Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hiç İhracat Yapmamış Firmalar

BaşlatanCEM KAYITarih13/07/2010 12:21:46Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
TEŞVİK kullanabilmek için daha önce hiç ihracat yapmamış olan firmaları bekliyorum ve herkes yararlanabilir ''Kimsenin parasında gözümüz yok herkes daha cok kazansın.'' paralomız olsun Baylar Bayanlar!

kendine güvenen firmalara aracı olmak için elimizden geleni yaparız..

CEM KAYI TEKİRDAĞ

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye6 yazı
Genç girişimcileri yazıma bekliyorum..

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ticaret
Üye105 yazı
Pardon, yaziyi tam anlayamadim..
Ihracat yapamayan firmalara bilgi desteyi vermek icin yazilmis bir yazi galiba.
Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı

merhaba teklıfın içın teşekurler bu nasıloluyor veneyı ihrac edeceğımızı dahı bılmıyoruz pekı sızın burda rolunuzu nedır cevap bızimle iltışımı deçersen
yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye6 yazı
daha önce hiç ihracat yapmayan bir firmayı yurt dışına açmak amaç olsun istedim ;)
bilgiden çok müşterilerle aracılık yapmayı düşünüyorum.. pazar bulmak da diyebiliriz bu işleme

Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - CEM KAYI
daha önce hiç ihracat yapmayan bir firmayı yurt dışına açmak amaç olsun istedim ;)
bilgiden çok müşterilerle aracılık yapmayı düşünüyorum.. pazar bulmak da diyebiliriz bu işleme

imalatçı ürün üretme kapasitesini, birim maliyetlerini, ürün niteliklerini yazıcak ve girişimci arkadaşlarda pazarda alıcısını bulup adı üstünde olduğu gibi girişimciliğini yapıcak .. oyun gibi olsun hatta bu önce müşteri bulan firmayı kapar he :)

Üye191 yazı
cem bey biz paslanmaz celik ve aliminyum merdiven korkulukcularina yonelik urunler uretmekteyiz bu konuyla ilgilenirseniz size ozelden iletisim bilgilerimizi gonderiyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
Trakya nın her yerine Petr. Ofisi nin benzin ve mazotu ulaştırılır 11 aralık 2010 ;) taze bilgidir.
değerlendirmek isteyenlere ve fabrika veya imalathanesinde kullanabilecek alanlara olanlara duyrulur..
özelden ulaşabilirsiniz

Yeni Üye42 yazı
triko atölyemiz var ve yenibir dışticaret firması kurduk irtibat kurmak isterim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye47 yazı
bu ne ya böyle komik bişey olabilirmi ......
cederetex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cederete
bu ne ya böyle komik bişey olabilirmi ......

Komik mi, dış ticaret yapmanın neyi komik?
buraya yazanların çoğu genellikle yurtiçi pazarı kullananlardır .. amaç hep daha fazla kazanmak değil mi firma acısından, kim istemez ki geçen seneki bilençosunu geçmek.. 2 firma bölge müdürleriyle görüştüm ve yurtdışından firma buldum aracılık yaptım sadece onlar kendini biliyorlar ben ilk etapta komisyonumu aldım aradan çekildim onlar devam ediyordur ki ediyorlar irtibat halindeyim ara ara... benim yaşım çok genç ama bu işi seviyorum zevk alıyorum en azından