Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çoookkkk Ucuza Yedek Parça Toptan Fiyatına

Başlatanbahtiyar_oemTarih03/07/2010 20:55:21Yorum20

İlk mesaj
Yeni Üye73 yazı
elimde toptancılıgını yaptıgım yedek parça listeleri var ilgilenen arkadaşlar varsa oem numaralalarını ve fiyat listesini yollayabilirim ciddi olanlar yazabilirler

bahtiyartur@yahoo.com

0537 436 73 13

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Yeni Üye23 yazı
Yedek parça listesini ve fiyatları yollarmısınız tta1453@gmail.com

Yerleşim Türkiye / SiirtMeslek Mühendis
Yeni Üye20 yazı
slm arkadasım bayadan berı bu ısı dusunuyorum gordugum ıyı oldu elındekı malzemelerı ve fıyat lıstesını yollarsan ben bu ıse gırmek ıstıyorum cozturk58@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye147 yazı
sanayi sektörü ile içli dışlıyım liste gönderirsen dükkan acma durumum olabilir uygunluğunu araştırıp
zorlufatih@hotmail.com
Fatih A. ZORLU / Antalya

"İnsanın doğarken ezanı okunur ama namazı kılınmaz. Ölünce de namazı kılınır ama ezanı okunmaz. İşte doğarken okunan ezan, ölünce kılınan namaz içindir. Hayat da ezanla namaz arası kadar kısadır.."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye11 yazı
Detaylı bilgi ve fiyat listesi lütven

Yerleşim Türkiye / Samsun
Üye135 yazı
iyi günler rusyadan bir müşteri oto yedek parçası işi yapıyor burdan bir partner arıyor fiyat listesi ve ürün bilgisi yollarsan sevinirim yasimi_yaman@hotmail.com
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
listeler hangi sınıf için ağır ticari araçlar için mi? yoksa hafif ticari veya binek araçlar için.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye168 yazı
hayırlı olsun kardeşim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı
Benimde elimde vw,mercedes,opel,bmw,hyundai,renault ve bazı japon araçların mekanik ve kaporta parçaları mevcut,yedek parça dükkanını kapatacağım için çok uygun fiyata toptan satmayı düşünüyorum,ilgili arkadaşlara parça listelerini mail atabilirim.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Otomotiv