Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Doğal Elma Sirkesi İmalatı. .

BaşlatanhiziyinTarih26/06/2010 08:07:54Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye78 yazı
Arkadaşlar merhaba;
Biri üretim sektöründe diğeri satış ve pazarlama sektöründe tecrübeli 2 arkadaşım bana doğal elma sirkesi projesi ile geldi, biri doğal elma sirkesini üretecek diğeri pazarlama reklamı ile ilgilenecek, sizce bu işin olabilirliği nedir, bu işi yapan varsa biraz bilgi verebilirse sevinirim, ufaktan başlasak bir tesis ne kadara mal olur vb.

Biliyorsunuz elma sirkesi son zamanlarda çok revaçta bir ürün, sayısız faydası var..
Şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye167 yazı
Herşeyden önce ürünün tanınabilirliği ve Tüketiciye güven vermesi en önemli konu.Ülkenin her bölgesine dağıtım Olanağı olup olmadığını yazmamışsınız,Eğer lokal bir bölgeyi hedef almışsanız,dikkat edilecek bir çok konu var,Hangi tüketici kesimine yönelik satış yapmayı tasarlıyorsunuz? ucuz arayan kesim? kalite ve bildiği markadan caymayan kesim? vs.,Birde zaten carrefour,şok,migros vs,kendi markaları altında kendi sirkelerini raflarında sergilemekteler,İşiniz çok zor,Çok güçlü rakiplerle rekabet etmek durumundasınız,günümüzde üretim değil,artık pazarlama önemli,üreten kesimi marketler istediği gibi yönlendiriyor,en küçük uyuşmazlıkta,başka bir taşeron firmaya kendi markası adı altında üretim yaptırabiliyor,güvenirlilikleri var,milyon dolarlık reklamlar sayesinde herkese ulaşabiliyorlar,küçük firmalar ya ezilip yok olacaklar,ya taşeron başka markalara üretim yapacaklar,yada sürünmekten bıkıp işyerini kapayacaklar,kısacası:Artık pazarlar Dev holdinglerin + firmaların oluşturduğu tekellerin elinde,pazarları kendi ihtiyaçlarına göre istedikleri gibi nakış gibi işleyip,yenilere yaşam hakkı tanımıyorlar.eğer ülke genelinde reklam olanağınız yoksa: işiniz gerçekten çok ama çok zor...
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye78 yazı
Fikirlerin için teşekkürler,

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı

yap gitsin kardeş iyi araştır derim yavaş yavaaş başla cesaret önemli ihracatını da yaparsın ürünü senden iyi yapan olmıyacak emin ol allah işini gücünü rast getirsin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek