Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Nadir Bulunan, Gerçekten Satılabilecek (ciddi)

BaşlatanemreTrTarih03/07/2010 00:27:55Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Yeni çıkan bir ürün (mümkünse kimse tarafından satılıyor olmasın) arıyorum. Gerçekten reklam yapıldığında satılabileceğine inandığınız ve başka birisine daha üründen satış yapmayacağınız bir ürün arıyorum. (Uygun fiyat olması önemli)

Peki ben ne yapacağım?
Ben ürüne özel bir web sitesi tahsis edeceğim.
Ürünün, popüler web sitelerinde reklamını vereceğim.
Ürünün satılması için satış temsilcileri ayarlayacağım.

Özetlemek gerekirse ürünün tanıtımını yapıp online olarak ürünün parakende satışını yapacağım ve satış temsilcileri ayarlayıp daha hızlı satılmasını sağlayacağım.

Sizin yapmanız gerekende ben sipariş verdikçe sipariş sayısı kadar bana üründen toptan olarak kargolamak.

Bana ulaşmak için lütfen msn'inize ekleyin...
seritedarik@hotmail.com.tr (com.tr uzantılıdır eklerken dikkat edin)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye8 yazı
Ayrıca ürünü süper marketlerede (49) pazarlamayı düşünüyorum.

Yeni Üye37 yazı
pardon ama her ürün super marketlerde pazarlanmaz ki bir çok ürünün onaylanması gerekmez mi diye düşünüyorum tarım ve köy işleri veya sağlık bakanlığı vs. gibi yerlerden.. siz tam olarak nasıl bir ürün den bahsediyorsunuz net anlamış değilim belki biraz açıklarsanız memnun olurum ...

saygılar Nilüfer Seral

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Serbest meslek
Üye167 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emreTr
Ayrıca ürünü süper marketlerede (49) pazarlamayı düşünüyorum.

özür dilerim merakımdan soruyorum..
süper marketlerede (49) derken 49 ne anlama geliyor acaba ?

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye8 yazı
49 mağazayla şu an anlaşmalıyım...

Yeni Üye26 yazı
daha deteylı bilgi için benim e-mailime dönerseniz sevinirim.!!!
snnylmn@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Kocaeli YzmitMeslek Gyda
Üye422 yazı
msn adresimi eklerseniz size yardımcı olabilirim efendim.
İstiridye Mantarı İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye39 yazı
madem kimsenin satmadığı bir ürün arıyorsun bu ürün bizde mevcut üretici olarak sadece cam koruyucu / yağmur kaydırıcı ürünümüzün toptan dağıtımını verebiliriz.konu ile detaylı bilgi almak istersen info@snownano.com adresinden ulaşabilirsin ...
detaylı bilgi için www.snownano.com adresinden hidrofobik cam koruyucu ürünümüzü inceleyerek bilgi alabilirsin

iyi çalışmalar

Taner TÜRK
Genel Koordinatör
www.snownano.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye107 yazı
Merhabalar Emre bey, imalatçı firmayız ve piyasaya sunacağımız yeni bir ürün hazırladık, bu ürünün alt çalışmaları bitti sayılır yani barkod, iso, afiş, broşür, ambalaj, hologram etiketi tamamlandı. büyük alış veriş merkezleri ve piyasadaki bir çok sektöre rahatlıkla girebilecek yeni bir ürün çalışması. detayları görüşebiliriz. selamlar...
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye30 yazı
Merhabalar, Grup 2,3 kapsayan 15-36 kg 3,12 yaş sertifikalı çoçuk oto koltuk yükselticileri stoklarımdadır, bu ürünün ithalatçısıyım.
İstanbul içi Praktiker marketlerde ürünüm satılıyor.İstanbul dışında özellikle Ankara İzmir ve Anadolu'dan yoğun talep var.Kimse tarafından satılmayan bir ürün değil ama anlaşmalı aracıları olanlar varsa ürün stoktan uygun fiyata alınıp toptan dağıtımı yapılabilir.

Detaylı bilgi için,

http://cocukotoyukselticisi.com

info@darmatrade.com
Sezai Emre Erkan

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat