İlk mesaj
Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri
Parti Malı Arıyorum (ukraynaya Satılacak)
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorumS
Yeni Üye77 yazı
Y
Yeni Üye20 yazı
29/06/2010 : 18:06:53#2
Web sitesi
Alıntı
Yasaruzumcu
S
Yeni Üye38 yazı
yaşaruzumcu iyi akşamlar renk fiya ve beden dagılımını mail atarsan sevinirim resimlerinide atarmısın hu.sonmez@hotmail.com 053671391887
huseyin sonmez
Y
Yeni Üye20 yazı
30/06/2010 : 15:28:56#4
Web sitesi
Alıntı
Yasaruzumcu
G
Üye398 yazı
erkekgömleklerinin resimlerini yollayabilirmisiniz cosmostextil@hotmail.com
S
Yeni Üye77 yazı
gömlek resımlerını gonderdım, ayrıca elımdesuan hazır 200 adet ıhracat fazlası ve 2. kalıte urunler var erkek gomlegı yaklasık 160 adet bayan gomlegı 40 adet kadar, bu tarz urunlerden sureklı oluyor ilgilenirseniz bunları verebılırız urunlerın cogu kıslıktır...
E
Üye360 yazı
13/07/2010 : 11:05:36#7
Web sitesi
Alıntı
bay-bayan-çocuk her yaşa ve beden hitap edecek ürünlerimiz bulunmaktadır.05325879115 osman eyüboğlu
tekstiltoptan@hotmail.com http://www.eyubogluexport.com
tekstiltoptan@hotmail.com http://www.eyubogluexport.com
M
Üye182 yazı
elimde 17 bin adet 10 bedende 60 bedene kumaş ve kışlık pantolon var yüksek bel eski kesim kapri ütülü paketli 4 lira fiyat ilgilenirsen 05363816156 ürünler sezon malı değildir
mehmet.70
G
Üye398 yazı
serkan onal arkadasim ilginize tesekkur ederim ama belirttigim gibi 1000 adetten assagisiyla ilgilenemiyorum. cunki ben ukraynadayim ve numune isteme kulfetine degmez
M
Yeni Üye22 yazı
21/07/2010 : 17:38:41#10
Web sitesi
Alıntı
G
Üye398 yazı
mehmet 70 arkadasim sezon mali degil derken tam olarak neyi kasdettiniz anlayamadim. aciklayabilirseniz sevinirim.
M
Yeni Üye68 yazı
yasar uzumcu kardesim urunlerin hakkinda daha detayli bilgi resim felan verebilirmisin
ayrica urunleri ukraynaya gonderebilirmisin mr.octatochno@hotmail.com
ayrica urunleri ukraynaya gonderebilirmisin mr.octatochno@hotmail.com
Her turlu
K
Üye204 yazı
27/01/2011 : 13:40:24#13
Web sitesi
Alıntı
60000 adet parti malı markalı kot mevcut elimizde. 7-8$ arasında değişmektedir ürünler.
Ayrıca markasız parti malı kotlar mevcut elimizde 6 - 8 TL arasında değişmektedir.
Ürün resimlerine :
http://picasaweb.google.com/kamell.tr/8KotModelleri#
Diğer ürünlerimiz için :
info@kamell.net
www.kamell.net
Ayrıca markasız parti malı kotlar mevcut elimizde 6 - 8 TL arasında değişmektedir.
Ürün resimlerine :
http://picasaweb.google.com/kamell.tr/8KotModelleri#
Diğer ürünlerimiz için :
info@kamell.net
www.kamell.net
A
Yeni Üye28 yazı
ıyı gunler elımızde amerıkan lıfe marka gomlerlek bulunmaktadır. paketlı hazır 3 tl.
ayrıca dığer gomlek cesıtlerımız mevcuttur. fıyatlar 3-5 tl. arasında degısmektedır.
ardacan83@hotmail.com
ayrıca dığer gomlek cesıtlerımız mevcuttur. fıyatlar 3-5 tl. arasında degısmektedır.
ardacan83@hotmail.com
G
Üye398 yazı
elinizdeki mallarin resim ve fiyatlarini mailime yollarsaniz degerlendirmeye alalim. hayirli isler cosmostextil@hotmail.com
A
Yeni Üye28 yazı
parti malı olarak ne dusunuyorsanız temın edebılırım. kot pantolonlar 2 tl.den baslıyor. cocuk gurubu yazlıklar aynı sekılde 2 tl.den baslıyor orjınallık ve urunlere gore artıyor. urunlerımızde defo yoktur.
ardacan83@hotmail.com
0553 317 5026
ardacan83@hotmail.com
0553 317 5026
G
Üye398 yazı
resimleriyle beraber fiyatlarini mailime yollarsaniz sevinirim
G
Üye398 yazı
gunceldir
P
Yeni Üye7 yazı
G
Üye398 yazı
bayan kisa kol tisort, bayan sort, terlik, erkek tisort kisa kol, erkek terlik, ve cocuk tisort resimleriyle fiyatlarini rica edeyim. cosmostextil@hotmail.com
P
Yeni Üye7 yazı
sayın gama bu listedeki malların hepsini almak kaydıyla bayan hepsi prestij marka 2 firmanın malıdır.
G
Üye398 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - gama bayan kisa kol tisort, bayan sort, terlik, erkek tisort kisa kol, erkek terlik, ve cocuk tisort resimleriyle fiyatlarini rica edeyim. cosmostextil@hotmail.com |
sayin pazarlama. yukarida yazdiklarimla ilgileniyorum. listede isime yaramayacak bir suru sey var. sadece talep ettiklerim mumkunmudur. mumkunse resim ve fiyat lutfen
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz