uzun zaman oldu gelemiyodum siteye.seneler boyu uğraştıktan sonra(sitedeki eski arkadaşlar bilir...) ilk standımı istanbulda açtım. fakat yönetimi fos çıkınca avm dolmadı bende ankarada bir fırsat yakaladım ve oraya taşıdım standı. işler çok iyi gitti ALLAH a şükür. sonra birde kırıkkaleye açtım.
elemanları değiştirene kadar işlerim çok iyiydi.zaten malzemede tek yerden geldiğinden hiç problem yoktu. eleman eksilenlerin siparişini firmaya veriyordu. sonra satıyordu. ben barkod sistemi kurmuştum. faturalar bana geliyodu firmadan ben sisiteme girince elemanlar satınca sistemden görüodum internet üzerinden.
ayda birde sayıma gidiyorum.zaten ankara otobusle 6 saat. ankara kırıkkale arasıda yeni yol yapıldı yarım saat-45 dakkada felan gıdıosun. süper işliodu.
elemanın biri doğum nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. ankaradakide üniversiteyi kazandı ..sonraki elemanlarlada bi türlü dikiş tutmadı. ben istanbuldan onlara güvenerek iş yapıyordum sonuçta ama tabi uzaktan olunca olmuyor. herhangi kötü niyet yada olay olmadı(çalınma gibi...) ama tezgahtarlık, dükkan işletmek meziyet istio..
şimdi bu iki standımıda devrediyorum. standlar şekerleme standı.şeker çikolata,tezgah üstü ve aklınıza ne gelirse yönetimle konuşarak(ki çok tölerans tanıyolar) işleriniz ve çeşidinizi geliştirebilirsiniz. ben istanbulda olduğum için yürütemiyom artık. hatta eryamandada bi yerle anlaştım.fakat açmaya korkuyorum. satandları alacak arkadaşa eryamandada stand açtırabilirim. ankaradaki abidinpaşda,kırıkkaledekide tek avm olan makro'da.
bana oduruoz@mynet.com adresinden ulaşabilirsiniz.
alana hayırlı uğurlu olsun,ki işleyen ve para kazanan yer. ama benim gibi ayda bazen 1,5 ayda bir gidecekseniz mutlaka tanıdık işi yapacak eleman bulursanız girin. yoksa olmuyor. yaşadaım bizzat