Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yüzme Havuzu

BaşlatanbilodemirTarih18/07/2010 18:59:02Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye68 yazı
Merhaba arkadaşlar
ben bir yüzme havuzu açmak istiyorum. Burada hem yüzme dersleri verecek hemde belli günlerde halka açık olarak hizmet verecek yüzme havuzu yapmak istiyorum. bunun için 1500m2 bir arsam var. maliyet ne olur. çalışır mı? yardımlarınıza ihtiyacım var.

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye68 yazı
bu konnuda bilgisi olan yok demek ki

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Ticaret
Üye300 yazı
Merhaba,

Boyle bir konu acilmisti forumda arastirirsan, olimpik falan olmayan siradan sitelerdeki havuzlar icin ortalama 100.000tl gibi bir maliyet cikmisti sanirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye116 yazı

Valla yazın çalış kışın yat çatır çatır para kırıyor bizim burdakiler 1 kişi 15 tl alıyorlar içeride kafeterya filanda var 15 tl de orda harcıyosun çok karlı bir işi kapalı havuzda yaparsan kışında tıngırdarsın ama bence süper fikir durumun varsa yap.Ama gösterişli kaliteli yap içine kaydıraklar filan koy kafeterya filan olsun içinde arsada kendininse vede şehir merkezine uzak değilse yap derim.
lilanet

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf
Yeni Üye44 yazı
bende kırklarelinde yasıyorum ve burda yuzme havuzu yok acaba ne kadara mal olur nereye muracaat etmek lazım bılen varmı

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Memur
Yeni Üye4 yazı
istanbulda yüzme havuzu inşaatı ve havuz kimyasalları sektöründe faliyet gösteren bir firmada çalışıyorum. Yüzme havuzu maliyetleri m2 olarak yaklaşık 1000 tl ile 1.200 tl arasında değişir.
Örnek verecek olursak 10m uzunluk ve 5 m genişiliği olan bir havuz 50m2 yer kaplar buda yaklaşık olarak 50.000 - 60.000 tl arasındabir fiyata malolur
HEDEFSİZ GEMİYE HİÇBİR RÜZGAR YARDIM ETMEZ.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Üye508 yazı
yüzme havuzun ulaşım çok önemli

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye179 yazı
eskişehirde para basıyorlar full
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
mrh.ben i.teknik üniversitesindeki olimpik havuzun yapımında çalıştım havuz nasıl yapılır neya mal olur dersen geçen sene olimpik bir havuz için 300 bin tl fiyat aldık.bu ortalama fiyat sen yanına cocuk havuzu yaptıracaksın bunların denge tankı motorları filtre sistemi var.birde günlük yüksek maliyetli ilaç gideri elektirik su giderleri var.bakım giderleri olacak havuzun her gün bakımı yapılır.soyunma odaları wc ler yaptıracaksın cafe yapılacak otopark yapılacak.yani anladıgım kadarıyla 1500 m2 arsam var diyorsun bu arsanın imarı nedir bunlar sığarmı dersen bi ihtimal ama baya paraya ihtiyacın var.birde böyle ezbere konuşuyoruz yeri görmeden çalışma yapmadan bence bu işi yapan büyük firmalar var onlarla ciddi bir maliyet hesabı çıkarabilirsin.ama paranın sana geri dönüşü uzun olur böyle ders vererek felan para kazanamazsın.günlük giderleri yüksek bir işbu işe gireceksen bence aqua city dolphine git bak derim orası para basıyor işte.
tolga

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye6 yazı
bence yüzme havuzu açmak yerine bir zamanlar bi yerde duymuştum sahte deniz yaptırın plajı var tomwaysterlık aletiyle dalgalar ayarlanabiliyor sahte palmiyeler ve getirilen bi kaç ton kum bir zamanlar duydum ama şu anda arasam bulamam ama tabi üstüne çadır yaptırmanız gerekiyor ve açılıp kapanan bi çadır olması ve bunun camdan olması şart

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
bu konu ıle ılgılı baska fıkrı olan yokmu

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Memur
Üye241 yazı
Valla memleketin Mardin yazmış yıl 2004 Mardin merkezde bir otel vardı inşaat aşamasındaydı ama havuzu faaldi, ve full işliyordu biz Mardine gittiğimizde 2 gün ordaki havuza gitmiştik...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye23 yazı
big boss kardeşim kaldığın otel yay grand dır dediğin gibi orası full çekiyor çünkü en yakın başka havuz diyarbakır yeşilçınar aqua park ve karvansaray aqua park.zeten mardine şimdi havuz yapacak biri daha var aynı zamanda diyarbakır kervan saray aqua parkın da sahibi mardin büyük otelde onun otelin yanına yapacaklar tabi yapımı devam eden 2 otelide saymassak biri hilton mardin diğeride mardin kızıltepe arası yapılan otel
saygılar
alkay_gruop

Yerleşim Türkiye / Ystanbul GaziantepMeslek Yöneticilik
Yeni Üye78 yazı
mardın de bence tutabılır ğüzel bi fikir.. ama genclerıne hıtap edebılecek nezıh bı ortam olursa sıcak bır şehır eskısehırde cok ıyı mardındede olabılir..
Oğuz

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Dany?manlyk
Üye241 yazı
Mardin benim memleketim yaw, özledim oraları :) inşallah güzel bir yatırım ve başarılı bir çalışma olur.

Bilgi için teşekkürler alkay_group...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama