Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lab-x Ne Kadar Faydalıdır?

BaşlatanCihanTurKTarih09/07/2010 00:43:18Yorum3

İlk mesaj
Üye247 yazı
Merhaba arkadaşlar lab-x diye bir melek yatırımcılar var. Ama tam olarak ne kadar işe yarıyorlar bilemiyorum. Fikirlerinizi yeşirelim diyor. Ama ne kadar yeşiriyorlar?

Şimdi benim bir fikrim var. Ama bu fikrim sadece fikir aşamasında. Ne fizibilite çıkarmasını biliyorum nede adam akıllı projelendirmesini...

Labx daki bilgileri tam dolduramıyorum dolduramadığım içinde büyük ihtimalle dikkate bile almazlar diye düşünüyorum..

Ben fikrimi anlatabilirim ama bütçe vs... hesaplayamam...

Mesela benim projem Antalya gibi sıcak ve bunaltıcı havadan kurtulmak için bir otomat projesi.

Ama dediğim gibi sadece fikir ne otomatı tasarlayabilirim, nede bütçesini hesaplayamam...

Ama labx da herşeyi tam olarak istiyor... İşte benim gibi insanlara yardım edemez diye düşünüyorum... Benim gibi sadece fikirleri olanlara yardım edebilecek kurumlar var mı ki? Lab-x gibi kurumlar....

Normalde adam akıllı projendirilse çok büyük kar elde edilebilir.
Kullanım alanı çok geniş... Tutmama gibi bir ihtimali yok yani... Ve bu otomat piyasada yok yani ilk olacak ve büyük eksikliği tamamlayacak.

Ama dediğim gibi LAB-X gibi melek yatırımcılar çok detay istiyor...

Şimdi sorum şu: doldurulması gereken lab-x formunu eksik doldurursak da dikkate alırlar mı ki?

Desteklerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler
Uygun Fiyata Otel Arayanlar Benimle irtibata geçsinler.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye173 yazı
cihantürk kardeşim.
Ülkemizde bu tarz oluşumlar fikir ve projeleri kaynağından alarak başka yerlerde kullanma amacıyla kurulmuş kuruluşlardır. Bunlar gibi pek çok kuruluş, organizasyon ve yarışma vardır. Bunlar sadece 2-3 yıl görünür sonra kaybolur ve ekipler yer değiştirerek yeni oluşumlarla karşımıza çıkarlar. Hepsinin ortak amacı üretilen yeni fikirleri alarak başka mecralarda değerlendirmektir. Yani fikir sahibine bir faydası olmaz. Sana bu konuda pek çok ayrıntı verebilirim.
Eğer fikrini kendin yapabilecek konumdaysan yap. yoksa bu tarz oluşumların tamamı senin fikrini alır başka ülke ve mecralarda yaparlar. 2 yıl geçince dersinki aa ben bunu önceden düşünmüştüm, o kadar da uğraştım bak herifler yaptı.
Eğer yapamıyacak konumdaysan yapmaya çabalama ve paylaşma ki o fikir en azından sende kalsın. belki sen yapabilecek konuma gelinceye kadar hala bulamamış olurlar da kendin yaparsın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye247 yazı
sizde haklısınız ama benim gibi bir çok kişi vardır belki bilgisizlikten ve maddi güçten dolayı fikirleri çürüyüp diyor... Tek umutta bu tarz kuruluşlar diye düşünüyorum
Uygun Fiyata Otel Arayanlar Benimle irtibata geçsinler.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye90 yazı

nould kardeşimize katılıyorum benimde potansiyel ülkemizi ço rahata kavuşturacak potansiyel dünyanın çok aç olduğu projem var ama kendimde saklıyorum neden sen hiç ticaretle uğraştınmı insamlar ortağını bile dolandırdığı bir devirde yaşıyorsun sana potansiyel projeleri yedirirlermi zannediyorsun yapabiliyorsan kendin yap
beyhan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik