Herşeyden önce ürünün tanınabilirliği ve Tüketiciye güven vermesi en önemli konu.Ülkenin her bölgesine dağıtım Olanağı olup olmadığını yazmamışsınız,Eğer lokal bir bölgeyi hedef almışsanız,dikkat edilecek bir çok konu var,Hangi tüketici kesimine yönelik satış yapmayı tasarlıyorsunuz? ucuz arayan kesim? kalite ve bildiği markadan caymayan kesim? vs.,Birde zaten carrefour,şok,migros vs,kendi markaları altında kendi sirkelerini raflarında sergilemekteler,İşiniz çok zor,Çok güçlü rakiplerle rekabet etmek durumundasınız,günümüzde üretim değil,artık pazarlama önemli,üreten kesimi marketler istediği gibi yönlendiriyor,en küçük uyuşmazlıkta,başka bir taşeron firmaya kendi markası adı altında üretim yaptırabiliyor,güvenirlilikleri var,milyon dolarlık reklamlar sayesinde herkese ulaşabiliyorlar,küçük firmalar ya ezilip yok olacaklar,ya taşeron başka markalara üretim yapacaklar,yada sürünmekten bıkıp işyerini kapayacaklar,kısacası:Artık pazarlar Dev holdinglerin + firmaların oluşturduğu tekellerin elinde,pazarları kendi ihtiyaçlarına göre istedikleri gibi nakış gibi işleyip,yenilere yaşam hakkı tanımıyorlar.eğer ülke genelinde reklam olanağınız yoksa: işiniz gerçekten çok ama çok zor...