İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorumE
Yeni Üye10 yazı
S
Yeni Üye89 yazı
03/07/2010 : 09:54:15#2
Web sitesi
Alıntı
P
Üye250 yazı
daha somut hesaplar yapman taraftarıyım.
hatta daha farklı iş kollarıda incelemelisin bence..
ailenin geleceği ile ilgili bir karar alıyorsun ince eleyip sık dokumalısın.
bahsettigin işlerde güzel ancak her zaman evdeki hesap çarşıya uymayabilir.sıkıntı ve zorluk çekmemen için daha detaylı araştırmalar yap.farklı iş kollarıda düşün bence.
F
Yeni Üye78 yazı
allah analı babalı büyütsün..iyi günlerini göstersin yavrunun...
H
Yeni Üye78 yazı
işinden ayrılma sakın....
M
Üye277 yazı
Yapacağın en a.hmakça hareket evini satmak olur. Evin kalsın git başka işte çalış. Ev kirası vermedikten sonra her halükarda geçinirsin. Aman ha sakın evini satma.....
İnsan ol yeter !!
T
Yeni Üye2 yazı
sevgili kardeşim madem inşaat sektöründesin sen bu işlerden iyi anlarsın sana termal danışmanlık öneririm getirisi çok iyi peşinde 550 vadelide 650 şeklinde para kazanabillirsin taksiye biel ihtiyacın kalmaz kendi işinin patronu olursun riski 0 olan bu proje çok kişi ev araba sahibisi yapmıştır ilgilenirsen aydintufan1981@hotmail.com adresinden görüşelim
Y
Yeni Üye11 yazı
sakın evini satma, ben ortaklık yüzünden satmak zorundayım içim acıyor, işini değiştir, işportal bişeyler yap ama evini satma, yada şöyle söyliyeyim ev ticari plaka vs. satıp da tekrar yerine koyan birini görmedim şimdiye kadar.
bülent_aydemir
A
Üye105 yazı
06/07/2010 : 22:03:39#9
Web sitesi
Alıntı
Ev ve yasam Azerbaycanda daha ucuz. Once buradan bir ev bul, anlas, sonra oradaki 100.000e satacagin evi sat ve burada aynisini 70.000 e al. 30.000i de biraz daha cogalt ve kendi firmani kur. (tek basina asla yapamazsin, bu isler icin yardimci olabilirim)
eldar-94@box.az
eldar-94@box.az
Azeri_girisimci
Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az
Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az
A
Yeni Üye71 yazı
Daireni kesinlikle satmamanı öneririm aynı durum başımdan geçti 85000 liralık daıreyi 69000 bine mecburen sattım ve şu anda yerine koymam mümkün değil. Bu durumu tekrar düşünmeni öneririm Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin....
N
Yeni Üye38 yazı
slm arkadaşım öncelikle işten kaçta çıkıyorsun birde istanbul anadolu yakasında oturuyorsan sana güzel bir fikir verecegim bu email bana dön nuhgultekin@gmail.com
N
Yeni Üye38 yazı
arkadaşım bana bu email nuhgultekin@gmail.com adresini email.at sana güzel bir iş fikri söyliyecegim
D
Üye816 yazı
08/07/2010 : 10:05:51#13
Web sitesi
Alıntı
kardeş herkes burda hemfikir hastalık vs.. zorduruma düşmeyene kadar evini satmayı aklından bile geçirme ,
kiracılık göçebeliktir evi satarsan sıcak para yı degerlendiremezsen evde huzursuz olursun yine haline şükret
kiracılık göçebeliktir evi satarsan sıcak para yı degerlendiremezsen evde huzursuz olursun yine haline şükret
dortler
H
Yeni Üye3 yazı
herkese teşekkür ediyorum benimde içim aslında kan ağlıyor daire için ama inanın her ay inanılmaz zorlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
A
Üye105 yazı
21/07/2010 : 14:05:18#15
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - halveti herkese teşekkür ediyorum benimde içim aslında kan ağlıyor daire için ama inanın her ay inanılmaz zorlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun |
Istersen yaptigim teklifi biraz daha dusun
Azeri_girisimci
eldar-94@box.az
eldar-94@box.az
B
Yeni Üye27 yazı
okadar arkadaş satma diye yazmış ama anlaşılan senin niyetin hala aynı, basiretin bağlanıp doğruyu idrak edemesi böyle bişey olsa gerek..
E
Üye468 yazı
24/07/2010 : 22:35:41#17
Web sitesi
Alıntı
bencede aallahami sukurler osun de ve kendi kararini kendin ver.hi ayrica evin nerde
U
Yeni Üye13 yazı
Garantili bir iş fikrin yoksa daireni sakın satma.Halihazırdaki işnde sebat et ve çalışmaya devam et ciddi bir firmaysa.Eğer ille de orada çalışmak fayda vermez diyorsan başka bir iş bulduktan sonra oradan ayrılmayı dene.Ne olursa olsun girdiğin işyerlerinde canla başla çalış dürüstlüğünle mutlaka kazanırsın.
Çocuğunda olacakmış daire satılırmı hiç.Sakın ha
Çocuğunda olacakmış daire satılırmı hiç.Sakın ha
O
Yeni Üye51 yazı
Dairemi illa satarım kendi işimi yaparım diyorsan da en azından daireden gelecek paranın yarısını sakla. Kalanıyla yatırım yap derim ben.
Servis işini babam yapıyor. En güzel servis işlerini mercedes ve ya wolksvagenler kapıyor. Eğer civardan bir kolej ve market ayarlayabilirsen dediğin rakamları kazanırsın, tek bir iş yetmiyor aracın olduğunda. Servis işiyle ilgili soruların olursa babamdan öğrenir yardımcı olmaya çalışırım. Başarılar dilerim... ozyfrt@hotmail.com
Servis işini babam yapıyor. En güzel servis işlerini mercedes ve ya wolksvagenler kapıyor. Eğer civardan bir kolej ve market ayarlayabilirsen dediğin rakamları kazanırsın, tek bir iş yetmiyor aracın olduğunda. Servis işiyle ilgili soruların olursa babamdan öğrenir yardımcı olmaya çalışırım. Başarılar dilerim... ozyfrt@hotmail.com
S
Yeni Üye89 yazı
28/07/2010 : 10:27:47#20
Web sitesi
Alıntı
satma evini akıllı ol ev satıp iş yeri kuran sonra cok kazan gormedım hıc zaten bı ısın ıstatıslıklere gore 3 yıl gecmesı lazım kara donusmesı ıcın uc yıl gecdı dıyelım sonra ne kadar kar edecen anca kıray acalısırsın belkı kagıt uzerınde gormedıgın kar ıcın evını satma
D
Yeni Üye25 yazı
BU DEVİRDE EVMİ SATILIR OTUR AİLE BÜYÜKLERİNLE KONUŞ SIKINTILARINI ANLAT İLLAKİ Bİ ÇARESİ VARDIR MİLLET EV ALAMIYO 1500-2000 AYLIK ÖDÜYOSUN DA ANCA ALABİLİYOSUN ÖDEDİĞİN FAİZİN HADDİ HESABI YOK SATIP RAHATLAMAYI DÜŞÜNOYOSUN SIK DİŞİNİ BİRAZ DAHA
ŞENOL ARICANS
B
Yeni Üye12 yazı
akılma takıldı, herkes bilir yahudiler asla ev sahibi olmazlar (oturmak için mülk satın almazlar). eve verilen paranın boş bir yatırım olduğunu, o parayı işe( genellikle üretim) yatırmayı daha akıllıca bulurlar.fakat biz Türkler " dünya da mekan, ahirette iman" düsturunu kabul ederiz.
Ve tüm karşı çıkmalara rağmen ben de ev satma taraftarıyım. düşünüyorumda yüzbinlerce lira boş yere duruyor, yazık oluyor bu paraya dedim zamanında.
Ve tüm karşı çıkmalara rağmen ben de ev satma taraftarıyım. düşünüyorumda yüzbinlerce lira boş yere duruyor, yazık oluyor bu paraya dedim zamanında.
saroz klima
H
Yeni Üye3 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - byzen39 akılma takıldı, herkes bilir yahudiler asla ev sahibi olmazlar (oturmak için mülk satın almazlar). eve verilen paranın boş bir yatırım olduğunu, o parayı işe( genellikle üretim) yatırmayı daha akıllıca bulurlar.fakat biz Türkler " dünya da mekan, ahirette iman" düsturunu kabul ederiz. Ve tüm karşı çıkmalara rağmen ben de ev satma taraftarıyım. düşünüyorumda yüzbinlerce lira boş yere duruyor, yazık oluyor bu paraya dedim zamanında. |
katılıyorum dostum sana...
hepinizden özür dileyerek söylüyorum babam geçen gün bana "kim ... hıyar derse elindeki tuzla koşuyosun" dedi bende dedimki baba elimdeki tuzun kıymetinin farkındayım ama 800TL maaş beni 1 adım ileriye ***ürmez en azından denerim kendi işim gece gündüz çalışırım daire 95.000 alacağım servis 45.000
40.000 ise asla ve asla harcamayacağım peşinat olarak verip ayda 1000 tl taksitle yine ev almayı düşünüyorum ama ne olursa olsun 800 TL den iyidir diye düşünüyorum
F
Yeni Üye78 yazı
Bak halveti kardeşim, şu yahudilerle ben yıllarca çalıştım, sen bir yahudinin dediğini asla yapma yaptığını yap! yahudiler ev almaz ama toprak alır, 1 metrekare bile toprak için trilyon verirler... ev almazlar fikrinin temelinde..."zaten onlarca işhanım, kirada dükkanım var ev alıp neden israf edeyim, dükkan alırım kiraya veririm istediğim süper lüks evde otururumdur" bu senin söylediğin sözün açılımı budur... fakat senin 1 evin varsa, satılmaz.. 20 evin varsa sat 10 tanesini iş kur git istediğin kiralık lüks yerde otur derim... bak kardeşim biz bunları yaşadık. yine sen bilirsin kardeşim hakkında hayırlısı...ha bir parantez daha... ev almaz dediğin yahudi kardeşlerimiz...ev ala ala devlet kurdu! bu da senin sözüne cevap olsun.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz