önceden verdiğim ilanın devamı niteliğindedir.
sultanahmette bi yer buldum 60 m2 dükkan 1500 kira 1500 depozitosu var doğalgaz petekli tuvaleti içinde hem emlak hemde büfe içindede 2 adet telefon var bu sayıyı 20 ye çıkartabiliriz etrafında da oteller var hem call shop hemde büfe burası
tüm cihaz ve aksamları ben tedarik ettim dükkan benim eski müşterim ve 200 tl günlük sadece telefondan ciro yapıyor
ben bu işten çok iyi anlayan biriyim adam yaşlı bir hacı ve umreye gideceğim ve geldiğimde de bu işi yapmak istemiyorum diyor kendine ait bi oteli var ve otelin altında burası bina kendine ait ve adam buradaki tüm eşyaları bana zimmetleme karşılığı kullanmama izin verdi kurulu düzen bir yer hazır da müşterisi var herşey oturmuş vaziyette ben tüm cihazları bilgisayarı aldım ve sadece 3000 tl ihtiyacım var sadece 3000 tl verip dükkanı tutacağız ve işe başlayacağız
dükkan mevki olarak müşterisi hazır levhası hazır kurulu düzenli müşterisi olan bi yer artık oturmuş müşterileri var
burayı kaçırmak istemiyorum çok iyi bi yerde
0541 259 1877 (24 SAAT AÇIKTIR )
eğer ciddiyseniz çağrı yapın ben size dönerim
MSN: aybil@usa.com
MSN YE FAZLA GİREMİYORUM İNTERNETTE AYNI ŞEKİLDE GENELDE TELEFONLA İRTİBAT KURARSANIZ SEVİNİRİM
SİZ ÇAĞRI YAPIN BEN SİZİ ARARIM SORUN DEĞİL