Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Belediyelere Proje Yollamak Hakkında

BaşlatanCihanTurKTarih09/07/2010 00:50:06Yorum8

İlk mesaj
Üye247 yazı
Merhaba arkadaşlar lütfen yardım edim daha doğrusu yol gösteriniz.

Bir takım sosyal projem var ve kar güden projelerimde var... Bu projelerim belediyelerle yapılabilecek projeler. Şimdi nasıl birşey yapmalıyım bu projeleri yada fikirleri belediyenin hangi kurumlarına yollamalıyım... Ve nasıl bir şekilde yollamam gerekir.?

Maille mi yoksa posta olarak mı yollasam fikirlerimi ve hangi dille ve kime yolllayayım )

Ne tür yardımda bulunursunuz?
Uygun Fiyata Otel Arayanlar Benimle irtibata geçsinler.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye90 yazı
merhaba projelerinizi belediyelere sokmanızda yardımcı olabilirim. 0533 482 28 81 telefon numaram
sc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye247 yazı
msn addresinizi verebilir misiniz? ordan konuşma imkanımız var mı acaba? yazılı olarak daha iyi anlatabilirim...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?renci
Üye247 yazı

konu güncel

Üye238 yazı
Telefonla belediye özel kalemden telefonla randevu talebinde bulun. %99 iyi konuşursan alırsın. Özel kalem projede potansiyel görürse belediye başkanından kısa bir randevu koparabilirsin.

Yazılı olarak anlatmanı tavsiye etmem. Çok fazla kağıt görüyorlar ve gereken önemi göstermezler yolladığın kağıda.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis
Yeni Üye36 yazı
Arkadaşlar benimde belediye ve vakıflara sunmak istediğim bir projem var. Bu projenin belediyelere çok güzel bir imaj sağlayacağını düşünüyorum. Uzun yıllar yurt dışında yaşadım ve burada bu işlerin nasıl işlediğini pek bilmiyorum. Kim yardımcı olabilir..
OK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye247 yazı
Aksaray ili belediye başkanı ve yardımcıları yakın tanıdığım kişiler. Projenizi Aksaray belediyesine sunabiliriz.
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Üye207 yazı
Projelerinizi noterde tasdik ettirin ,sizin urununuz oldugunu Sonra Demedin Demeyin , yani önce emniyet ..kazik yemek istemezseniz tavsiyem.
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye247 yazı
benim projelerim daha çok fikir aşamasında yani yazılı değiller. Ondan yazıya dökmem için yardımcı olacak birileri var mı? Yani hazır bellir bir format var mı? Proje için.