Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Almanya'da Yapilabilecek İsler!!

BaşlatanHaberci29Tarih01/07/2010 15:22:08Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Selamlar;

Almanyada yasayan bir Türk vatandasiyim,Almanya ve Türkiye,yada diger ülkeler arasinda yapabilecegimiz isler hakkinda düsünce ve önerilerinize ihtiyac duyuyorum..Fikir ve önerilerinizi merakla bekliyorum!

saygilar..

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye29 yazı
merhaba
bende belcikada yasiyorum bende yeni bir is kurmak istiyorum
tanisalim blki ortak birseyler yapabiliriz
selamlar

mehmetkoysurenn@hotmail.com

Yerleşim Belçika / HeusdenMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Selamlar herkese;

Bir yildan beri Almanya Frankfurtta yasamaktayim,
Türkiyede "Turizm ve otel isl".. mezunuyum. (4yil)

Almancam sular seller gibi olmasada yeteri kadar var.

Simdilik bir otelde part time calismaktayim. Almanyada, yada Almanya Türkiye arasinda yapabilegim ve yapabilecegimiz islerle ilgili fikirlere, önerilere ihtiyac duyuyorum..

Konuyla ilgili düsüncelerinizi ve önerilerinizi merakla beklemekteyim..

Saygilar..

gimiz
........

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Turizm
Üye272 yazı

Merhaba;

Benimle mail yada telefon yoluyla iletişime geçiniz,

Merhaba;

Öncelikler firmamız hakkında çok kısa bilgi vermek istiyorum,

1983 yılında, halen yönetim kurulu başkanımız olan Salih Eren BAL tarafından kurulun Balkardeşler Demir Çelik (BDM), edindiği ticari birikimi sürekli olarak doğru kullanma çabası iöerisinde olmuş ve sonuçta sektörünün öncü firmaları arasına girme başarısını göstermiştir.

Kuruluşundan bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyen BDM, bugün başta inşaat, makine ve otomotiv olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren yüzlerce müşterisine iç vbe dış piyasalardan temin ettiği ürünlerle hizmet sunmaktadır.

BDM, sürekli artan müşterilerinin bütün ihtiyaçlarına cevap verebilmek için bir yandan ürün çeşit ve kalitesini arttırırken diğer yandan daha uygun fiyat ve daha hızlı servis anlayışıyla da hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için aralıksız çalışmaktadır.

Bu amaçlai şu anda üç ayrı depoya ve toplam 4000m2 kapalı alana sahip olan BDM, yaptığı yatırımlarla hem stok kapasitesini arttırmış hem de hizmette sürekliliği daha etkin hale getirmeyi başarmıştır.

"Her zaman kaliteli hizmet" anlayışıyla çalışan BDM, dün olduğu gibi bugün de genç, dinamik ama deneyimli kadrosunun enerji ve bilgisini müşterilerinden aldığı güç ve güvenle birleştirerek demir-çelik sektöründe daha büyük hedeflere doğru yürümektedir.

Firmamızda ilke olarak müşteri memnuniyetini en ön safhada tutmayı ilke olarak benimsiyoruz,

Şimdi ürünlerimizden bahsetmek istiyorum;

Demir Grubu : NPI Profiller, NPU Profiller, H Profiller, IPE Profiller, UPE Profiller, Eşitkenar Köşebent, Çeşitkenar Köşebent, T Demirleri, Lama Demirleri, Kare Demirleri

Saç Grubu : Siyah Saçlar, DKP Saçlar, HRP Saçlar, Baskılı Saçlar, Baklavalı Saçlar

Profil Grubu : Dikdörtgen Profiller, Kare Profiller, Çelik Yapı Profiller

Boru Grubu : Sanayi Boruları, Su Boruları, Gaz Boruları

Çelik Grubu : Otomat Çelikleri, Sementasyon Çelikleri, Islah Çelikleri, Karbon Çelikleri

Paslanmaz Grubu : Östenitik Çelikler, Martenzitik Çelikler, Ferritik Çelikler

Sizlerle çalışmayı çok isteriz, fiyatlarımız sizin için çok uygun olduğunu bildirmek isterim, lütfen istediğiniz ürünü bize bildiriniz, toplu demir alımlarında indirimler yapmaktadız,
Sitemiz şuanda yapım aşamasında olduğu için teklifler için mail atmanız yeterli olacaktır.

Teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.

BALKARDEŞLER DEMİR ÇELİK A.Ş.
Salih Eren BAL(CEO)

Atakent 2. Etaplar Kardelen Is Hanı No:7

Halkalı/ISTANBUL/TURKEY

00(90)555 605 34 76

00(90)530 642 76 37

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Selam bende almanyada yaklasik 13 senedir metal uzerine calisiyorum her turlu delikli veya deliksiz raf solar auto endustrisinden tutunda herturlu ozel profil alaninda uzman olarak calisiyorum ama turkiyedeki yatirimci arkadaslata seslenmek istiyorum yaklasik bes alti seneden beride turkiyemizde arastiriyorum bu is izerine ne yazikki burdaki kalitenin yanindan bile gecen yok diyebiliriz varsada bile burdaki gibi seri ve hizli bir uretim yok yani cok problemli ve yavas uretim sureci var sayin erenalles arkadasim veya bu is uzerine yatirim yapmak isteyen arkafaslarim yolunuz duserse buyrun misafirim olun ve hizli ve seri uretim nasil olurmus birlikte gorelim mail adresim gurbetci27@hotmail.de herkese saygilar

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Ymalat
Üye286 yazı
reisebüro ac kendi meslegini yap;)
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye37 yazı
Almanyada ne iş yapılır diye soran arkadaş, bir tek iş söyliyeceğim. Eğer becerebilirsen seni kimse tutamaz. İşe başladığında fatura fiyatı üzerinden komisyonumu alırım kesinlikle. Özelden yazarsan anlatırım tefarruatını. Hatta bir kaç güvenebileceğin arkadaşınla beraber girersen daha iyi olur, kazancı hepinize yeter.
H.H

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye96 yazı
selam Arkadalar

bende Almanyada Bochum sehrinde yasiyorum.uzunzamandar burdayim burda Almanyada is yapmak isteyen arladaslar varsa fikir alisverisinde bulunabiliriz.Ben suanda kayanak isleri yapan kücük bir firma sahibiyim bana

al-er2010@hotmail.de den ulasabilirsiniz

Yerleşim ALMANYA / BochumMeslek Serbest meslek