elimde toptancılıgını yaptıgım yedek parça listeleri var ilgilenen arkadaşlar varsa oem numaralalarını ve fiyat listesini yollayabilirim ciddi olanlar yazabilirler
slm arkadasım bayadan berı bu ısı dusunuyorum gordugum ıyı oldu elındekı malzemelerı ve fıyat lıstesını yollarsan ben bu ıse gırmek ıstıyorum cozturk58@gmail.com
sanayi sektörü ile içli dışlıyım liste gönderirsen dükkan acma durumum olabilir uygunluğunu araştırıp zorlufatih@hotmail.com
Fatih A. ZORLU / Antalya
"İnsanın doğarken ezanı okunur ama namazı kılınmaz. Ölünce de namazı kılınır ama ezanı okunmaz. İşte doğarken okunan ezan, ölünce kılınan namaz içindir. Hayat da ezanla namaz arası kadar kısadır.."
iyi günler rusyadan bir müşteri oto yedek parçası işi yapıyor burdan bir partner arıyor fiyat listesi ve ürün bilgisi yollarsan sevinirim yasimi_yaman@hotmail.com
Benimde elimde vw,mercedes,opel,bmw,hyundai,renault ve bazı japon araçların mekanik ve kaporta parçaları mevcut,yedek parça dükkanını kapatacağım için çok uygun fiyata toptan satmayı düşünüyorum,ilgili arkadaşlara parça listelerini mail atabilirim.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz