Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Satmaya Yetiştiremiyorum Ama?

BaşlatandebberTarih11/07/2010 03:39:55Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye96 yazı
arkadaşlar ist da temizlik deterjan dükkanım var markasız bir çamaşır yumuşatıcısı var inanın bana galon galon satıyorum çevremdeki raf ürününden başka bişeye bakmayan insanlar bile alıp çok memnun kalanların ısrarı üzerine gelip alıyorlar ve birdaha birdaha geliyorlar sıvı halinde olan giyisiden vs. güzel kokusu 15 kesin gitmeyen bir yumuşatıcı ben raslantı üzerine buldum ne kadar sattığımı ilgilenen arkadaşa aldığım malların faturasında gösterebilirim maksadım bu ürünü ambalaş haline getirebilecek imkanı olan bir arkadaş la iş birliği yapmak istiyorum hee ekliyeyim ürün piyasada yok yani yok sayılcak kadar az emin olun buna anadolu yakasına silivriye tekirdağdan tanıdıklardan spariş veren tanıdıklarla gönderiyorum nasıl yapabiliriz ne yapabiliriz bunu ambalaşlı piyasaya sürmek için ?

yumuşatıcı gök mavisi ve pembe şeklinde iki değişik özel parfümlüdür diğerlerinden ayıran özellik uzun süre kokunun elbisede vss.. kalması

kargo alıcıya ait denemelik ürün göderebilirm miktarı hiç farketmez.

bu arada ben kilosunu 2 tl ye satıyorum bilginize müşterilerime tabi burayla alakası yok fiyat belirtmemin.

Crasy

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye33 yazı
merhaba sözünü ettiğiniz ürün ile ilgileniyorum bende daha önce bu işi yaptım ambalaj konusunu görüşebiliriz telden görüşelim 0554 7406036
Ziraat Mühendisi
0555 5541040

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye26 yazı
selamlar denemelik istesem kilo kilo yollama imkanınız var mı 10 kilo kadar ve fiyat bilgisi nedir ?
f@tihh_

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı

selamlar denemelik istesem kilo kilo yollama imkanınız var mı 10 kilo kadar ve fiyat bilgisi nedir ?
f@tihh_

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye105 yazı
kardeşim Allch cc işini rast getirsin.Numune bazında isteyebilirmiyim.devamı için göreşeceğim oktayduzce_@hotmail.com onlıne değilsem mail atınız
oktay

Yerleşim Türkiye / Baty KaradenizMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye25 yazı
Arkadaşım bende numune isteyeceğim ancak birde sorum olacak?
Profilinize tıklayınca

Bilgisayar-Bilişim
Diğer: 28 yaşındayım ist da yaşıyorum şu anda özel bir firmada çalışıyorum ..
Mesleğiniz olarak bunu gördüm..
Temizlik dükkanı ve bu işler apayrı sektörler..Güvenilir olması açısından beni bir aydınlatırsanız ona göre alım yapmayı düşünüyorum saygılar..

Fikir cok, icraat yok

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye167 yazı
bende numune isterim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye33 yazı
merhaba daha öncede yazmıştım numune istiyorum telden ararsanız adresimi vereyim 0554 7406036 selamlar
Ziraat Mühendisi
0555 5541040

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye18 yazı
Merhaba
Bu üründen numelik alabilirmiyim.ürünü denemek istiyorum.
Mail Adresim Adalar_5@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe