Daha önceden burada buna benzer bir soru sormuştum ancak tatmin edici cevap gelmemişti, şimdi belki gelir diye tekrarlamak istiyorum ve bir de varsa ortak arayışımı da buradan bildireyim.
Sırayla gitmek gerekirse;
İstanbul'da 60metrekare bir ofisim var, kendi yerim, kira derdim yok, tertemiz çünkü sıfırdan tadilat yaptım. Ataşehir'de ve merkezi bir yerde.
Burada ben seyahat acentalığı yapıyorum (türsab A belgem de var) ve Yurtdışı eğitim danışmanlık hizmeti veriyorum.
Türsab belgemi satmaya çalışıyorum çünkü pek bu iş olmadı burada.
Yurtdışı eğitim danışmanlık işini de sadece bir ülke ile sınırlı şekilde yapmaktayım.
Şimdi gelelim Sorularıma ve Arayışıma;
1- Yurtdışı eğitim danışmanlık işinden anlayan, tecrübeli biri varsa ancak sermayesi yok ortak olabilir bana, iletişime geçmesi ve kendini, bu alandaki geçmişini, tecrübelerini yazması kafidir. Özellikle avrupa ülkeleri içi düşünmekteyim. Karlı bir iştir. Dürüst, işini bilen en önemlisi tecrübeli ortak Aramaktayım!!
2- Dediğim gibi ofisim büyük ve tek bir işle sınırlı kalma niyetinde değilim, Türsab A Belgemi de satacağımdan ve Turizm işinden bukadar erkenden ayrılacağımdan dolayı,
Ofiste başka ne iş yapabilirim?
Çok fazla sermaye gerektirmeyen, hayal işleri olmayan, tıkla kazan, bizden al-sat kazan tarzı değil de, daha bir oturaklı, gelir sirkülasyonu olacak bir iş fikri aramaktayım. umarım anlatabilmişimdir.
Benim aklıma gelen, webtasarım, grafik, baskı tarzı şeyler ama tecrübe de sıfır işte. açıkcası benim aklıma gelenlerden daha iyilerini bekliyorum sizlerden:)
Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim,
Herkese iyi çalışmalar, iş hayatında başarılar..