İlk mesaj
Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri
Bana Rusyaya Moskovaya Teslim Giyim Ürünleri Lazim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumH
Yeni Üye90 yazı
N
Üye201 yazı
16/07/2010 : 11:45:10#2
Web sitesi
Alıntı
Ben İstanbul'da tekstil ile ilgileniyorum yaklaşık 2 yıldır.
Yurtdışına birkaç parti malımızı yolladık. Ciddi olarak ilgileniyorsanız ürünlerimiz hakkında fiyat ve kalite bilgisi için resimli e-mail yollayabilirim.
Hayırlı İşler
...
E
Üye153 yazı
SLM merhaba siz sipariş listesi oluşturun neler istediğinizi belirtin ülke farketmez nereye isterseniz teslim ederiz SAYGILAR
imports_export@hotmail.com /ayrıca ürünlerini avrupaya satmak isteğende bizimle irtibata geçebilir SAYGILAR
M
Üye132 yazı
tekSTILISTanbul
R
Üye175 yazı
31/07/2010 : 15:54:02#5
Web sitesi
Alıntı
Roza Export
Şifon bluzler
Bayan taşlı tunikler ve bodyler
Bayan kot pantolon
Anne bluzleri
Erkek polo yaka t-shirtler
Yepyeni ürünler ve en ucuz fiyatlar ile
www.rozaexport.com
Roza Export Murat Efendioğlu 0 212 677 20 97 - 0 532 267 41 87 Aydede sok No:4 Güngören - İstanbul
rozaexport@hotmail.com - murat@rozaexport.com
Şifon bluzler
Bayan taşlı tunikler ve bodyler
Bayan kot pantolon
Anne bluzleri
Erkek polo yaka t-shirtler
Yepyeni ürünler ve en ucuz fiyatlar ile
www.rozaexport.com
Roza Export Murat Efendioğlu 0 212 677 20 97 - 0 532 267 41 87 Aydede sok No:4 Güngören - İstanbul
rozaexport@hotmail.com - murat@rozaexport.com
B
Üye103 yazı
türkmenistan azerbaycan özbekistan ve rusyayla tekstil ile ilgili çalıştık daha önce istediğiniz zaman bana bu telden ulaşabilirsiniz 05327427712
D
Üye217 yazı
etek imalatı yapıyoruz.yer ist/fatih 0532 467 56 42
ferit_teğin
G
Yeni Üye2 yazı
Kot imalatımız vardır
Servet ceylan .gıovane cavalla
S
Yeni Üye5 yazı
Aşağıdaki konu içeriğinde kayinco isimli üye kot arıyordu.Belki faydası olur size.
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=83178
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=83178
D
Yeni Üye3 yazı
24/01/2017 : 16:40:14#10
Web sitesi
Alıntı
C
Yeni Üye11 yazı
29/03/2017 : 15:00:51#11
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar stok olarak elimde 125.000 adet termal takım mevcuttur. %51 yün %39 pamuk %10 naylon raporlu ürünlerdir.
1 Takımda 2 üst ve 1 alt bulunmaktadır. İlgilenirseniz görüşelim çok hesaplı bir üründür.
Bunun haricinde stoklu şekilde askeri botlar mevcut brandalı ve brandasız şekilde
size mail attim ama iletilemedi.
1 Takımda 2 üst ve 1 alt bulunmaktadır. İlgilenirseniz görüşelim çok hesaplı bir üründür.
Bunun haricinde stoklu şekilde askeri botlar mevcut brandalı ve brandasız şekilde
size mail attim ama iletilemedi.
B
Yeni Üye2 yazı
22/09/2019 : 20:55:25#12
Web sitesi
Alıntı
Burak Sivri
I
Yeni Üye30 yazı
Merhaba Sayın Yetkili ;
Chn Endustriyel İç ve Dış Tic olarak, E-ticaret sitemizde ve Online Platformlarda kendi markamız adı altında satacağımız 1. Kalite ürünler aramaktayız . Üretici veya toptan satış yapan firmaların katalog ve fiyat bilgileri ile birlikte info@tendercat.com adresine tekliflerinizi iletmenizi rica ederiz.
Aranılan Ürünler ;
• Külotlu çorap
• Jartiyer
• Jartiyer Takımı
• Fantezi İç Giyim
• Vücud Çorapları
• Babydoll Modelleri
• String
• Sütyen ve Alt takım
• Sabahlık
• Büstiyer
• Deri İç Giyim
• Çorap ( Babet – Soket – Diz Altı )
• Tayt
Proje Müdrü
İsmail Abalı
05428136186
Chn Endustriyel İç ve Dış Tic olarak, E-ticaret sitemizde ve Online Platformlarda kendi markamız adı altında satacağımız 1. Kalite ürünler aramaktayız . Üretici veya toptan satış yapan firmaların katalog ve fiyat bilgileri ile birlikte info@tendercat.com adresine tekliflerinizi iletmenizi rica ederiz.
Aranılan Ürünler ;
• Külotlu çorap
• Jartiyer
• Jartiyer Takımı
• Fantezi İç Giyim
• Vücud Çorapları
• Babydoll Modelleri
• String
• Sütyen ve Alt takım
• Sabahlık
• Büstiyer
• Deri İç Giyim
• Çorap ( Babet – Soket – Diz Altı )
• Tayt
Proje Müdrü
İsmail Abalı
05428136186
D
Üye121 yazı
09/03/2020 : 21:06:39#14
Web sitesi
Alıntı
ihracat gönderileriniz için info@scorpiusglobal.com mail adresinden yurt dışına en uygun fiyat alabilirsiniz.
ihracat pazarı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz