında bir işe yatırım yapmadan önce "ne iş yapabilirim, başarılı olabilirmiyim, param ya batarsa" diye çok düşünüyoruz. girişimci ruhlu kişiler tabi ki bunları düşünmek zorundalar.
iş kurmayı düşünen ciddi anlamda girişimciler arıyorum...
Girişimci arkadaşlar nakit durumlarına göre temsilci, ilçe bayii, il bayii, bölge bayii obilir. 365 gün tüm sektörlere satılabilecek bir ürün ve tüm yasal belgeleri alınmış. bayilerimize destek olarak şirketimiz afiş, broşür, kartvizit, radyo reklamları gibi destekler sağlamakta ve ücreti şirketimiz karşılamaktadır. Bu konuda gerekli tüm bilgiyi http://www.brightuse.com.tr adresinden ve http://www.tuncaelektronik.com.tr adresinden alabilirsiniz.
isteğiniz üzerine sizin markanıza, ünvanınıza özel üretimde yapmaktayız. Kar marjları yüksek, 5 yıl garantili.
Ayrıca üretim aşamasında olan başka bir ürün için Türkiye genelinde toptan dağıtımını üstlenebilecek ve 100.000 - 200.000 Tl sermayeli girişimci de aramaktayız. Ürünün satılabileceği sektörler çok geniş, zarar etme ihtimali yok yeterki tokatcılara dolandırıcılara malı kaptırmayalım.
iş kurmayı düşünen ciddi anlamda girişimciler arıyorum...
Girişimci arkadaşlar nakit durumlarına göre temsilci, ilçe bayii, il bayii, bölge bayii obilir. 365 gün tüm sektörlere satılabilecek bir ürün ve tüm yasal belgeleri alınmış. bayilerimize destek olarak şirketimiz afiş, broşür, kartvizit, radyo reklamları gibi destekler sağlamakta ve ücreti şirketimiz karşılamaktadır. Bu konuda gerekli tüm bilgiyi http://www.brightuse.com.tr adresinden ve http://www.tuncaelektronik.com.tr adresinden alabilirsiniz.
isteğiniz üzerine sizin markanıza, ünvanınıza özel üretimde yapmaktayız. Kar marjları yüksek, 5 yıl garantili.
Ayrıca üretim aşamasında olan başka bir ürün için Türkiye genelinde toptan dağıtımını üstlenebilecek ve 100.000 - 200.000 Tl sermayeli girişimci de aramaktayız. Ürünün satılabileceği sektörler çok geniş, zarar etme ihtimali yok yeterki tokatcılara dolandırıcılara malı kaptırmayalım.
burhan tunca
A
Üye105 yazı
03/08/2010 : 18:43:46#6
Web sitesi
Alıntı
Azerbaycan piyasasina girmek isterseniz ve her hangi bir ulkeden istenilen urun dilerseniz temin ede bilirim. Guclu baglantilarim var:
eldarahmetzade@gmail.com
eldarahmetzade@gmail.com
Azeri_girisimci
Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az
Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az
M
Yeni Üye25 yazı
azeri grişimci kardeş ben koltuk değneği üretimi yapıyorum hastalar için eğer azerbeycanda pazarını bulabilirsen sana burdan mal göndereyim.
hep yenilik tam olduğun yerde doğru kurallarla.
F
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Ben Feyzi.
İstanbul da küçük bir işletmemeiz var,inşaat malzemeleri üretümi yapmaktayız.İmalatını yapmış olduğumuz ürünler her geçen gün yüksek talep görmekte.Ve dış pazardanda ciddi talepler almaktayız.Bunun için yeni yatırımla ihtiyacımız var.Düşünürseniz lütfen not bırakın.
İstanbul da küçük bir işletmemeiz var,inşaat malzemeleri üretümi yapmaktayız.İmalatını yapmış olduğumuz ürünler her geçen gün yüksek talep görmekte.Ve dış pazardanda ciddi talepler almaktayız.Bunun için yeni yatırımla ihtiyacımız var.Düşünürseniz lütfen not bırakın.
U
Üye275 yazı
sosyete pazarı işetmeciligini bir düşünün.ufukkacer38@hotmail.com ekleyin görüşelim detaylıca.
B
Yeni Üye11 yazı
Şirketimizde bulunan acentalıklar
1-Toptan enerji anlaşması
2-Taşıt tanıma sistemi anlaşması
3-Sigorta anlaşması
4-Kargo anlaşması
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz